58

до 44

преди 5 години

Нормално е мераклиите в Европа да не са много за 2700 евро заплата, защото това са жълти стотинки. Хората там учат, а не като бай *** да тича да става *** от рода на тираджия. Когато работех по проект в Мюнхен, само наемът на апартаментът ми беше 2500 евро. Да не ти разправям в LA как стоят нещата. 1800лв. за нискоинтелектуален труд не са зле в София. Факт, че складов работник взима малко по-малко, но е добре като за нулева квалификация. Увеличения не заслужават, защото нямат култура.

57

Анонимен

преди 5 години

1800 лв. е брутото и със 40- 50 часа извънреден труд и след удръжките става около 1300 лв.

56

доволен селянин

преди 5 години

бих дошел да врътим гевреко ама пием по 2-3 литра ракия -5 кила винце денеска та немам ного своботно време трезвен ааааааа заплатата на седница ли е?

55

Анонимен

преди 5 години

Замирисва на предсрочни избори - и "Воля" напусна парламента.

54

Шишо Б.

преди 5 години

"другата седмица предвиждаме деконструкция"Най-после да кажат истината ;)

53

Крумов

преди 5 години

За два или за три месеца е тази заплата,че не разбрах. За един приятел питам де.

52

дебел депутат

преди 5 години

зрелища и пасти за народа !

51

ТопуЗ

преди 5 години

Останалата част от България ,герб - ерите кога ще я погледнат и загрижат !

50

Ф.С.В.

преди 5 години

Държавната политика от над 15 г е да решава проблемите на "ПАРЧЕ" Особенно при ГЕРБ - И се получава нормално като 10 г натискаш заплатите надолу на хората и накрая почваме да решаваме проблемите на парче- Полицаи с по високи заплати от лекари- шофьори с по високи заплати от полицаи - и решават проблемите ден за ден -или казано нищо не решават- Другият парадокс- Средна заплата в фирма ? Шефове с огромни заплати и работници с мизерни заплати - накрая всички работят за 1800 лв ?? ХААХАХХА ЦИНИЗЪМ!!

49

Смешник

преди 5 години

Айдде депутатската заплата още на горе че средно статистически пресметнато от архимед ако пешо взима 500 а гошо 3500 то било по 2к за всеки....като няма кадри и не върви нещо затваряш го и толкова

48

Анонимен

преди 5 години

До29 Абе *** Ако всички са лекари кой ще им продаде хляб16320

47

Анонимен

преди 5 години

Нашите работодатели действан на пожар. Няма хора малко повишаваме, има хора малко намаляваме. Да ама сега вече никъде няма хора за работа. Тази година т.н. хотелиери взеха мерки и повишиха заплатите с ........ 50 лв. Сега по морето пак са на 600-700 лв. заплати. после се чудим защо само *** те обслужват .

46

Анонимен

преди 5 години

шофьор на обществен транспорт и метро - адски неблагодарна, тежка , нервна работа и "парите" тук не рашават.съотношението - приход/разход, което в случая е съотношение заплата/труд е много по-важно от прихода (заплатата) извадени "извън контекста".не е важно "колко" печелиш, а "на каква цена" го печелиш!

45

Анонимен

преди 5 години

До 40 ми нали това ти казвам Тези са от село

44

Анонимен

преди 5 години

Айде всички селяни - юруш на маслините.дСофия е голяма - ще побере всички ви.

43

Анонимен

преди 5 години

Хвани мързеливият комунист на работа да те научи на акъл!

42

Анонимен

преди 5 години

държава, в която се плаща под 1000 лв на медик и 200 лв на счетоводител да ти оправя фирмата, а междувременно една обикновена чистачка на офис взема 20 лв на час за почистване, е ОБРЕЧЕНА да изчезне. вероятно след време ще ни изучават като маймунките на дарвин, които обаче от хора са тръгнали наобратно.

41

Демократ

преди 5 години

1800 лева, ама един друг път, само за да ви излъжа да започнете работа. Заплатата ви ще е 700 лева и даже и това ви е много. Насам народе, идвайте на лъжи демократски.

40

анонимен

преди 5 години

До 29 Ти дали си на ясно колко документа трябва да имаш за да караш автобус. И какви яйца ти се пържат на главата. Пряко си отговорен за МПСто за това дето го возиш и за *** отите по пътя. Същото важи и за тираджиите. Затова в Европа заплата под 2700? няма.Ама и мераклиите да го работят не са много.

39

Анонимен

преди 5 години

1800 ама бруто или нето?