202

Анонимен

преди 5 години

Кукловодите жидо-масони явно са много са *** щом освен тази абривиатура СДС нищо друго не измислиха .Пример в България СДС-съюз на демоНОкратичните сили, в Русия също Съюз на десните сили-пак СДС в Сирия пък терористите пък ги именуваха сирийски (демократични) сили пак СДС.Явно това СДС излезе много успешен проект на юдите с който съсипаха България и затова последните здраво я подкараха и в други страни с това СъДъСъ

201

Анонимен

преди 5 години

Содомити *** Сорошоиди

200

Браво г-н Премиер!

преди 5 години

Борисов непрекъснато проявява диалогичност, толерантност и търпимост към различните от него. Израстна като политик и държавник. Отличава се от повечето т.нар. "партийни лидери", поведението на които наподобява на това, на участници във футболна агитка.

199

Анонимен

преди 5 години

Герб са вече в канала и там срещат СДС , се опитват да се задържат за тях. Знаят, че язовира прелива и всичката гадост се отмива. Пътят е с голям наклон при спускане. Ще има приземяване!

198

Цветан Бездомний

преди 5 години

Комисионните за F-16 вече се превръщат в апартаменти ! Европа и Свободна Европа за това да питат .А Цацаратурта спи.

197

Анонимен

преди 5 години

Естествено е, че Методиев Борисов се познава с другарите си от СИК. Толкова го е страх да не го последва съдбата им, че обещава всичко преди избори. После забравя и се чуди защо му казват агент Буда. Преди години, когато ги предаваше на полициите и прокуратурите, изобщо не мислеше, че и него могат да го предадат. Какъвто беше Живков, такъв е и той.

196

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

След, като чула новината... - Нинова започнала да троши мебелите на Позитано...

195

Гост 2

преди 5 години

Агент,агент,мутра,агент,мутра,агент,агент,мутра и т.н.Ето това е листата на ГЕРБ.Как да не гласуваш?

194

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ и така нямат кадри, попълват със стари кадри от други партии. Добре дошло за тях е. Но да очакват, че ще съберат много гласове, е нереалистично. Старите муцуни така или иначе циркулират от една в друга формация, зад тях не стоят маси поддръжници на партия.

193

V

преди 5 години

Няма дясна партия която да иска бг в левия социален ЕС . В България доходите са малки заради герб и ЕС . Ес иска да строим имоти на ромовете ,да плащаме партийни субсидии ,дупитатски заплати ,а герб иска ченгетата на 50 години с 20 заплати и Цв Цв с нов апартамент ;) Е как да има пари за европейски доходи ???

192

Анонимен

преди 5 години

А СЛУЧАЙНО ДА СЕ ПОЗНАВА С НЯКОЙ ОТ СДС ОТ ВРЕМЕТО, КОГАТО БЕШЕ В СИК?

191

Анонимен

преди 5 години

Герб и Бойко Борисов винаги са давали, дават и ще дават каквото им поискат. Толкова ги е страх, че Мустафа Карадая оприличи политиката им като шизофренична. Прави са депутатите от ДПС-то да не се регистрират за заседанията на Народното събрание. Те просто не са от този народ, за да умастват в парламента му. Ще остане само г-н Йордан Цонев, за да обяснява как се правят пари от валутната търговия.

190

Анонимен

преди 5 години

Добре е ! Борисов отпусна некоя дупка на колана

189

КОМИСИОННАТА ЗА Ф16

преди 5 години

ЦЕЦО РАПОНА усвои преди да има построен завод за самолетите...И НЕ Е САМО 1 МЛН ЕВРО

188

ЗА 1 МЛН ЕВРО

преди 5 години

и аз ще се прежаля да се дупя на килимчето пред Белия дом....

187

Анонимен

преди 5 години

Бойко е направо пичка, а не пич !

186

МОЛИТВЕНИТЕ ЗАКУСКИ

преди 5 години

явно са хванали декиш. Даже и жена си замъкна да се моли и тя там. Нищо, че по дънки и пълен моден кошмар, ама БЕЛИЯ ВОЖД не се занимава с такива дреболии. Важното е да се МОЛИШ, да ЦЕЛУВАШ РЪКА и каквото там ти предложат вежливо. НЕ ОТКАЗВАШ. И ОООО! Сбъднати МЕЧТИ. 240 квадрата в ЛОЗЕНЕЦ с дириктен ЛИЧЕН асансьор! От личния гараж. за 600 ЕВРО метъра! При това няма КЕШ. Има заменки за 2-та апартамента, купени от тъста с "пенсиите" 90-те, когато всички българи гладуваха

185

сс

преди 5 години

Не искате други партии освен ГЕРБ и БСП, пък после мрънкате.

184

Анонимен

преди 5 години

ех и аз да бях се познавал и да бях приятел с него от мвр и да имах партийка.. и месни прокурори.Всичко си има предел на търпение ,ужасяващи примери през годините.

183

Анонимен

преди 5 години

Само като видиш какви типове са кандидатират от всички партии и не ти се участва в този панаир,нарачен избори. Освен това европалрамента има само представиелни функции, каквото и да реши не е задължително,само гълта големи кинти за издръжката на тези ***. ЕК решава всичко. За ЕК трябва да се гласува,но няма избори.