28

Анонимен

преди 5 години

От всичките партии - ,, няма безгрешен ни един,, Всички съгрешихме, и вкупом ненужни станахме -от новия завет.

27

Анонимен

преди 5 години

Шефът на КПКОНПИ Пламен Георгиев се е сдобил с два имота на възлови места в София за много по-ниски цени от реалните. Как ще разследва Цветанов и сие?

26

Анонимен

преди 5 години

Нетърпимо е и нахалството му сега пък казал, че атаката срещу него не е дошла отвън.А пък точно американското радио Свободна Европа му изу потурите.

25

Анонимен

преди 5 години

Минали са 5 години. данъчните да го духат.

24

Анонимен

преди 5 години

Никой не е купувал евтино (освен Цветанов)а изповядват сделките по данъчна оценка което е ...ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.Не знам защо никой не повдига въпроса???Артекс трябва да бъдат разследвани за укриване на данъци както и закупилите жилища!!!

23

Анонимен

преди 5 години

Медиите на ГЕРБ започнаха атака срещу Панов за да оневинят Цветанов, Цачева, Горанов и другите техни крадци.Един вид да накарат българите да мислят, че всички са маскари.Не, драги - маскарите сте само вие - бездарниците от ГЕРБ.

22

...

преди 5 години

Еми следващия път пак гасувайте за ГЕРБ! Ко друго мога да ви кажа, освен това дето ви го каза вашия тартор! Матриала е такъв тука! Ти го оправяш и отпред и от зад и той ти се кефи и вика още да още! Та така драги ми матриале!

21

Анонимен

преди 5 години

По времето на покупката не му е била съпруга.

20

Анонимен

преди 5 години

Ти ко се правиш?Всички знаят, че в България е практика обявената цена в договора за покупко-продажба да е много по-малка от реално платената.

19

Анонимен

преди 5 години

Всъщност купила е право на строеж, което е далеч по-различно и по-евтино от право на собственост. Разликата в цените между сега и преди 6 години е също доста голяма.Да не говорим, че през 2013 г. Панов не е бил съпруг на собственичката.Не били компютри, а компоти.Каква журналистика имаме, братче! Ум да му зайде на човек! Само поръчки и то зле изпълнени.

18

срам

преди 5 години

Панов си купил по 220 евро квадрат , докато вървели по 1000 евроКурнела си купила за по 220 ЛЕВА на квадрат, докато вървели по 1000 леваКакво съвпадение само ...И общото между сделките на ***, Панов, Цецка , Цецко .... че всички купували на 4-5 пъти по евтино от обикновените българи

17

Брат

преди 5 години

А знаеш ли колко мъже познаавам които след като са се развели с жените си се женят за любовниците си .... а преди да се оженят за любовниците си им купуват апартаменти като подаръци .... чиста работа.

16

Анонимен

преди 5 години

Ако бяхме гърци или сърби, след апартаментната афера луксозният блок на Латинка щеше да е засипан с коктейли *** или да е обсаден от гневна тълпа Но племето си трае и само попържа на маса алчните гербаджии.Търпим като волове, мълчим като риби и чакаме поредния спасител отвън! Който ни натресе Б.Б., Цв.Цв. и Ц.Ц.Изтърпяхме башибозука, ще изтърпим и Шайката. С петвековен стаж по търпение сме!Народ, който мълчи , когато трябва да крещи, си заслужава съдбата!

15

Брат

преди 5 години

Брат ти преди да се ожениш за някоя нали поне 2 , 3 години живееш с нея на семейни начала(може и повече) така че.......всичко е ясно

14

Анонимен

преди 5 години

Всичките гербери с луксозни имоти в баровския квартал Изток, само баш Вожда - Винетуто мизерства в землянката си в Банкя, дори няма пари да я санира.Как ви изглежда тази работа, а ?

13

Шенол

преди 5 години

Хубава манипулация от Днес. Неуспешно отклонявате вниманието.

12

българин

преди 5 години

НЕ БАЛАМОСВАЙТЕ хората !!! Това е ВТОРАТА му жена и апартамента го е придобила ДВЕ ГОДИНИ преди да сключи ВТОРИ брак с Панов !!!!!

11

Пешо

преди 5 години

Търся нов луксозен апартамент в рамките на 200 - 250м3 на цена не по-висока от 100 000лв. За контакти - Гошо Буцата под моста на Перловската река.

10

Предприемач

преди 5 години

Днес, измества темата. Още един замах министър с оставка. Лозан го оставете, него си го нищят от 5 г.

9

Gogo

преди 5 години

Така ще е съд , прокуратура гербери всичките са за затвора