410

За 450, НАТО

преди 5 години

Ни пази от империалистическа раССия И Пт това Варна са не стане втори КримНа вас русоробите отчет не давамеАре у кево

409

За 451, яж ми хуя

преди 5 години

*** кирливЩо си мислиш че на някой му дреме за тебе

408

Юдо-Масоните пищят

преди 5 години

знаете ли колко ни струва НАТО !!!???за 2017 бедна България плати на тези гадове 760 МИЛИОНА ДОЛАРАот тази година ще плащаме 2 МИЛИАРДА ДОЛАРА ПОВЕЧЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!какво получихме от НАТО - НИЩО !!!!!!!!!!една пробита каска дори не ни дадоха !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Народен съд и бесило за евреина Соломон Паси и бандата му от крадливи евреи-предатели, който ни продадоха на НАТО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

407

Русия ще се разпадне

преди 5 години

И ще бъде окупирана от Китай, ЯВпония и САЩХубаво ще е да получим и ние нещо от трапезата - Тамбовския край е хубав Заслужаваме го - от двеста години Блядистанци ни нападат и грабят.

406

Анонимен

преди 5 години

Руската имперйка си участва в берлинското цепене на БГ-то.нердей да лъжеш !

405

Анонимен

преди 5 години

е ако станем фронтова линия - значи най-после след 13 века ще сме полезни с нещо на тоя свят

404

Гoшу

преди 5 години

Абе тези политици, особено ***, дето са на хранилка от Москва им хрумват толкова зашеметяващи тъпизми и хич не ги е срам да ги говорят, сякаш не осъзнават как се излагат. Какви фронтови линии, войната с *** кога почна? И ако почне, няма да има никакви фронтови линии, ами направо бомби ще валят.

403

99999

преди 5 години

До ЕВРОАТЛАНТИК 437 Корупция в русия казваш - не споря да видим в ЕС как е - Жан Клод Юнкер - председател на ЕК , разследван за ............. корупция в гигантски размери ,докато беше начело на Люксембург , но осъден ли е ----->>>> неееееее За скандалите около Фолксваген - няма да споменава. Според данните , корупцията в Германия ощетява хората с над 100 млрд.евро годишно , а за ЕС сумата е над 900 млрд.евро !!!!

402

Сигурно

преди 5 години

Напълно е прав, а ние ги слушкаме безропотно

401

провинция

преди 5 години

Комик!

400

да кажа аз

преди 5 години

До ЕВРОАТЛАНТИК 439 изгубихме си независимостта. - икономическа , военна, . Накараха ни да закрием цели отрасли на производството , за да не им се пречкаме , защото на нас гледат като на територия , която да бъде използвана за техни цели . В резултат на това , 2млн българи избраха да слугуват на Запад . Често излизат статии за българи , които са експлоатирани като роби и в Италия , Англия , Германия и др. Пробутват ни 10-та категоярия храна по веригите си магазини , или негодна такава

399

Русия е изостанала

преди 5 години

Русия е много изостанала, икономически е като Нигерия, само че със сняг!

398

амииии , но

преди 5 години

До Евроатлантик 427 Представи си следната ситуация - ББ и ЦЦ бяха дружки с Русия , и защитаваха българските интереси , респективно не налагахме санкции , релизирахме си газовите и атомните проекти . Дали ББ и компания нямаше да бъдат подведени под съдебна отговорност за гяволъците , които са вършели ????Като гледам корупцията в ЕС , и там най прокуратурата " бие " правилните хора .А че се месят , месят се - а си изразил различно мнение от Брюксел и се започва със заплахи .....

397

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 5 години

До ЕС и НАТО неприятелИ КАК ТЕ "ЕКСПЛОАТИРАТ" ?

396

по-далече от Русия

преди 5 години

Хората искат да станем нормална европейска държава, а не мафиотска руска провинция.

395

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 5 години

Русия заслужава по-добра съдба. Мястото на Русия е при цивилизованите държави в ЕС и после заедно в НАТО , но естествено без сегашното недемократично управление на страната.---------Напълно съм съгласен и ПОдкрепямСАМО ЧЕ КАК ДА ВЛЕЗЕ РУСИЯ В ЕС, КАТО ПУТИН БЛОКИРА ВСИЧКИ ФОРМИ НА ДЕМОКРАЦИЯ , ЗА НЕГО ЗАКОН НЯМА И РУСИЯ Е ДЪРЖВА No:1 ПО-КОРУПЦИЯ НА ТАЯ ПЛАНЕТА....ЕВРОПА СЕ БОРИ ЗА:ПАЗАРНА ИКОНОМИКА, ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА И ПОДДЪРЖА ХРИСТИЯН-ДЕМОКРАТИЧНИТЕ ОБЩЕСТВА ("ЦЕННОСТИ")..

394

тя

преди 5 години

Защо приеха бившите соц страни?! Те са плацдарм на НАТО и икономически използвани ! Много ги е яд на Вишеградската четворка щото им се дърпат и искат национална политика !

393

мдааа

преди 5 години

До Демек 429 Естествено , винаги с дружките си може да се организирате и да носите газ с кофи - я от катар , сащ - където одобрят от Козяк

392

ЕС и НАТО неприятел

преди 5 години

ЕС и НАТО не са ни приятели !!! Те са експлоататори !!!

391

тя

преди 5 години

Добре е че има такъв като Волен за да казва истини , които няма кой друг да ги каже! Всичко което каза е така, и всички го знаят , но не го признават !