434

Анонимен

преди 5 години

Предвид представителната функция на Президенството в България, не мисля, че ни е представил зле. Сякаш изпълнителната власт в лицето на Министерски съвет ни изпълни с "гордост" до момента. Но както казват видните лингвисти- "Сом тайм уин, сом тайм люн" ...

433

Вън НАТО и САЩ от Бг

преди 5 години

Унизително е Български президент да разговаря на чужд език вместо на български със Столтенберг. Явно Радев неистово желае да се хареса на западните ни "братя" и на "умно-красивите" си избиратели.....

432

прост мореплавател

преди 5 години

Кои са тези НФСБ, паляци. Това че президента ни говори английски и то на такава среща е показателно и е добре дошло за нас. Така не изглеждаме поредната *** държава от източният блок за каквато ни мислят и за съжаление в повечето случай е вярно. Да не говорим, че английският е международен език. Радвам се, че президентът ни отсрамва от Барековият английски например.

431

Бумерангът на злото

преди 5 години

По Георги Димитров:"Истината е, че крал Румен Пети говори на български само с конете си. А червено-Сините му поклонници ползват предимно английски и се срамуват от българския език!"

430

Анонимен

преди 5 години

Той и Путин знае немски и английски но на официални срещи винаги говори на руски с преводач. Въпрос на национално достойнство. А нашия комплексар иска да се подмаже и да покаже колко е умен че видите ли научил английски. А иначе се прави на голям патриот. Видяла жабата че подковават коня и тя си вдигнала крака и нея да подковат.

429

шматка

преди 5 години

Извини се бе.Извини се:))))Това си е техен хит

428

До 466

преди 5 години

А в Русия , която има 25% мюсюлмани и най голямата джамия в Европа, казахстански или местен арабски ще ти помогне.

427

Социопат

преди 5 години

Абе тия "патреоти" вместо да си обработват "земеделските" земи на морето се занимават с Радев.Време е да се съдят чадърите и шезлонгите след три месеца почва жътвата....

426

V

преди 5 години

В Европа ще работите с украинци ,поляци ,хървати ,молдовани ,чехи , словаци . С всички тях може най лесно да се разберете на руски ;) Изключение прави Германия . Там си трябва турски ;) А английския не е европейски език ;)

425

Екс Атакист

преди 5 години

Тия покемони където и да пипнат квото и да кажат са все мега зле Симеонви Валерковченца

424

Ку Кер

преди 5 години

Който може говори.Те като се напъват да говорят руски (мислят си че ако след вяка дума сожиш я или ю става руски) некой нещо коментира ли ги.

423

Поручик Ржевски

преди 5 години

Не е важно на какъв език говориш, а дали защитаваш интересите на държавата.

422

До учете езици

преди 5 години

Защо руския посланик , една дума на български не е казал , а английския говори свободно нашенски.Защо Русия не ни признава заслугите за тяхното цивилизоване.

421

Щирлиц

преди 5 години

Радев може да говори на какъвто език си иска,защото поне е мъж,и защитава българските интереси,доколкото му позволяват правомощията на държавен глава!!

420

Анонимен

преди 5 години

НФСБ са ядосани. Не знаят английски и не са го разбрали какво говори. Ето, Бойко Борисов никога не говори на английски, защото той не го знае.

419

V

преди 5 години

Патриот е английската дума за родолюбец . Казвам ви хора които са учили вишо като Валерката са крайно необразовани щото учат за кетап ,а не за знания ;) В Европа всеки си говори на неговия език и няма проблеми ;)

418

ЦВЕТАНОВ

преди 5 години

ДО ТРОЛОВЕТЕ НА ПАРТИЯ ГЕРБ...НЕ СЪМ ДОВОЛЕН ОТ ВАС ...ЗА ДНЕС НЯМА ДА ВИ СЕ ПЛАТИ...УВОЛНЕНИ СТЕ...

417

Анонимен

преди 5 години

Ако и на английски говори с такива паузи, ще го помислят за бивш състезател по ръгби или боксьор.

416

Нинова

преди 5 години

Румене утре да внимаваш като говориш, ще четеш каквото съм ти написала, че ще изръсиш някой тъпотия пак. Иначе ще ти дърпам пак пелингаторите, я виж какви големи са ти станали ушаците. Приличат ти на островчето на темето!!!

415

2

преди 5 години

До 1Завист, брат. Моето виждане е, че и двамата политици говорят на език, общ и за двамата.