51

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Дочут разговор в семейство Нинови - 24 март неделя:Митко Нинов:- Курнелийо, дай ми 20 лева, че ще водя бялата кобила на жребец да я заплоди.- Ето ти 20 лева, но да взема и аз да дойда днес съм свободна.*** гледала, гледала как жребеца оправя кобилата и казала на мъжа си:- Ох Митко, като гледам тоя жребец и на мен ми се прииска.- Съжалявам Курнелийо, тръгнали сме само с 20 лрва...

50

Куман

преди 5 години

Ейййй.... Пичoвe, навън се съмва! А добро утро! Допивам си кафето и изчезвам.Пожелавам ви днес да ви връзва! Най-доброто предстои.

49

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Аз съм много консолидиран, най-редовно ме консолидират в тъмното килерче на ГЕРБ клуба.

48

Куман

преди 5 години

Странджа, достойният човек би си признал грешката. Ще рече: да бе, сгреших! Случва се. Който не работи, той не греши :) А няма да го усуква като... Всъщност разбра ли къде си допуснал груба правописна грешка?

47

Куцман

преди 5 години

Мога бе, СТРАНЖИ.

46

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Трудно спя вече, без Цецо е тъжно и надника секна.

45

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Двамата големи от ГЕРБ намериха перфектното решение на скроените от БСП компромати... - Цветанов е нужен на структорите, които се множат непрекъснато...

44

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Цацаров планирал следствените действия за углавните престъпления на Елена Йончева да приключат една седмица преди европейските избори... - и да бъдат оповестени веднага...

43

селски мурафети

преди 5 години

Тънко се размина само с оставка, но все пак е нужен на Началника за да "спечели" изборите.

42

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

до ХА - ХА - ХАХа ха ха...

41

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Активното мероприятие на *** имаше обратен ефект... - като бумеранг се сгромоляса на главата и... - избирателите на ГЕРБ са по консолидирани от всякога...

40

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Активното мерпприятие на *** имаше обратен ефект... - като бумеранг се сгромоляса на главата и... - избирателите на ГЕРБ са по консолидирани от всякога...

39

Анонимен

преди 5 години

Цветанов купува на ниска цена и препродава на редовна. Така си върти далаверката и печели.

38

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Чшшш алоо, платените *** на ГРОБ, не се правете на ощипани навести ! Няма никаква размяна на имоти. Всичко е фиктивно, а Цветанов е получил скъп подарък от Артекс срещу лобистки закон обслужващ небостъргача им. Двата апартамента, които уж Цветанов заменил за шикозния на Артекс, всъщност са "купени" още следващия ден от шефа на IT отдела на ГРОБ. Сиреч те са си останали собственост на Цецко. Не правете хората на прости !!!

37

Анонимен

преди 5 години

Също така забравихте да допълните, гербавите ***, как Герб няма алтернатива и как, ако дойдат "комунистите" на власт ще ни прегризат гърлата и доларът ще стане 20000 лева, та затова да изберем отново същите крадливи пpocтаци да ни грабят!

36

Адвокат н.имоти

преди 5 години

Ей, направо ме убедихте гербавите *** колко законно и най-вече морално е всичко при Подслушвача!Само още мааалко да се бяхте раздали тук и можеше и да стане симпатичен на хората!Та, казвате тая сделка била нормална, а за предните 6 апартамента парите са от тъщата?И бившият шеф на НАП проверявал Цвък случайно после стана депутат от Герб?Вярваме ви напълно!

35

До Анонимен 42, 43

преди 5 години

Именно! При това в случая няма чисто КУПУВАНЕ, размяна имот-пари, а има ЗАМЯНА. Квадратура срещу квадратура. Единият имот има асансьор, другият имат повече кухни, бани(скъпи помещения). Разликата в квадратурата е доплатена в пари и то доста НАД данъчната оценка - 2500 на квадратен метър (платил е 100 000 за 40м2).Е, каква цена за целия апартамент трябва да се впише при замяна? Точно в такива случаи е законно и разумно да погледнеш данъчната оценка, а не да питаш *** на улицата "абе, ти, колко ше дадеш за тоя апартамент?" и да му сложиш мнението.

34

Анонимен

преди 5 години

Словосъчетанието данъчна оценка говори ли ви нещо изобщо? Функционслно грамотни ли сте? Това е стойността, върху която се плащат данъци. Държавата я определя. Това е валидното при сделката и така се сключват 100% от сделките - било за имоти, било за коли. И най-големите моралисти, и най-запалените комунисти, и Нинова и Йончева, и Радев, и Филанкишията, всички изповядват продажби на данъчна оценка.

33

Анонимен

преди 5 години

До ГогичКогато има работещ пазар и ясни, определими пазарни цени--в "работещ пазар", ако това е пазар, т.н. "пазарна цена" е тази, на която си стискат ръцете двете стрени! ТОВА Е ЦЕНАТА и нищо друго!другото се наричат "държавни" цени или "регулирани", фиксирани цени, но пък те НЕ са характерни за "свободният пазар", нали така ?Разбираш ли, или не разбираш! Ако искам, мога да ти продам и с нулева за мен, печалба, ако просто си ми симпатичен и НЯМА сила, която да ми каже на каква цена!

32

До 39

преди 5 години

Махни си розовите очила! Виждаш само БСП и РУСИЯ! На пресконференцията Цветанов не спомена нито едното нито другото! Наистина, кой го е поръчал??? Ако бяха двете по-горни, вече щеше да се чуе! Нали?