28

tatul

преди 5 години

Тази медия трябва да я забранят със закон.

27

Анонимен

преди 5 години

Да не се радва много ББ че някой ден да не стане и той нелигитимен . Който се целува със ФАЩ накрая му правят майдан -курбан .По план сега сме съюзници трета ръка.ама не се знае какво може да се измисли за балканите.

26

Victimized

преди 5 години

Краварите блокират милиарди долари на Венецуела, Англия им задържа златото за няколко милиарда, и им пускат хуманитарна помощ за 50 милиона, пълна с амуниции, бодлива тел за огради, и какво ли още не.Ембарго което блокира достъпа до лекарства, а в същото време твърдят, че там е най-голямата хуманитарна криза в света, затваряйки си очите за Хаити, за Йемен, за Сирия и всички които са получили от американската демокрация.Няма такава наглост на този свят, и хегемоните ще се сринат грандиозно....

25

Ултиматумът

преди 5 години

На САЩ: или на Венецуела или твоите пари. Познайте как е постъпил ББ /бандита от Банкя

24

KOSTAS LINKE

преди 5 години

ВЕНЕЦУЕЛСКИ НАРОД НЯМА ПАРИ, ЗАЩОТО ЕДИН Ю ЕС ДОЛЛАР Е РАВЕН НА 18 ТРИЛИОНА БОЛИВАРА !ГУСТО ГУСТАС ТУ, МАДУРО..ТЕ КИЕРО АМИГО !ЦИПРАС СЪЩО Е ЛЯВ РАДИКАЛ КАТО МАДУРАС, НО ПРИ ЦИПРАС -- ВСИЧКИТЕ ЕВРОГЕОВЕ ГИ Е СТРАХ ОТ ГЪРЦИЯ !А ТУКА ЗА ТЕМАТА -- БОЙКОС ТИКВАТАС Е ПРОСТО БАНАНОВ ДИКТАТОР НА НАЙ-НИСКО НИВО , ЗАЧИСЛЕН КЪМ САЩ .

23

Анонимен

преди 5 години

Всички хора от Венецуела сега от благодарност да гласуват за ГЕРБ.

22

сс

преди 5 години

САЩ винаги са подкрепяли диктаторските режими. Справка Сев.Корея и тук.

21

Анонимен

преди 5 години

Погнусих се, като видях снимката!Бойко и Цеци вече сигруно са се подмокрили.Цеци вече сигурно ще ходи за обяд до USA.

20

V

преди 5 години

Това са напълно законни транзакции петрол срещу пари .Всички арабски държави правят такава търговия . А САЩ задлъжняват с един трилиард долара за 6 месеца .Ето това е незаконно защото отказват да си връщат дълга .и на всичкото отгоре вземат нов по голям дълг за да ,,връщат ,, стар. За да докаже САЩ че не е фалирал трябва поне едно година на всеки 10 да не увеличава дълга ,но те не могат да го направят .Това означава че са фалирали ;)

19

US пирамиди фараони

преди 5 години

човека взе паритеказа чакай малко дръжте му петите

18

Анонимен

преди 5 години

И задължете венецуелците да Го споменават в молитвите си!

17

Анонимен

преди 5 години

Само разсмивате хората с такива новини.

16

кръпел

преди 5 години

баце пак ще го погалят по главата ..... и ще му дадат сметката за самолетите

15

Анонимен

преди 5 години

На снимката виждате представител на най-злобната ОПГ съществувала някога на земята.САЩ- организация за ограбване на народите по земята.

14

Стратег

преди 5 години

Хохохо, хахахаха, хихихи, хехехехе, хухуууууу, Бойко е Спасител, вече от световен мащаб!;))) Ама златото? Златото, го взе Русия;))) тъй, че вече повод за военни действия няма;))) Венецуела е спасена. Абе, белким с тия 30 млр. си платите заплатите на правителството, занапред, че каквото сте я закършили;))) Спасители...;)))

13

Анонимен

преди 5 години

Нашият сега ще се подмокри от кеф.Много се съмнявам парите да отидат при венецуелският народ, ама като са рекли ...доообре.

12

Българина

преди 5 години

Сащ забраняват на венецуела да си харчи парите за стоки, и за това пращат помоши! Наглярска краварска логигика . Най омразни на целия свят са краварите заради наглостта и лицемерието.

11

Анонимен

преди 5 години

Венецуелският народ ще ги получи под форма на военни доставки и заплати за Католическа държава.

10

Православен

преди 5 години

Спасиха ги от венецуелския народ да ги дадат на американския народ срещу скромна комисионна за Буда!

9

Анонимен

преди 5 години

СиКаджийската мутра ще свърши като всички диктаторски мафиотски режими подкрепяни от Белия нужник за последните 3 десетилетия.