12

Анонимен

преди 5 години

Осъждам всички видове терор, чиито жертви са обикновени граждани в мирно време.Но Ердоган преди това е трябвало да прокълне всички онези типове, които правиха атентати в Европа - по дискотеки, концертни зали, храмове, гари, дори в деня на националния празник на Франция. Защото такива актове на насилие предизвикват ответни реакции в същия стил.Затова не бива да се предприемат такива дивотии!

11

мхм

преди 5 години

Ердоган забрави да коментира мюсюлманските п*дофилски мрежи в Ротърхам, както и загиналите хиляди бели християни - включително жени и деца - в Европа само за последните 10 години в нападения от ислямистки терористи, част от тях с турски корени.

10

Анонимен

преди 5 години

Хубаво стана, все за фанатици и прочие бяха осъждани мюслюманите, сега се видя, че не е точно така !

9

аз-ът

преди 5 години

ЕВРОПА И ЗАПАДЪР СА ХРИСТИЯНСКИ. приемете го май накрая, стойте си у пустинята, анадола и африка. Там е вашето место, това тук Е НАШЕ !!!! Миришат ви краката за тая красота тук, не е ваше - наше е . И децата ви не искаме, вземайте си чаветата

8

Пст

преди 5 години

Зердоган защо никакъв го няма при терористични атаки срещу християни?

7

1221

преди 5 години

ХОРАТА ОТ РАНО СИ ПОДХВАТАТ РАБОТАТА

6

Анонимен

преди 5 години

Супер! Светът се пробужда за заплахата на чалмарската миграция.

5

.

преди 5 години

Най-накрая дойде и ответния удар, нещо което напълно се очакваше. Този сега ще бъде обявен за най-страховития терорист за всички времена в световните медии понеже е бял, християнин и десен - нещо което се случва веднъж на 50 години при подобни нападения. Иначе подобни атаки има ежедневно от страна на джихадистите срещу християни из целия свят, но там все се касае за "псхично болни".

4

kk

преди 5 години

Вижте колко християни са убити за месец в Пакистан, Индонезия, Египет и Филипините. В пъти повече от убитите мюсюлмани. За тези убийства обаче - пълно мълчание. Ако обаче бял християнин веднъж на 50 години реши да отмъсти - вой до небесата, детайлно отразяване на всичко, обвинения в "бял, крайно-десен тероризъм"! Боли ли да си от другата страна на автомата един път?

3

Анонимен

преди 5 години

Клетвите рикошират и се връщат при подателя им.

2

Анонимен

преди 5 години

От този винаги лъха арогантност, злоба и агресия.

1

Ха-ха

преди 5 години

Редно е и Ердоги да се изкаже-нали се изживява като водач на правоверните по света...Впрочем,неговия ибрик от Банкя няма ли да каже нещо за дюнерите, етническия мир и неговото опазване?