47

Анонимен

преди 5 години

Не пожелавай на ближния си, черна котка и рускиня да му минат път !

46

Анонимен

преди 5 години

Бог да го прости!Не ми се мисли,ако герберите паднат от власт,какви кървави драми+разправи ще се развиват и колко население ще пострада и ще си замине от този свят.И докога така?Защо не се защитят гражданите на България,защо не се разберат като хора,за да няма жертви,не мога да разбера?Да ги вкарват в затворите,ако трябва и с фалшива присъда, щом толкова искат да ги наранят, но не и да се убиват хора!

45

Анонимен

преди 5 години

100% ченге! Награждаван от ДАНС. Айде нема нужда!Заради такива страната ни прилича на това, което е, а 2 млн.българи са зад граница!Патриот бил, гений бил, как ли пък не!

44

Горан

преди 5 години

До обективен:Абсолютно точно! С тоя политически профил, просто няма как да е друг! Естествено, че е в непрестанна услуга на властта, те тия, които реално вършат работа, няма никога да бъдат приети с политически профил!

43

Анонимен

преди 5 години

До 47"Български патриот" женен за рускиня !!!Доказано е, че братушкането е противопоказно за здравето !

42

обективен

преди 5 години

Лакей.Нищо достойно няма в живота на лакея.По професия е ... "партиен секретар".Видно от статията ,живота му е преминал в слугинаж на управляващите:БКП, БСП, СДС ,НДСВ, Герб и ВМРО.

41

Анонимен

преди 5 години

Не знам кой и защо го е убил,но попрочетох статиите му са предимно за Македония и България,истински патриот!Защо такива хора,които обичат България и са патриоти,които работят за доброто на държавата си отиват?Не разбрах и защо Божидар Димитров бе отстранен,все родолюбци си заминават,които са нужни и полезни на страната.

40

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 37... в един момент нещата му потръгнаха,....******************В живота случайности няма.

39

уточнение

преди 5 години

Един от хилядите пребоядисали се за една нощ.До 10 ноември е върл комунист и партиен активист, а след това пише в "Демокрация" и събира саби, ножове и звания от други пребоядисани шапкари.Не вярвам на нито една дума ,изречена и написана от Краси Узунов и неговата Агенция "Фокус"/верно си е фокус/.Цял живот е бил слуга на управляващите.Лека му пръст.Няма да липсва на никого.Страната ни се напълни с такива като него.

38

Анонимен

преди 5 години

До38. Не е нужно да го познаваш от близо за да разбереш че е бил връзкар. Познава се по делата и по служебното положение.

37

Анонимен

преди 5 години

Узунов - втората му жена рускиня..."Фокус"-мокус, няма го..о..о !Кой се е с руснак събрал, не е прокопсал !Неведоми са пътищата на Новичо'ка !

36

Анонимен

преди 5 години

Беше голям българин! Нямаше човек,който да знае нещо повече от него, във военната ни история. Шокиран съм! Бог да го прости!

35

за незнаещите

преди 5 години

Това е един достоен българин и да, патриот, защото е направил много за родината си. Голяма част от хейтърите тук няма да направят и една десета от това през живота си. Благодарение на него се възкреси историята на няколко български полка във войните за нациолно обединение и хората научиха много за паметта на своите прадядовци участвали там. Изнасяше лекции за загиналите български войници из цялата страна. Поклон пред паметта му.

34

Горан

преди 5 години

Не го знам, дали много изненадващо е починал, ама е много преждевременно състарен. Явно тия награди не са му се отразявали особено добре. Такава кариера влачи със себе си огромно напрежение, и ето ти тебе на 56 години - Вечна ти памет!Да почива в мир!

33

Анонимен

преди 5 години

Да, те нещата случайно потръгват...

32

Приятел

преди 5 години

Помня го от Военното училище.В т.н. "политически профил" учеха само супервръзкари.И имаше защо.Това бяха бъдещите комсомолски и партийни секретари ,които носеха военна униформа и се ползваха с всички привилегии , но не бяха стреляли с пушка.Работата им се състоеше във възхвала на БКП и Живков.И по едно партийно събрание в годината.В замяна получаваха с предимство апартаменти и пагони, и на 45г взимаха 20 заплати накуп плюс солидна пенсия.След 1989г всички се преориентираха!Като гербаджиите.Гнус

31

Анонимен

преди 5 години

Лека му пръст. Някога живееше със семейството си в моя вход в Дружба 2, в панелен апартамент, в гарсониера. Беше изключително способен човек и не гонеше бизнес и богатство, просто в един момент нещата му потръгнаха, когато създаде агенция "Фокус". Всичко, дето го пишат някои в коментарите са "службите" е чиста глупост. Просто е пример за човек, които проби в живота с интелект, способности и много работа. Винаги мислеше за България. Жалко, че вече го няма.

30

Анонимен

преди 5 години

Пушил съм 18 години и ги отказах. Хора, от това се умира и няма минаване метър. Ако не е рак, ще е астма, алергия, износено сърце. В момента съм с ХОББ и всякакви пушеци и мръсен въздух ме вкарват в имунен срив. И си чистете климатиците на колите, там се въдят УБИЙЦИ, замемареният климатик ви изкъртва имунната система.

29

Анонимен

преди 5 години

Явно са му помогнали. КОЙ му е помогнал е ясно, то е ясно, но да се изясни поне ЗАЩО ?Я кажи кой му е помогнал, че аз не съм наясно. Просветли ме ако обичаш?

28

Добро утро

преди 5 години

Тоя какво ще ги прави толкова много саби? Само питам за един приятел.