135

Анонимен

преди 5 години

Хей, за да си вършиш работата като хората ти трябва личен опит.Та той затова го е направил - с учебна цел!

134

Анонимен

преди 5 години

Тоз е по-нагъл и от Цветанов

133

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 137Ако никой от ЕС не обърне внимание на случващото се, то някоя световна медия ще обърне внимание. По- точно ще "преобърне "и ще стане страшно- не се знае какво друго ще изрови от тинята.

132

Анонимен

преди 5 години

Имаме ли Главен прокурор да се справи с тази изоглавена пасмина?

131

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Докато Цвъко е шеф на печатницата в КОСТИНБРОД все ще сме на власт !!!

130

Анонимен

преди 5 години

интересно някой от ЕС дали обръща внимание на тези скандали?

129

Хе

преди 5 години

Браво шефе! Сигурно някой футболен клуб тренира там ;))) А заплатата ти колко е?

128

Анонимен

преди 5 години

За тези, които не знаят, Пламен Георгиев е човекът, който унищожи СРС-тата с телефонния разговор от аферата "Ало Ваньо - Мишо Бирата" между покойния Ваньо Танов и Бойко Борисов със становището, че единият глас бил на Ваньо Танов, а другият на неизвестен извършител.И съответно бе награден с пост от Шайката.

127

Анонимен

преди 5 години

Проверката трябва да се извърши от външни органи.Комисията за борба с корупцията в Бг не е независима и не може да е обективна и безпристрастна. Проверка от ЕС!

126

Анонимен

преди 5 години

това беше с Герба...

125

Анонимен

преди 5 години

Ръжди няма ли да го изритат от хранилката тоя пияница!?Тоя застрои улиците у "Изток". Аконпира си е за гонене,но го крепи КОЙ.....

124

Конпи

преди 5 години

Подавай си оставката корумпиран ***. Къде е поръчковата прокуратура за да го разследва.

123

до 129

преди 5 години

А откъде държавен служител с заплата 1500 лева разполага с такива огромни финанси?

122

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 125В имотния пазар масово се правят сделки- особено на зелено- като половината от цената се плаща в брой без да се издават официални документи , за да се икономисва ДДС. Но дори и така да са си платили цялата цена за апартаментите пак са нарушили закона -и продавача и копувача.В Нот. акт фигурира ниска цена.Ощетения е бюджета който те управляват и обществото което те нагло лъжат.

121

Анонимен

преди 5 години

Дабре де, какво се получава шефа на ВКС хванат в имотна издънка, шефа на КНОПК, хванат, министъра на правосъдието хванат, шефа на парламентарната група хванат пък на всичко и отгоре и ще провежда избори... и не говорим за 20-30 хиляди евра, ами за стотици хиляди. Откъде аджеба държавни служители имат такива средства?!?!?! А при мен всеки няколко месеца идват държавните рекетьорчета и реват за нещо под масата и се чудех къде отиват парите на ненаялите се кърлежи... всички са за разстрел!!!

120

Непозната

преди 5 години

Този и нагъл, нямало да влиза в обяснителен режим. Как ще следи за наличието на корупция, като самият той е явно корумпиран.

119

Анонимен

преди 5 години

От цялата история с апартаментите стана ясно, че всъщност много хора от законодателнатата и изпълнителната власт са си изпрали парите в перачнижата, т.нар. Артекс. Имаш много пари, ама не можеш да ги докажеш, отиваш в перачницата, купуваш уж евтино апартамент, плащаш под масата останалата част и у хората остава впечатлението, че само си се уредил с ниска цена, а никой не повдига въпроса защо само на хорат от властта се прави тази промоция с цените? Защото имат пари, ама нелигитимни, затова!

118

Nightborn

преди 5 години

Бах съ у ***, бе !! Само аз ли нямам тризонет ?! Окава се, че куцо, кьораво и сакато имат, а аз здрав, прав и цял живот работещ човек не мога да спестя за тризонетче в софия. П.П. Извинявам се на хората с увреждания за горните епитети. Не искам да ги обидя- просто приказката е таква! Още веднъж- простете! Знам, че сте свестни хора, за разлика от тоя на снимката !

117

Анонимен

преди 5 години

Кой ще проверява проверяващите?

116

Анонимен

преди 5 години

Те така ГЕРБ противодействат на корупцията - назначават си свои хора, които хем крадта, хем не парвят нищо против корумпираните от ГЕРБ. Корумпирани могат да са само тези, които са на власт, а това са ГЕРБ.