128

Анонимен

преди 5 години

До 128Няма работа и заплати са много ниски. По-изгодно е на помощ. Не разбираш ли или се правиш

127

гнусота

преди 5 години

Защото социалистите написаха в конституцията че сме социална държава.Яжте сега социализъм да ви дойде акъла.И законите председателя на републиката / президента го направиха така. На инат. Затова сега се оправдават че президента нямал правомощия.Това е друга социалистическа лъжа.

126

Анонимен

преди 5 години

Няма осъдени политици защо заплатите са изкуствено ниски и защо вдигат само в парламента. Там е проблема.

125

128

преди 5 години

Та мисълта ми беше, че държавните служители от напр. "Социални грижи" не внасят осигуровки, а контигента с който се занимават и им раздават държавни пари, също не работят и не внасят осигуровки! И едните и другите нямат принос към НОИ, но после, след години всички ще получат пенсии! Докога мислите ще издържи системата?!

124

Анонимен

преди 5 години

До последния българинТака е при демокрацията искахте дмокрация и сега бягат на запад.

123

последния българин

преди 5 години

Баща ми се пенсионира през 1980. Не му зачетоха стажа преди 9 Септември защото бил работил за фашистите. Така пенсиите на старото поколение бяха малки. Сега, защото младите избягаха от този рай дето води в ада. В България нещата са направени така, че животът на мързеливите и некадърните да бъде лек.Грозна социалистическа действителност.

122

анонимен

преди 5 години

Само се огледайте колко са заетите в "Социални грижи" във всяка община! И всички служители работят в полза на ромския етнос! Българите са единици, пък и те не могат да разчитат на социални помощи, защото повечето работят! И говорите, че ромското включване не се е осъществило! Не е вярно, те така са се включили, че цяла една държавна агенция "Социални грижи"се занимаваха с тях, а държавата им раздава милиони!

121

Анонимен

преди 5 години

А как е в Антарктида, как е в Антарктида?

120

Анонимен

преди 5 години

До АнонименВ Азия нямат такива правила с каквито обвързват държавите от ЕС и ги задушават,там хората са дори са по-свободни,защото повечето се изхранват от собствено фермерство и не зависят от никого,нито държавата или ЕС ги натиска,бедни са ,но много от тях не са зависими!

119

анонимен

преди 5 години

Имам един познат - преди години тръгна да си събира стажа за пенсия, обаче почти нищо не събра. Къде закрили предприятието и архива изчезнал, къде архива изгорял, къде се наводнил и изгнил и т.н.. Поради тази причина и до днес не може да вземе пенсия. Така и естрадните певци не могат да вземат пенсия, защото архива на бюро "Естрада" изгорял. Но за този проблем никой не говори

118

ДО 115

преди 5 години

Твоя Коментар кърти мивки - само ти ли не схвана схемата - хората не СА ДАВАЛИ ПАРИ НА РЪКА , НОИ е давал Парите .По-ПРОСТО - Даваш си Личните Данни , Шефа на НОИ ти Отпуска Пенсия от 910 лева и ти Прави Карта за Банкомат , После Директора на НОИ ти притежава Картата и си тегли всеки Месец по 910 лева , докато не изтегли 10 000 лева . След изтеглянето на парите ти връщат картата и ти изгарят Документите . Това е Масова Практика в София .В България Отдавна няма Категориини Работници .

117

Анонимен

преди 5 години

Има само един коментар, който казва , че е задължително законите да се спазват. Всички останали се опитват да дават акъл какво да се направи така, че далаверите да си останат. Жалка работа.

116

Анонимен

преди 5 години

До Предстоят избориАма ти си мислиш,че ако го приемат в ЕС,няма да го спазват и останалите партии,ли?Няма да има значение,коя партия е на власт,да не го въведат това ТПП и тем подобни!

115

Предстоят избори

преди 5 години

Затова, очаквайте много обещания, помпозни приказки и много пара в св_ир_ката.Относно реалните начинания, ще ни кажат да почакаме до след изборите.

114

Предстоят избори

преди 5 години

Затова, очаквайте много обещания, помпозни приказки и много пара в св_ир_ката.Относно реалните начинания, ще ни кажат да почакаме до след изборите.

113

Анонимен

преди 5 години

Ако дойде БСП,те са глобалисти и банкери,нямам нищо против тях,дори са ми симпатични, но те ще въведат ТПП и други подобни закони,които са направени така,че всяка фирма може да източва държавата и да съди за неустойки държавата и държавите ще се окажат в една спирала от дългове, така ще отслабнат държавите тотално и няма да могат да оказват никаква защита на държавата и населението.Дано не го приемат в ЕС!

112

Ванката

преди 5 години

До МИРО:Какъв президент търсиш!? Той няма нито законодателна, нито изпълнителна, нито правораздавателна власт. Всичко е в ръцете на управляващите гербери - то не стига, че се спускаме по нанадолнището, но и те ритат и блъскат, та да се размажем по-качествено. И по турско нацията ни не е била толкова трепана, крадена и унижавана...

111

Анонимен

преди 5 години

.................. само защото от криво разбрана толерантност търпим "културните им традиции".

110

До До Без преструвки

преди 5 години

Относно инвалидните пенсии се изписа доста през тази зима, но аз, честна дума, така и не разбрах каква е общата сума, която бюджетът отделя за тази категория хора. Тези данни, според мен, задължително трябва да бъдат придружени с прогнозно число относно фалшивите ТЕЛК-ове. Също така, редно е обществото да знае процентът на реалните инвалиди, които са родени такива, поради специфичните "културни" привички на един точно определен етнос. Тоест, по колко такива приблизително се раждат ежегодно, само

109

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТази работа с ТЕЛКа се оказа фалшива,това е просто фишек,за да отнемат още пари от хората,в Афера са го описали случая.И как някой ще даде 10 000 лева рушвет,ако няма пари дори за пенсия?Няма логика.Търсят да вземат пари от населението,но не търсят на правилното място,трябва да търсят от получаващие повече от 10 000 лева или евро,както и от служителите с големите заплати,които лапат от държавата наготово,а не плащат осигуровки.