122

Анонимен

преди 5 години

Вместо социалиста Алиенде, осмелил се да национализира чилийската икономика, Вашингтон сложи на власт генерал Пиночет, който установи кървава диктатура и се постави в служба на американския капитал, пише Едуард Биров от РЕГНУМ.Тавариш Биров я сравни Чили и Венецуела в днешно време. Нещо май не ти се връзват дрънканиците с реалността.

121

Боби

преди 5 години

До Анонимен"А племенник на съпругата на Мадуро, с дипломатически паспорт, е арестуван от американски агенти в Хаити при опит да пласира 800 кг кокаин за доставка в Ню Йорк.Арестуван е, когато донесъл 1 кг за мостра."Племеника на лелята на зълватата на виуйчото на бившия мъж на баба миАмериканците да го арестували когато е пренасял 1кг мостра - ИДИОТЩИНА пренася се мостра 1- 2 дози колкото е рззрешено в съответната страна - и ще го арестуват с 1 кг не с 800кг ??? Взимате ни за мезе а?

120

Д. Димитров

преди 5 години

А в България сценария с изчезналите продукти не беше ли същия през 94? ФАЩ действат по един и същи начин на всякъде! Световни терористи и колонизатори.... Как да наречеш режим който от края на световната война не е спрял да убива... Но всички световни и институции затварят очите си в полза на силния и богатия... Правда няма! Милярд убити... Сметка не се търси на никой, макар че всички американски президенти трябва да са съдени за геноцид и престъпления с/у човечеството.! До кога?

119

Анонимен

преди 5 години

До noFreeman... ИДВА И ВАШИЯ КРАЙ, КРАВАРИ!!!Всеки момент от 1917г насам ...Това,че не виждаш очевидни работи си е твой проблем даже Доналд му е по лесно да се разбере с китайците от колкото с неговите еднопартийци да не говорим за противниците му една гражданска война няма да удиви нокой

118

само знам

преди 5 години

Циркон убива Холивуд за 5 минути!

117

Анонимен

преди 5 години

До noFreeman... ИДВА И ВАШИЯ КРАЙ, КРАВАРИ!!!Всеки момент от 1917г насам ...

116

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 177реалноста е ,че Америка вече не е фактор и нищо не може да направи нито с Китай нито с РусияАбе не е фактор ама Си Дзи Пин го осочи на Путин за дедоларизацията.Що така?

115

Анонимен

преди 5 години

Е то има ли място където е стъпила Русия, в което да не са настанали мизерия и анархия?

114

дедо Ташунко

преди 5 години

Аз мисля, че е точно обратното. САЩ са задния двор на прекрасния континент Южна Америка, който я ограбва безжалостно от векове. Единствено в Южна Америка все още има генетични и биологични ресурси на планетата Земя. Навсякъде другаде природата е отровена от химията и металургията. Както и душите на хората.

113

Анонимен

преди 5 години

Трябва да сме независими във всяко едно отношение, пълна независимост и самостоятелност.Как да стане когато нямаме армия което е най главното сьщо така сме без суверенитет и под вьншно управление сьс слабаци никой не разговаря запомнете го това един неписан закон

112

Анонимен

преди 5 години

Хей fu ck face..... слагай си будьоноФка.... ако искаш... каскет остава такъв за винаги.Каквото и да пишеш реалноста е ,че Америка вече не е фактор и нищо не може да направи нито с Китай нито с Русия лека полека блатото в което сами се набутаха янките ги засмуква накрая ще изчезнат окончателно

111

noFreeman

преди 5 години

интересно ми е какво ще запее този сайт, когато нещата се променят... ами ще пише удобни за властимащите неща... иначе сайта се затваря, както затвориха пишещи истината сайтове... а не както тук... ами пишете, как са ограбени от америка и ингилизите, петролопарите са конфискувани и това ще стане и със златото им и сега се мъдрят с 6 камиона, които сами си подпалиха както кулите... ИДВА И ВАШИЯ КРАЙ, КРАВАРИ!!!

110

Якоб Кедми

преди 5 години

Не къси са му крачетата на Вовата както и всичко друго в прочем . Общо взето и той е обречено уну,фри

109

Анонимен

преди 5 години

Пибочет е най доброто лекарство от социализма и съпътстващата го мизерия

108

Анонимен

преди 5 години

Синът на Мадуро е генерален директор на две дирекции към Президентството, създадени специално за него. Освен това е и Координатор на Националната филмова академия - също новосъздадена длъжност.А племенник на съпругата на Мадуро, с дипломатически паспорт, е арестуван от американски агенти в Хаити при опит да пласира 800 кг кокаин за доставка в Ню Йорк. Арестуван е, когато донесъл 1 кг за мостра.

107

Анонимен

преди 5 години

Факт е, че където се намесят щатите и западните демократи, настават хаос, смут, разрушения и потоци от кръв, но и руснаците в много отношения са същите. За да е добре България, наистина трябва спешно да напусне, антихуманните ЕС и НАТО, но задължително не трябва да попада в лапите на Русия. Трябва да сме независими във всяко едно отношение, пълна независимост и самостоятелност.

106

баба мара

преди 5 години

куба и Никарагуа да се намесат

105

Анонимен

преди 5 години

Мандуро е пътник.Въпрос на малко време.

104

Анонимен

преди 5 години

Хей, каскет наклонен.... моя "иСточник" нормалния свят го знае, а твоя?Истината е много неприятна понякогаКаскети сте вие кавбойците виж им само шапките и тогава говори я кажи сега чичо ти Доналд как отиде на крака при Ким ???Хахаха големи смешници сте даже не го осьзнавате толкова ви е акьла

103

Анонимен

преди 5 години

Каскети сте вие кавбойците виж им само шапките и тогава говори я кажи сега чичо ти Доналд отиде на крака пи Ким ???Хахаха големи смешници сте даже не го осьзнавате толкова ви е акьла