18

Burzum

преди 5 години

Кой туй флагчи бе ...байрак трябваше да има и да го развей като вика българи юнаци....и що не благодари на премиера и на Банов....

17

Петърчо

преди 5 години

Залобата е основния български проблем. Ако Маринов се е изложил то това е негов проблем а не на Иванов. Като какъв се изказва въпросния режисьор? Това ли е причината защо той нито е печелил оскар нито пък е бил част от филм печелил оскар? Аз не виждам някой друг освен българи и български медии да говорят по тази тема. Голямо чудо че някой му е дал оскара на Маринов вместо на сценариста. Какво се разтревожихте толкова да не би да го е откраднал впоследствие? Ей тази злоба е наистина голям проблем

16

КА-ПЕ-ЕС-ЕС БЕ-КА-ПЕ

преди 5 години

КОМУНИСТИЧЕСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ "BUL ON AIR" ГИ БО'ЛИ, ЧЕ Димитър Маринов Е БЯГАЛ ОТ КОНЦ.ЛАГЕРА БЪЛГАРИЯ ПО ВРЕМЕТО НА КОМУНИЗЪМА.НЕЗАБАВНА ЗАБРАНА НА ФАШИСТКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА БСП-БКП. НЯМА ПО-ГОЛЯМ ФАШИЗЪМ ОТ КОМУНИЗМА.

15

G

преди 5 години

За мен тези "критики" от страна на българските "колеги" са чиста проба завист! Някои родни специалисти само в мокрите си сънища мечтаят да се качат на тази сцена с оскар в ръка. Браво на Маринов и успех!

14

Анонимен

преди 5 години

Защо нашия обяви най-официално, че се чувствал като пепеляшка?

13

Анонимен

преди 5 години

Само *** се отличи от колегите си на сцената. Типично по селски: вижте ме откъде съм.

12

Анонимен

преди 5 години

Не разбирам какво има да се хвалите, че някойси българин е постигнал успех в чужбина. Това не е успех за България, а е лично постижение. Успех за страната ще ако имаме по- висок стандарт на живот, по-малко корупция, по-справедливи закони....Този и онзи са избягали от тук, за да развият потенциала си и техните успехи не са повод за гордост, а за срам, че ние търпим какво се случва тук.

11

.

преди 5 години

Завърши най-помпозното еврейско тв-щоу на годината.

10

dl

преди 5 години

Не балкански,а типичен български синдром!Толкова комплексиран народ едва ли има!Ние сме малък народ,защо смятаме,че светът се върти около нас.Успехът на всеки един българин е повод за гордост,но такава злоба и завистстрахотия.Аз много съм горда с наградата на този човек,жив и здрав да е,извоювал си е призванието САМ!

9

Ф.С.В.

преди 5 години

--Абе човекът е искал и ние българите да имаме малко гордост- Че все пак сме в Холивуд- Да ни вдъхне кураж - това е неговото извинение за неговото емигрантство - виждайки как родината му умира културно интелектуално и всякак- ТОВА Е ЕДНО ИЗВИНЕНИЕ ЗА БЯГСТВОТО МУ ОТ БЪЛГАРИЯ !ТОЙ ЧУВСТВА ВИНА !!

8

Просвета Културкова

преди 5 години

Преди Оскарите "Митко" каза: Най-страшното в момента в Америка е да си бял мъж, виновен си за всичко!Така е в Америка, а как е в България:.../моля коментирайте/

7

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 8Оскарите не са награди за извеестност. Оскарите се дават на филми, които оскар академията е сметнала за добри.Така, че често блокбъстърите губят в категорията най-добър филм въпреки че са известни

6

Анонимен

преди 5 години

Абе поне да мязаше малко на бай *** и да се забележи..пък то неизвестен ...мушморок!А тука истерично ни го тикаха в очите като голяям носител на Оскар!А там едва ли някой го е чувал изобщо!

5

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 4Просто българите се радваме на успехите на други българи в развлекателната индустрия понеже тези успехи са малко.Същото беше преди години когато Захари Бахаров участва в игра на тронове. Участваше за няколко минути но цялата страна му се радваше.

4

Анонимен

преди 5 години

Истината е че българите почти неучастват във филми. Така, че трябва да се гордеем с Димитър.

3

Цецо

преди 5 години

Какъв режисьор е този Красимир Иванов? Защо давате трибуна на този мъничък човек да коментира изявата на Българина Димитър Маринов??? Аман от дребни душици, коментиращи успели хора!!!

2

Чикън

преди 5 години

Балканската злоба няма как да подмине такъв успех.

1

Анонимен

преди 5 години

Е това е българската злоба! Толкова грозно! Успеха си е само негов, но чест му прави да покаже българския флаг.