129

АБВ

преди 5 години

До Анонимен 145Първо, казвам, че не съм от нейните привърженици!И сега пък питам теб - кой трябва да е кмет? Не съм чул да има у-ще за подготовка на кметове, депутати, президенти, обл. управители и каквито се сетиш още! Ко ша прайм?

128

Велес

преди 5 години

Ми....То.... То си е измислено от коджа време! Да наслагат от вратите, дет монтират на гигантския слалом.... Хем се виждат, хем като се блъснеш в тях няма да ти излезе цицина, хем сами ще се изправят ако сме по-напористи, пък и по-спортно ще изглежда столицата ни.... Ами!!!!!!!!!!!

127

Анонимен

преди 5 години

Не може Фандъкова след безбройните си гафове да е несменяема кметица.Има нещо сбъркано в системата.Трябва да се промени.

126

Анонимен

преди 5 години

Ми правилно е разпоредилаЩо да се пребиваме

125

Анонимен

преди 5 години

Както направи Корнелия Нинова за депутатите от БСП до два мандата, така трябва да стане и за кметовете. Два мандата и да се махат. Според мен почти не остана некорумпиран кмет. Не на корупцията! От тия ремонти ужасно смърди. Кой може да повярва, че в мутроолигархична България една жена, директорка на училище може нещо да има право да решава като кмет, освен това, което и се нареди. Срам и позор и тая е избирана три пъти!?!?!?

124

Гледна точка

преди 5 години

Да сложат едни неонови пръчки, тъкмо да им избодът очите и София да стане по-цветнаНацъкаха ми минуси като брояч-бензиноколонка!Сега пък много хомо сексуално! Е на вас угодия няма!

123

Анонимен

преди 5 години

Оставка и предсрочни избори за кмет на София, освен това да си изберем сготвената Иванчева но за кмет и да им свие перките на гербавите акули.

122

Анонимен

преди 5 години

А осъдени за безумиетот ще има ли ?Или пак не, защото са от нашите хора, а пък и Цацата е наше момче, нали ?

121

Анонимен

преди 5 години

Гарантирано от Гепи пи груп герб

120

Реставратор

преди 5 години

Крайно време на тази улица да бъде възстановено старото име - улица Самококовска - както я е познавал Васил Левски и всички наши Възрожденци !

119

Някой си

преди 5 години

Дъщеря ми на 8 март посред бял ден си счупи пръста на крака там!Нямам думи. Ако бяхме нормална държава, щеше да осъди общината!

118

ГАДОРЯН

преди 5 години

Таман минах покрай тях. Това е абсурдно. Кой гений гоне измислил?!!

117

Гледна точка

преди 5 години

Да сложат едни неонови пръчки, тъкмо да им избодът очите и София да стане по-цветна!

116

Анонимен

преди 5 години

Сигурно затова днес гледам, че вече са монтирали 2 пъти повече перки по останалата част от Графа, сигурно ще очакват да им се платят.

115

Предложение:

преди 5 години

"Размерът,формата и цветът им ги прави трудно забележими и опасни за всички!"Алтернативата е:Да посадим на тяхно място Бой Борчета!Окастрени и наподобяващи торса на Великата Тиква,с партийни лентички и монтирани светодиоди,наподобяващи ЕС - знаме.Като екстра може да се монтира във всяко едно блуутут колонка, която да повтаря непрекъснато:"А, казах ли ви..?!"Ефекта ще е умопомрачителен-никой не ще се осмели да препи...ае, охрачи или полегне върху съоръжението,както и да го пресече(сгази)!

114

Анонимен

преди 5 години

До ЕтоГЕРБ оправя проблеми още от времето на Стамболов и всички са им виновни да направят богата и правова държава.Единствения проблем неоправен от Стамболов е, че не е могъл да отърве България от Русия.

113

Анонимен

преди 5 години

Ми те тези са тъмно червени комунисти...

112

Анонимен

преди 5 години

Махнете акулите от Московска 33!

111

Гледна точка

преди 5 години

Значи вместо оставчица, ще ремонтираме току що ремонтираното. Да изброим лошите - Станишев, Радев, Нинова, а на глобално ниво Путин...Много нагъл си бре! Да изброявам ли колко комунисти трябваше да си подадът оставките? Аз не съм чул някой да го е направил! Нагъл, нагъл, нагъл!

110

Анонимен

преди 5 години

Мен и до днес не ми е ясно защо им викат ограничители(резделители) на движението. Как точно ограничават и пречат на хората да попаднат върху релсите не ми е ясно!Ако целта им е визуално да ограничават и да помагат на пешеходците има къде, къде по ясни лесни и най-вече безопасни методи това да се случва