173

Анонимен

преди 5 години

Мхм, Черно море не е руско езеро, но затова пък е краварско езеро, че граничат с него...

172

Х

преди 5 години

Руснаците пълнят гащите само от един американски кораб, големи смелчаци са ама само на приказки и анимации.

171

Боби

преди 5 години

До Учителя"Ще наврат руската флота в кучия "Учителю май е време да се върнеш в УЧИЛИЩЕОще Хитлер е казал - КРИМ това е непотопяем самолетоносачРазбери "Учителю" нещата седят по следния начин наземните руски комплекси БАЛ и Бастион развърнати в Крим(някои във фортифицирани пускови установки в планината) могат да отстрелват практически всеки кораб в черно мореРуския надводен флот няма даже да си направи труда да излезе от базите си Подводниците ще ловят каквото остане след ракетите

170

Боби

преди 5 години

До ОПСОПАА ЕКСПЕРТЕРазбери НАТО кораби от Турция, България, Румъния може в черно море да има 500броя ако щеш и можеш да ги подържашНАТО кораби от не черноморски страни могат да навлизат в Черно море след уведомление на Турция за не повече от 21 дни и с общ тонаж за страна не повече от еди колко си тона. Конвенцията Монтрьо.

169

ОПС

преди 5 години

Когато бяхме членове на Варшавския договор с Румъния, можехме да посрещаме съветски кораби в нашите пристанища. Сега като членове на НАТО някакви си *** ще ми обясняват, че натовски кораби нямат място в Черно море.

168

Анонимен

преди 5 години

Кавото търсят ще си го намерят някой хубав слънчев ден.

167

баба мара

преди 5 години

вън от балканите и черно море убии-ци вземаите си парцалите и се махаите

166

Анонимен

преди 5 години

До ССРумъния, България и Турция са СЛУГИ на САЩ в НАТО . Отиват където им се каже ,правят каквото им се заповяда , купуват каквото им дадат . И тези кораби не са ВАШИ а на САЩ и основното задължение на България и страните които изброи са да ХРАНЯТ И ПОЯТ американските военни , да им осигуряват какво да ядат и какво да еб... БЕЗПЛАТНО . Ти си от обслужващия САЩ персонал тъй че не си губи времето тук в интернет а се подмий и бягай на пристанището . Американски освободители имаш да посрещаш

165

Солдадо

преди 5 години

.... пак ще има дезертирали войничета и рев "Искам при мамаааа..." и нови разходи от военния бюджет за психолози и виагра .... и протести на ЛГБТ организациите в армията , че Пентагона излага на прекалена опасност военослужащите си .... Но, първо малко да се поперчат с новите си корабчета, както го направиха пред Корейските брегове .... а после Ким като им показа "ракетата" си се наложи скоростно да напуснат а Тръмпи изведнАж започна много мило да се държи с дебелака Ким .

164

СС

преди 5 години

Румъния, България и Турция са членове на НАТО. Как какво правят техни кораби в Черно море?! :) :)

163

Българин

преди 5 години

Това са пълни глупости. Има договор за това колко военни кораба може да има в Черно море и този договор се спазва. Няма как през Босфора да бъдат пуснати повече.

162

Ха ха

преди 5 години

Какво търсят ли ? Ами Американосите скучаят след оттеглянето си от Сирия и си търсят нови забавления .

161

Анонимен

преди 5 години

До Ха-хаТвоите "герои" ги лекува генерал Колев в Добруджа.

160

XXX

преди 5 години

Американците нямат работа в Черно море! Това не е тяхна територия,нито защитават Родината си! Те търсят кръв и ще я намерят!Но ще е тяхната! Те не знаят,какво е да браниш Родина! Германците го научиха по трудния начин,сега и тези ще го научат! За съжаление имат много техни слуги сред нашите политици и управници т.е. техните пионки! Жалкото е ,че помагат на един фашистки режим-украинският! Но.....има и мнооого антифашисти!!!

159

До 231

преди 5 години

Ауууу, колко си страшен! Руснаците много обичат такива герои, като теб.

158

Starwarzzz

преди 5 години

Крим може да украински, може и да не е, но луната вече е китайска, поне от обратната страна.

157

Роб на влаЗта

преди 5 години

Гушат парички и стоят настрана...Да освободят завзетото от Русия..Надуват се като пауни отстрани и не смеят гък да кажат...

156

Анонимен

преди 5 години

Голям туристически сезон ще е,яхта за разходки и до нея американски миноносец в пълно бойно снаряжение,туристки по монокини и рейнджъри въоръжени до зъби!

155

Анонимен

преди 5 години

Ми тя България нали е в НАТО,какъв е проблемът? Парахода може да си акустира в Турция,Гърция,България и тн. и тн. Виж ако не бяхме в НАТО друга работа.Навремето съюзници с германците,а като дошли всички реват ,,Окупация'',после дошла Червената Армия,пак реват,,,окупираха ни''.На където задуха вятъра,натам се обръщаш,иначе ако се обърнеш да пикаеш срещу вятъра,все ще си опикан.Както е казал звездоброеца, ...,,следвай звездите''.

154

Анонимен

преди 5 години

До 80% от бреговатаМдааа, лесно е зад клавиатурата и на топло. Трудното идва когато срещнеш агресия по-голяма от твоята. Тогава така ти се стяга близалката че спира да пуска мъжко мляко и почваш да изпускаш от друго място кална воняща течност. Смел си, евала. *** го подай на някой от блядистанците, ама не се оплаквай ако се върнеш пълен с мъжко мляко. Ако искаш и на американци го подай, ще получиш същото и от тях.