42

Помня

преди 5 години

До Анонимен 27 В СК всички са бездомници както беше някога в СССР. На квартиру.При нас соца все пак имаше по човешко лице, отколкото при братята.

41

АНТИ

преди 5 години

Социализма ви остави собствени жилища, но дивия капитализъм ще поправи това !

40

Анонимен

преди 5 години

Май сме изпуснали Монако в тази класация там и най малкото апартаментче струва милиони ,не хиляди.Само като видиш цената и квадратурата и изпадаш в шок.

39

iro

преди 5 години

Притежавам апартамент в София, но ако сега трябваше да си купувам имот НИКОГА не бих дал и 100Евро за кв.м . Да скъпо е на запад, но я погледнете имотите в USA за парите за които тук ще купиш панел 70кв в кв. Борово там ще вземеш къща в Чикаго. Тука живееме в *** - кал, ***, кучешки ***, селски манталитет, чалга и остъклени панелни кутии. Поздрави

38

Истината

преди 5 години

Цял живот блъскане за 2 камион тухли и цимент... щастлив живот няма що

37

до 36

преди 5 години

Така е, живяхме в две различни системи и съотношението е различно.

36

Анонимен

преди 5 години

..ъъъъ колко отбора имат в Шампионската Лига от Англия ,тази година и колко -Ние ??Те така е и с имотите !

35

Анонимен

преди 5 години

Ами при 10 или даже 15 пъти по-ниски доходи, нормално е и цените на имотите ни да са 10 пъти по-ниски. Нали така?

34

Анонимен

преди 5 години

до 32. Интересно англетата що не карат Роувъри ами немски Поршета!

33

Колко струва статият

преди 5 години

Платеноооо..

32

трх

преди 5 години

toest в швеция и холандия само ~4% си имат свое жилище? 4е какво им е богатото на тия?4е ядат и пият и карат кола?и плащат здраво данъци?

31

Анонимен

преди 5 години

през 2005 живях в буквално най-скъпия квартал на европа, наречен челси и кенсингтън. тогава цената на кв.м. беше 11.000 евро, не се шегувам! сега не знам колко са скочили, една вечер броих поршетата на нашата улица, там паркират от двете страни и по средата на платното, оставяйки 2 ленти за минаване. за около 1,5 км дълга улица, на три реда, преброих 28 поршета!

30

Смешник

преди 5 години

Ахахахахахах хахахахахх хахахахахах доста слабо и за доста кухи хора тая статия но толкава им е капацитета

29

Анонимен

преди 5 години

Заедно с Македония сме по-големи и велики от Англия. 140 хиляди квадратни километра. Онези са наблъскани като рибена консерва и са си унищожили горите преди много столетия. Нямат гори, нямат вода, нямат и нормално море.

28

Анонимен

преди 5 години

Престанете да месите англичанитр в Лондон !Те ,отдавна са малцинство там !И имотите в Лондон се купуват най-малко от ..англичани !Вече !Сравнението с София е смехотворно !

27

Анонимен

преди 5 години

в лондон за 5 паунда си купуваш 9 телешки пържоли чисто месо, ДЕНОНОЩНИТЕ им автобуси имат безплатен WiFi, а полетите до всяка точка на света са смешно евтини. за ЕДИН ЧАС работа реално може да летиш до париж, дъблин или амстердам. недейте така, за смях ставаме с такива сравнения.

26

Анонимен

преди 5 години

Как е във Венецуела и Северна Корея? Осигуряват им жилища, а това не се харесва на скъпарите от Париж, Лондон, Ню Йорк. Край Лос Анжелис има 110 хиляди бездомници. Има ли бездомници в Северна Корея?

25

Анонимен Алкохолик

преди 5 години

Значи викаш се успял българин, обиколил света , жилище в ЛА и вместо да си релаксираш с игра на голф някъде, пишеш в пропаднала бг страница?Нещо не ми се вярва

24

ДО 19

преди 5 години

Дай нещо за 2500 лева заплата , работник без интелект и с умения .Можеш ли ?

23

Анонимен

преди 5 години

Статията иска да каже че в БГ ни е много добре и не трябва да емигрираме че няма кой да плаща *** данъци и такси, и с кой да се *** правителството.