149

Анонимен

преди 5 години

"По добре ултрас отколкото мутра като Боко"Не знам на какво основание наричаш Боко мутра.За мен Боко е един от най-харизматичните политици от прехода.Виж разлика между г-жа Нинова и ултрасите взе по-трудно се намира.Но явно на теб това ти харесва, чустваш я по-близка. Разбираемо е.

148

Много лъжеш, момче

преди 5 години

До Един от СеверозападаОрешарки замрази проекта, а го спря набеденият за генерал и премиер Бойко Методиев Борисов. Нещо повече, по-късно гербаджиите се хвалеха, че са провалили всички руски проекти, защото са верни евроатлантици, тоест не са българи.

147

Анонимен

преди 5 години

Където има крещящи, псуващи, ругаещи, с тях е и ***.Почна се с майките, дирижираните протести миналата есен, сега и на Шипка.Това им са методите, това им са разбиранията как се прави политика.Аз лично виждам малка разлика от БКП преди 1944.

146

срам

преди 5 години

Недостойните от ГЕРБ нямат право да поднасят венци и да празнуват тази дата. Нека да си ходят на молитвените си закуски, нека да лижат отвсякъде техните си господари, но да не оскверняват този празник с присъствието си.

145

Анонимен

преди 5 години

С тези си акции г-жа Нинова най-много да маргинализира партията си.

144

mishonka

преди 5 години

Егати махленската статия!

143

По добре ултрас

преди 5 години

отколкото мутра като Боко!Добре, че само са викали, трябвало е със сопи да ги изритат. Лицемерите на ГЕРБ нямат работа на Шипка, да ходят да лижат краварски зад.ници!

142

Я па я..!

преди 5 години

Комунистически изцепки.

141

Анонимен

преди 5 години

"пожалили". Е какви ултраси, те са си техни хора - постановки.

140

Арсений

преди 5 години

Генерал Тотлебен през 1878: "Най-съкровеното желание на българите е "освободителите" да напуснат час по-скоро страната им"...

139

Методи

преди 5 години

Още ли има ***, за които националната гордост се корени в миналото?!?!? Настоящето, ***, настоящето!!!

138

Анонимен

преди 5 години

Той празника по начало си е бил опорочен когато на трибуната присъстват множество хора които обслужват чужди национални интереси. Така, че не вярвам възмутените да са били много.

137

Анонимен

преди 5 години

ами поне някой е показал всенародната любов защото другия вариант бе да си приказват пред празни трибуни

136

1

преди 5 години

ПРОСТОТИЯ! Точно Шипка ли беше мястото и точно 3- ти Март ли беше времето Българоубийците да си мерят онези работи?Срамота! Ама те срам нямат!

135

Анонимен

преди 5 години

Англия винаги е била в подкрепа на Турция, мръсни англосаксонци, те разделиха България на Берлинския конгрес, само лошо сме видял и от англосаксонците

134

Анонимен

преди 5 години

Борисов в своята реч дори не спомена името Русия и то когато речта му е посветена на Трети март, ВЪЗМУТИТЕЛНО!А кой ни освободи бе Баце, джендърите от НАТО ли?

133

Анонимен

преди 5 години

Отвратително е животното Куронелия да опорочава националния празник!!!!

132

До Анонимен

преди 5 години

Хората обожаващи руският ботуш на гушата си се наричат ,,Русофили''. Но хората нежелаещи ,,братският'' ботуш,трябва ли да бъдат наричани,,русо-фоби'' ? Фобията е нещо от което те е страх,а не нещо което не желаеш в родината си под формата на чуждодържавно присъствие,гарнирано с управление.Мисля че родолюбците,не би трябвало да се наричат ,,русо-фоби''.Това са просто българи,обичащи България,а не българи обичащи Русия,или която и да е друга държава,при условие че си живеят в собствената си държав

131

До Сержант

преди 5 години

Нали руснаците са се разшетали да ни освобождават именно защото европа, особено Англия, са са натиснали здраво за Автономия, която всеки е знаел би довела до пълна независимост в рамките на няколко години! България е станала топ политическа тема по всички европейски вестници. Руският император тогава се е изстрелял при братовчед си в Австрия, като най-влиятелния монарх на Европа, да му иска благословията за военна интервенция.Изпитвам абсолютна благодарност към героите, но хайде спрете се с тази болезнена русофилия...

130

Анонимен

преди 5 години

Не само оставка, но съд и затвор за всички национални предатели през последните 30 години............от всички партии............ГЕРБ, ДПС и БСП !!Конфискуване на откраднатите пари и имоти от БГ-народ и национализация!!!Забрана на незаконната партия ДПС!!!!