42

Анонимен

преди 5 години

Нещо ново за Скрипал и новичок няма ли? Тереза цяла нощ ще мисли как да разсее канарчетата!

41

Анонимен

преди 5 години

За изхода от ситуацията от голямо значение ще бъде пенсионирането на МЕЙ, както и присъда за Камерън.Колкото виеват беше резултатът от референдума, толкова хаотично е и излизането. Измъчените работи водят до никъде!

40

1488

преди 5 години

Еврейският съюз е в последните си дни! Дали ще устиска до 9-ти Април когато в Йерусалим ще изберат Бени Ганц за да света се запознае с новият си шеф!!

39

АнонимеН

преди 5 години

БРИТАНИЯ ТРЯБВА ДА НАПУСНЕ ЕС НА 29 МАРТ 2019-ТА ЗА ДА ВИДЯТ ТЕ КОН БОБ ЯДЕ ЛИ :DСВЕТА ИМА НУЖДА ОТ ПОВЕЧЕ ЕКШЪН! ВЕНЕЦУЕЛСКАТА СЪПУНКА НЕ СТИГА! А И ЯВНО И НА ИРАН ЩЕ МУ СЕ РАЗМИНЕ ОСВОБОЖДАВАНЕТО ТАЗИ ГОДИНА!!!

38

Анонимен

преди 5 години

Ама тази е премиер май само на котката си!Като гледам,никой е я бръсне за слива - ни опозиция,ни съюзници!

37

просветен

преди 5 години

Великобритания, не може да си позволи да бъде част от Европейска Федерация с обща армия, валута, знаме и химн, в каквато Брюксел бавно, но сигурно трансформира ЕС. Великобритания е длъжна с цената на всичко да запази независимия статут, който Лондонското сити има от 13 век насам - ако трябва цялата държава ще изгори, но Лондонското сити трябва да остане независимо и държава в държавата,където дори кралицата не може са стъпи без разрешение от тези,които наистина имат власт от времена незапомнени!

36

Терсенето

преди 5 години

Ами да. Ако си берач във плантация за ягоди къде ще ходиш? Плантаторите български работодатели доволно потриват ръце:))) Неприятна изненада:))) Пропит алкохолик, със разбито здраве и нерви, по голям гьон от самия него:))) Лека нощ:)))

35

Анонимен

преди 5 години

Британците са майстори на подлостта. Очакваха ЕС да се разпадне едва ли не без тях, но видяха че нещата не отиват натам и сега се мъчат да останат и да пречат на Европа. Трябва с ритници да бъдат изхвърлени на 29-ти!

34

Илюминат

преди 5 години

Англетата още не осъзнават че ги хързулват от ЕС към пропаста. Забравиха защо изобщо влязога в съюза в началото на 70-те. Иначе илюзиите са мощен мотиватор, който кара милиони българи да не напускат *** с надеждата че някога нещо ще се оправи.

33

Анонимен

преди 5 години

29 март 1:00 ОК слагат визи за бг.

32

Анонимен

преди 5 години

Американците ще напомпят изкуствено икономиката на британците.

31

АнонимеН

преди 5 години

БВП НА БРИТАНИЯ Е ОСНОВНО ФИНАНСОВИ УСЛУГИ С ДЪРЖАВИТЕ ОТ ЕС!!!МАХНАТ ЛИ СЕ ТОВА Е КРАЯ НА БРИТАНИЯ ОТКЪДЕТО И ДА ГО ПОГЛЕДНЕШ :DЩЕ РУХНАТ КАТО КЪЩИЧКА ОТ КАРТИ :D

30

Милен Илиев Минков

преди 5 години

Праздник- е, 29 Март ....За, Англия .....

29

Анонимен

преди 5 години

от цялата работа излиза,че нашите се връщат!

28

анонимен

преди 5 години

Притеснен съм няма да спя спокойно. Абе някой да му пука за Англия.

27

Анонимен

преди 5 години

До 29Британия няма приятели, приятелче.:)))--я виж статията за бабето от преди 2-3 дни. там на ревера и имаше брошка с 4 червени цветя на черен фон - туй са и приятелчетата (феновете на жълтият метал) - 4 бройки, дето се канят да съсипят европа - две от изток, и 2 от запад

26

АнонимеН

преди 5 години

АКО ИМАШЕ БУКМЕЙКЪРСКИ ЗАЛОЗИ: ЩЕ СЕ МАХНАТ ЛИ НА 29 МАРТ 2019-ТА МАЙ ЩЕ ЗАЛОЖА , ЧЕ НЯМА ДА СЕ МАХНАТ :D

25

Анонимен

преди 5 години

Тук някои "тълмачи" искат да ни убедят ,че бритите са толкова глупави ,че сами ще скочат в пропастта ами 70 милиарда ,които даваха на лапачите от ЕС къде ще отидат сега? май ще останат в GB за първомайска заря ,според разбирачите, Англия си сключи изгодни договори с Китай , Индия , Бразилия без да чака процедурата - ама първо Труск да я види , че после одобрение от Юнкер та накрая и нашата Габриел да каже може ли да има договори с тези страни извън ЕС - плачът е за тези 70 хилки, вече ги няма

24

Анонимен

преди 5 години

Ако може някой да ми обясни - това добра новина ли е или лоша, защото не мога да разбера?

23

Терсенето

преди 5 години

До Тръмп, Доналд Дж.Британия няма приятели, приятелче.:)))