32

Анонимен

преди 5 години

Добре, но кой ще осъди Бил Клинтън, Джордж Буш-младши, Тони Блеър, Барак Хюсеин Обама, Хитлери Родъм Клинтън, Никола Саркози за бруталните им нарушения на международното право и разрухата и нещастието, което причиниха?

31

Анонимен

преди 5 години

Милошевич го убиха в затвора. Следва Караджич. Демокрацията не си поплюва.

30

Анонимен

преди 5 години

Човекът започна едбо благородно дело - изчистване на Балканите от алахогъзци. Това трябва да се продължи с пълна сила, защото Европа ще замине. В света само скакалци, плъхове, и насекоми се роят докато изчерпят всички ресурси и следва глад. Затова трябва да се прочисти света от 1-1.5 милиарда мюсляка, 0,5-1милиард неггра и 1млрд индийци. Тогава можем да отдъхнем малко и после да продължим.

29

Вучич е пътник

преди 5 години

Сръбският народ заслужава по-добра участ. Сръбският народ заслужава демокрация. Русия губи влиянието си в Сърбия предлагайки само оръжия и бедност. Вучич си отива...

28

Иван

преди 5 години

Кога ще осъдят тези,които бомбардираха училища и болници в Сърбия?

27

Анонимен

преди 5 години

Клали са се и двете страни, защо няма осъден шиптър?

26

Do 25ti

преди 5 години

Е ние цъфнахме и вързахме като се сгушихме со запада.. Шиптарите и те живеят райски след като се сгушиха в американските обятия

25

Saki

преди 5 години

Какво сте го заоплаквали тоя дядка? Да не господ, че да решава кой да живее и кой да умре. Аз лично бих го спукал от шутове.

24

Бате Гойко

преди 5 години

"виновен за геноцид, престъпления срещу човечеството и нарушаване на законите и обичаите на войната"Също, като тези, които отидоха да разрушават Югославия. За радикалните ислямисти, извърващи геноцид срещу сръбите в Босна- не казвате нищо.

23

Анонимен

преди 5 години

Не знам, аз имам чувството, че живея в някаква паралелна реалност, където те учат, че има справедливост, че всички са равни и тн. А се оказва, че всичко е двойни стандарти, за богоизбраните важат някакви различни закони. В конкурсите за песни се избира победителя по геополитически критерии, едни умират от глад, за да може други да преяждат и да си въобразяват, че контролират света. На някои им е позволено да се защитават, дори когато не ги нападат, а на други не. Не отива на добре!

22

БАЛКАНДЖИ ЙОВО

преди 5 години

РАДОВАН отдавна е ГЕРОЙ в ИСТОРИЯТА на ПРАВОСЛАВНИЯ СВЯТ и ще остане такъв.Разбира се, не и за българските продажници.Те и навремето така се продаваха евтинко на турците.Даваха им също и жените и дъщерите си. За ползване. Безплатно.

21

Сърбия е бедна

преди 5 години

Сърбите са бедняците на Европа и така ще бъде докато продължават да се "братушкат" с руснаците и не влезнат в ЕС.

20

Турски ятаган

преди 5 години

Как смеете да подкрепяте този легитимен убиец на деца и невинни цивилни хора?Всъщност виждам,че много от вас поддържат в постовете си и Хитлер-човека потопил света в кръв,само защото му е хрумнала погрешната идея за чиста раса-нарича се Евгеника.Е,нашия век доказа,че расата няма значение!Призовавам всички трезво-мислещи хора по света да запазим нашия свят от хора,като Караджич!

19

Анонимен

преди 5 години

Когато и Орешарски.

18

Анонимен

преди 5 години

а кога мухалабоико?

17

Анонимен

преди 5 години

Бяха намерени масови гробове на мирни хора.Бяха виновни само защото са мюсюлмани.Искрено се радвам,че този си получи присъдата!

16

Анонимен

преди 5 години

Без изключение мейнстрийм медиите отразиха срелбата в НЗ, като весниците я държаха на първите си страници, а ТВ каналите също излъчиха новината. Странното в случая не е отделеното внимание на това ужасно престъпление в Крайстчърч, а абсолютното премълчаване на кланетата на християни в Африка от мюсюлмански паравоенни.

15

Анонимен

преди 5 години

До 11Човече в Босна се е извършвало етническо прочистване ,дестки хиляди цивилни са убивани само защото не са сърби!Това и свестни сърби признават!

14

Анонимен

преди 5 години

А например за незаконните затвори, където се държат хора без съд и присъда какво ще каже военният съд? Или е изключително създаден само за сърбите?

13

Анонимен

преди 5 години

Сърбите просто не усетиха ,че се намират други времена!Няма я Германия и Австро-Унгария ,та англичани и французи да се съобразяват с всякакви сръбски капризи и прищявки!Накрая стана това което е неизбежно ,разпад на изкуственото творение Югославия!А всичко можеше да мине и без жертви!