308

Ловеца

преди 5 години

цецито ще го отстрелят кат заек, мисли се за недосегаем, но бърка както много повярвали си.

307

Анонимен

преди 5 години

Кой сега е зам.шеф ГЕРБ,туй ГЕРБ се командва от вън,щом влязъл на вратата веднага да съобщи новината,първо на жената после на ортака за съдбата на зам.шефа.

306

реалист

преди 5 години

Ако примерно съм кмет в "Младост" в столицата и се възползвам от властта си и си закупя евтин апартамент заради разрешително за строеж съм сигурен, че ще бъда арестувана на видно място и ще ме разхождат по съдилищата и търкам наровете, но когато това се случва с втория в ГЕРБ, нищо. Бил реши какво ще прави. От къде на къде той ще решава, а не прокуратурата?

305

Анонимен

преди 5 години

И аз имам решение, но за съжаление прокуратурата и съда не върша работа.

304

юнкер

преди 5 години

ДАНО ИМ СЕ Е СПУКАЛА СТОМНИЧКАТА ТОГАВА,ЗАЩОТО ВОДАТА КОЯТО СА ПИЛИ И ПОДЛИВАЛИ ЗА 10 Г.ИМ ДОЙДЕ В ПОВЕЧЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

303

anon

преди 5 години

физкултурника няма избор. ако не си подаде оставката герб губят следващите избори защото компромата е жесток. въпроса за него е - дали този апартамент е цената на политическата му кариера и дали е съгласен да я плати. аз отговора не го знам.

302

шефа на артекс

преди 5 години

дайте разрешително за небостъргача ми. ще настаня всички гробаджии и после ще @@@. да се отървем веднъж завинаги.

301

Анонимен

преди 5 години

В България е така, ако си купиш електроцентрала като доктор Ахмед Доган на 6-торно по-ниска цена на никого не прави впечатление, дори ще чуеш възгласи ашколсун. Но ако си купиш апартамент на 3-но по-ниска цена това е огромно престъпление с огромни последствия. Ей заради това поколения наред политици ще ви мачкат по тиквите, щото сте бyдали.

300

Анонимен

преди 5 години

ЗНАЧИ ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ РЕШЕНИЕТО НА ЦВЕТАНОВ И НИЩО НЕ ЗАВИСИ ОТ БОРИСОВ ИЛИ ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА КОМИСИЯ НА ГЕРБ.

299

съседНаУлицаЛатинка

преди 5 години

много гробаджии живеят на нашата улица - Латинка. Какво ще правите? полигон за стрелба? то вече нормален човек не смее да мине/паркира на тази улица.

298

Анонимен

преди 5 години

Цецоу е завел Боку на стадиона в Бистрица и му казал - Ако ме биеш на 100 метра спринт ще подам оставка. Ако не ме биеш ,ти ще подадеш оставка!

297

Анонимен

преди 5 години

Държа полит-агитационната картичка на ГЕРБ-Пловдив, с която честитят първа пролет и се чудя как може да са толкова долни ... а навсичкото отгоре стартирали и предизборна агитация ... предишни години, не е като да няма първа пролет, но като няма избори - няма картичка ... съвпадение?! Не мисля така

296

Анонимен

преди 5 години

Не очаквайте Цветанов да бъде осъден от комисии, назначени от Цветанов по закона, внесен от Цветанов.Нали се сещате, че просто няма как да стане.Докато ГЕРБ не бъдат изритани от властта, никой няма да посмее да ги съди.Защото те са превзели Държавата отвътре.Това е.

295

bra brackets cancer

преди 5 години

Ще се полигавят малко с теб и после на Латинка ще те цъфнат. Само, те чакат да се качиш на асансьора. Христос е казал: "Който вади нож, от нож умира".

294

Анонимен

преди 5 години

Уж никой не понася Цветанов, пък всички 10 години гласуват за партията му ГЕРБ.Някой ако може да ми обясни този парадокс.

293

Анонимен

преди 5 години

простотиите и алчността на Цветанов ще подейства демобилизиращо на членовете на ГЕРБ и мобилизиращо за всички останали...вероятно това ще е началото на края на ГРОБ...

292

реалист

преди 5 години

ГЕРБ се оказаха едни тарикати, които на гърба на доверието на хората се възползваха и се облагодетелстваха. Това важи за всяка партия. А пък вие гласувайте и ги нагушвайте и със субсидии за милиони. Няма да се учудя, ако Цветанов си е купил апартаментите и с партийните субсидии. Просто трябва да се направи истинска проверка от Сметната палата.

291

Анонимен

преди 5 години

Да има осъден за корупция,за злоупотреба с влияние.Къ да не се усмихва,па си и имотен милионер.

290

Анонимен

преди 5 години

305 - МОЛЯ? още Костов махар трима министри - Бонев, Методиев и Славински. Махна и Атанас Атанасов. Рокади имаше и при Кобурга - например Петканов. Велчев и Борисов също бяха на пангара, но царя ги върна. Станишев уволни двамата Руменовци и как Корни, която бе зам-министър на енерегетиката... имало е уволнения и в други кабинети определено. ББ не е изключение.

289

Анонимен

преди 5 години

Явно Борисов и ВТОРИЯТ човек в ГЕРБ, а на снимката виждаме истинският ВОЖД.