63

Тео

преди 5 години

... и всичко се свежда до едно - егоизъм. Често такива отношения дават на късо. А на "мъж " посегнал на жена само мога да го съжалявам.

62

Teo

преди 5 години

Преди тридесет години отново е имало подобни ексцесии, но въпреки, че тогава са се толелирали, като че ли са били по -малко. Сега берем плодовете от възпитанието на новото време - тип искам всичко, всичко ми принадлежи и мога да правя с него каквото си искам. Третираме се друг -другиму като вещи и резултатът е на лице. За жените мъжът стана дойна крава, и ако някой друг ги хареса не виждат нищо лошо да легнат с него, а за мъжете жените са се превърнали в робот тип мама, дето да чисти.

61

Анонимен

преди 5 години

Има жени които нямат чувство за самосъхранение. Не е ли видяла че този не го слуша главата толкова ли е била заблудена. Какъв е бил този който по най хладнокръвен начин да убие и невинното детенце. За такъв в урановите мини и на хляб и вода мъка до последно.

60

Анонимен

преди 5 години

Аз подкрепям мъжете, които бият жените си, защото очевидно са си го заслужили!

59

Анонимен

преди 5 години

Домашното насилие си е нещо нормално, няма нужда от браво учителки да ни учат какво да правим в къщите си!

58

Анонимен

преди 5 години

Какво означава предател във връзка базирана на доброволни начала?!Ами може да ме задушава присъствието МУ, да ме дразни SMS:След 15 мин.съм у вас, излизаме на вечеря.Абе мъжете в БГ не сте ли наясно, че не сте манна небесна?Тунингованите жени си изкарват хляба с вас и са точно толкова фалшиви в чувствата си, колкото силикона в гърдите им.Единствената причина да ви търпят материално осигурените жени, са децата.Е, има и хора в пропорцията, в която ги е открил Диоген.

57

ivailo

преди 5 години

Нормално, много български жени си заслужават боя...

56

Lan

преди 5 години

Санди,...имаш проблем сериозен :). Потърси си мъж, ся е модерно!

55

Анонимен

преди 5 години

Ти си за лечение!

54

Lan

преди 5 години

56"Брачен психолог" има от има/няма 20години. Семейства и мореал има от хилядолетия. Възпитанието не се изгражда само в семейството - децата се възпитават не само с думи и напъствия, а основно с деца - нещата които виждат около себе си. Хубаво, ама навън (в училище, на улицата) няма как да им вържеш очите...

53

Анонимен

преди 5 години

Няма жена, няма проблем, няма насилие. Бракът е нещастният опит на мъж и който се опитва да реши проблемите на бъдещата си баба, които не би имал ако не се познават и не живеят заедно.

52

Санди

преди 5 години

Те жените си мислят, че са хванали Господ за оная работа и с междукрачието си ще могат да управляват света, заразени от феминизма. Равни били с мъжете и толкоз! За това мъжете ги трепят като мухи, за да им покажат колко са им равни, и на кой цар да служат. Жените вече се смятат за равни с мъжете, докато не си намерят майстора, който ще я направи равна, та чак водоравна и вече няма да има никакви женски претенции за равенство!

51

Lan

преди 5 години

НЕ на ИК! АМАН от пропаганда. Насилието е НЕПРИЕМЛИВО във всичките му форми! Наислието е ужасно независимо дали е домашно, дали е срещу мъж, жена или дете. Нередно е да се поставят етикети.

50

ПроСоТо

преди 5 години

ако е толкова разпространено насилието над жени,едва ли не "болест на нацията",както се опитват да го изкарат ме-керетата,то нека тогава жените в НС да споделят по колко пъти на ден ги млатят съпрузите им!Също и ДЪРЖАНКИТЕ в "Боко Харем":-Нека и те кажат Тиквата по колко пъти на ден ги малтретира!..Айде,.."Ако е гарга,да е рошава"!Давайте!..ако не,да си затворят ПЛЮВАЛНИЦИТЕ!!!!!!!

49

Анонимен

преди 5 години

Престани да пишеш глупости, лъжи и да слагаш под общ знаменател всички жени!!!

48

Кратун

преди 5 години

Ще ви навират в очите какви ли не *** докато не ви се надуе главата и не клекнете на истанбулската конвенция. В кръга на моите познати никой не бие жена си.

47

8

преди 5 години

Ако няма да има *** конвенция, аз лично съм съгласен домашницте насилници направо да ги бесят на площада, но вие пускате такуива статии точно защото искате някак си да пробутате джендърите

46

CC

преди 5 години

До Санди. Нищо не оправдава убийство. НИЩО! Кой си ти че ще взимаш чужд живот! Като ти е изневерила, закона предвижда начина, развеждаш се и толкоз. Предателството се наказва, вярно е, но убийството, особено когато е умишлено, а в тези случаи е именно такова, трябва да се наказва още по-сурово, или както е казано в Стария завет, който за мен е истинския, "Око за око, зъб за зъб".

45

Санди

преди 5 години

Дами, сега вече има на достъпни цени камери, микрофони и още куп проследяващи джиджавки, с които мъжете ви ловят като зайци. Вярно така много семейства се разделят, но все пак, по - добре раздяла, отколкото живот под един покрив с предател.

44

Анонимен

преди 5 години

До 49Щом аз като жена не се опитвам да те вкарам в пътя и да те накарам да ми се подчиняваш на мен, защо ти като мъж го очакваш от мен това?! Нали сме равни - бачкаме, борим се с живота и двамата?! Защо си мислиш ,че аз като жена трябва да ти слугувам или да ти се подчинявам на теб?!