125

РАЗПАД НА ЕС

преди 5 години

Заплати от 250-350 Евро има от целия Ес само в България!!Пенсии от 100 Евро даже 75 Евро само в България..килограм свинско месе-8-9 лева,килограм хляб 170 лв.килограм серене ,качествено" 8 лева.ток,вода,телефон и горива като на запад та дори и по скъпи... работещи на минимална запалта която все още е 460 лева са 400 000 души български граждани,безработни млади около 400 000 души...работещи на заплати от 750-900 лева 1 000 000 души официални статискически дании.Пенсионери с пенсии от 160-400 лева

124

РАЗПАД НА ЕС

преди 5 години

Защо Ес за мен и за много българи е провал:ниски заплати в България високи цени на стоки и услуги,бежанци от Африка-Африка не е в Ес,европейски-цености,в западна Европа българите са евтина работна ръка а не пълноправен член на Ес...,в целия Ес се работи по договор 8 часа а реална от 10-12 часа дори до 15 часа в много от случайте без допълнително заплащане!Много от демократичните бизнесмени те задължават да работиш и в събота и неделя,в много от случайте може да си контузен/болен и няма болнични.

123

Анонимен

преди 5 години

За да догони България Европейския съюз,той трябва да спре и да тръгне с огромна скорост назад. И след доста години могат да се срещнат.

122

ай сиктир

преди 5 години

Догонваме ги друг път просто по учтиво ни казват, че продължаваме да копаем надолу въпреки, че потупват тиквата по рамото.

121

V

преди 5 години

За какво ни е Брюксел и нато като ние и сега си имаме султан ? Васил Левски . Ето такива хора ни трябват ,а не вишисти като ония дето ни докараха до три национални катастрофи ,а сега влизаме в четвърта ;)

120

Кратун

преди 5 години

Стига глупости! Да ти кажат на дипломатически език, че вървиш напред, но много бавно означава само, че учтиво ти казват, че не правиш нищо! Това е упрек, а не похвала, както го извъртат *** на стабилността

119

Анонимен

преди 5 години

До Ти да видиш..Това не е капитализъм,а клептокрация съчетан с див капитализъм и монополизъм,няма никаква демокрация,ако някой се опита сам да създаде нещо,без да има чадър,ще го рекетират и смачкат.Освен това принуждават хората да вършат неща срещу държавата си,които не искат да вършат.

118

Анонимен

преди 5 години

Анализът означава едно: Не сме готови за Еврозоната,а ако случайно влезем-по политически причини,направо ще се скапем от всякъде!

117

Ти да видиш..

преди 5 години

Интересно. Капитализма прави чудеса , само не и у нас.Дали нещо с човешкия матрял не е наред ?

116

Анонимен

преди 5 години

До 115...да изкарва пари...да...не стотинки...37772

115

Анонимен

преди 5 години

Бяга като ***....

114

Анонимен

преди 5 години

Има нещо сбъркано в тази система,в източна Германия унищожиха заводи,за да не са конкурентни на западногерманските фирми,след което започнаха да събират по 3% от заплатите на всички работещи в Германия,уж за възстановяването на източна Германия, какво възстановяване,след като рушиш заводите им?И това не е така само в Германия, вижте колко много безработни са останали на улицата в Англия при Тачър,самите управляващи работят срещу страните и народа си,приватизират всичко и държавите им отслабват

113

Анонимен

преди 5 години

Обличайте жълти жилетки и догонвайте европейците. Кой ви пречи? Нямате ли си жълти жилетки в таратайките си?

112

Анонимен

преди 5 години

Най-интересното е че българина иска да стане много богат докато се излежава на дивана, налива се с ракия, изспуска доволно газове и псува, защото е твърдо убеден, че някой друг е длъжен да изкарва неговите пари.

111

Анонимен

преди 5 години

Либералната демокрация превърна девиациите в норма, а нормата е табу и се преследва...?!

110

Крумов

преди 5 години

Драконе,на тях нищо няма да им се върне,ми всичкото тъпкано се връща на нас.

109

Анонимен

преди 5 години

Аз нямам пари за катък "Веселина", а вие за Европейски съюз пишете.

108

Дракон

преди 5 години

Гнусни евро-лицемери. Искат да ни държат в блатото на мизерията и да си изнасят тук западналите производства. Т. е. за тях сме Европейския вариант на Мексико. Е, нямат против да ни вземат читавите младежи,щото и там работната ръка недостига. Ще им се върне тъпкано един ден лицемерието, но сигурно няма да съм жив да го видя.

107

кукла

преди 5 години

Доста добре описано, но същото е и в всяка една друга страна в ЕС начело с Германия и т.н. Бедността, неграмотнастта, здравното обслужване и т.н се влошават. Само едно нещо ми е весело от цялата статия, че ромите изпитвали трудност при намиране на работа. Явно от ЕС още не могат да разберат, че тия хора не изпитват трудност, а успешно се оправят в ЕС. Те си знаят как се ползват благата на еврофондовете. И ще ги източат, както източиха и нашите едно време.

106

Анонимен

преди 5 години

До 97За да гостуваме на чичо ми-родния брат на баща ми в гр.Ивайловград, трябваше да се премине всеки път през унизителна месечна процедура в Милицията за издаване на открит лист за гранична зона. За опит да се излезе от територията на НРБ разтрел или ако имаш късмет да те хванат - 5 години затвор.Освен това Живков засели над 300 000 роми от съседните държави да да преизпълни плана за повишаване на народонаселението. Те за това тогава бяхме почти 9 милиона.Сега българите сме повече, но на вън.