44

Горан

преди 5 години

Човекът има предвид, че са ги натъпкали с прекалено много, и сложна електроника. А, тя дефектира. За съжаление! И се случва това... И, да отнася се и за автомобилите!

43

факт

преди 5 години

Ами при предишната катастрофа с такъв самолет се оказало и доказало , че докато главния пилот извършва една маневра в същото време втория пилот е правил точно обратната маневра и са разбили самолета . Много добре беше обяснено това от наш авиационен експерт , затова Тръмп казва , че са сложни за управление , това което не добавя , сложни за една част от човечеството . Впрочем и двете са лоу-кост компании.

42

Цецо

преди 5 години

До Горан 36Ако възприемам казаното както ти го възприемаш, значи е по-добре да живеем в пещери, защото е по-просто! А това, че притежава самолет не го прави авиоинженер...

41

Анонимен

преди 5 години

Тръмп е пич а вие сте третополови.

40

шматка

преди 5 години

До обективенПрав си.И двата самолета падат при катеренето.Едва ли е грешка на пилотите обаче когато Тръмп го казва всички се смеят

39

Дон Карнажж

преди 5 години

Искам още хора от кварталното кафене да дойдат да обясняват как Тръмп не е прав. Анцузи-манцузи това онова. Белотче, цигарка, ракийчица, грух-грух, биши-биши яла тука да ти дадем една керемидка да си похапнеш малко.

38

Конан

преди 5 години

Тук има доста защитници на Тръмп. Какво биха казали, като видят един друг негов туйт от 2014, в който твърди, че ваксините причиняват аутизъм. Какво биха казали за интелекта му, като разберат, че е и антиваксър?

37

Анонимен

преди 5 години

До Честно казано...А ние как избрахмеда ни показват аеродинамика от помощ-ната школа по висш пилотаж човек иаероводоносен товарен хибрид.А...?Както колите,така и самолетите ставатпалаткови.Изгори платка и -...палатка.Но при едните шанса да оцелееш е много по голям.Сега печелят репатраци-Те.Ориентирайте се.

36

Горан

преди 5 години

До 34, Цецо:Напротив, този човек е прав, абсолютно прав, дума по дума! Ако ти не възприемаш казаното, каквото е, проблемът е в теб! Човекът си има и самолет в края на краищата, и съвсем не говори на изуст!

35

шматка

преди 5 години

До 25Добре отворко направи се на интересен.Я ми обясни ЗАЩО е нужна такава промяна(за релето говорим)С какво тя допринася за по голяма безопастност сигурност безотказна експлоатация.С какво и от там защо е нужна такава сложна схема за толкова елементарно действие.

34

Цецо

преди 5 години

И този човек управлява една от най-силните страни в света??? Ужас!!!

33

Анонимен

преди 5 години

Ако беше грешка на пилотите нямаше доста държави да свалят на земята въпросният самолет.

32

Ким Чен Ун

преди 5 години

Вярно е, самолетите са сложни за разлика от Тръмп.

31

обективен

преди 5 години

Някакви хорица пишат за грешка на пилотите , въпреки че в никъде в новините по случая не се съобщава за такава.Ако беше така ,нямаше 25 страни да забранят полетите на краварския ковчег Боинг 737 , а щяха да забранят полетите на етиопските самолети.Всички екипажи са обучавани и изпитвани от американски инструктори и са получили сертификати в САЩ , а не по палмите ,както пишат някои разбирачи.Просто тези самолети са калпави и рискови.

30

Гост

преди 5 години

Е, как може хем да не знаеш как работят, хем да са ти сложни?! Някога, когато хората не са знаели как работят гръмотевиците, решили да си направят цяла митология около тях, култура, обществено съзнание, и така били основани световните науки, завъртяло се колеото на човешкото познание, първият абориген провъртял дупка в камъка... На мен митологията с Масачузетския технологичен институт не ми допада много, но вероятно по-сложният вариант, с ИИ-тата, му се вижда страшен, все пак е президент....

29

Анонимен

преди 5 години

Абе факт е че Нокия с бутони и фенерче си е бая по надежна от всичките му там тъч скрийми ...То чалъма на добрата констрикция е не е да я направиш от сложна още по сложна ами...от сложна в лесна

28

Анонимен

преди 5 години

Абе много сложни ги направиха тези перални. Най-добре е жената да ходи да пере на реката като едно време

27

авиоинженер

преди 5 години

за съжаление не сте 80% клоните към 99.99ами абсолютно е прав другарки и другари компютрите са убаво нещо но само докат не се скапат

26

aa1830

преди 5 години

Няма невъзможни неща щом такъв пълен и самонадеян *** може да стане президент и то не на коя и да е държава!

25

Анонимен

преди 5 години

Кому е нужно това когато едно просто реле върши работа вече 80г..Ама то кому е нужно и релето? Залепват му понякога контактите, пък и крушка може да изгори....най-добре както отпреди да е имало мигачи да подаваме ръка през прозореца и да показваме посоката в която искаме да завием. Най-присто е.