62

Екзорсист

преди 5 години

Материалното е на дявола ,затова оставете парите си на политицитеЖивейте скромно бедно богоугодно. Гласувайте и мирувайте.

61

Българин

преди 5 години

Предлагам да бием дузпата на всички политици и да ни дойдат нови политици които да ни раздават големи заплати да се кефим на живота, да си позволяваме на ходим на изискаан ресторант семейно три пъти в седмицата, да си купуваме хубави неща от мола и да си доставяме удоволствия, защото за това е живота, ние българите да си доставяме удоволствия в живовота, а политиците да ни раздават големи заплати.

60

Анонимен

преди 5 години

Абе вие нещо да не сте се побъркали бе?Точно обратното е,60% изобщо не ги интересуват тия избори!Откъде ви идват подобни измислици не знам!?

59

Анонимен

преди 5 години

Промяната в политическото мислене може да започне от обявяването на законна почасова работа за лица под 18 години. Нереалистично е да се очаква, че 18-годишен младеж, който живее според издръжката на други, който формира мирогледа си от приятели, обкръжение, интернет и телевизия, рядко книги или обществена дейност, ще има разбиране за важността на вота. Проблемът е, че поколения забавят социалното си развитие, а на тях разчита държавата.

58

Синдикалист

преди 5 години

Много големи заплати раздавате . Намалете ги защото работниците нямат насита.

57

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНямаме полза не от евродепутати, ами нямаме нужда от ЕС. Трябва да излезем и от ЕС и от НАТО и да се ориетнираме към Русия. В ЕС и НАТО след 50 години няма да има България и българи, а може и по-скоро.

56

Работодател

преди 5 години

Трябва закон който да задължава младите да излязат и да се продават на пазара на труда, а не да ги държат далеч от пазара на труда.

55

Приятелски съвет

преди 5 години

Лека по лека започвайте да връщате краденото ,че народа си го иск.Облекчете си положението за пред народният СЪД . Че нямате много време.

54

Работодател

преди 5 години

Младежта трабва да се изкара на пазара на труда, за да падне цената на трудовия ресурс и фирмите да могат да правят по големи печалби и бизнеса да се развива.

53

Анонимен

преди 5 години

БСП и ГЕРБ са двете страни на една и съща монета. Бивши функционери от БКП, сега станали турбо-капиталисти. В програмата и в политиката на БСП няма нищо за социализъм, напритив - казват: ще подхвърляме трохи не бедните, за да е спокойно и да не закачат олигарсите. Хората гласуват за БСП само заради името "социалистическа" и защото при соца се живееше добре в сравнение с днешната мизерия. А ГЕРБ поне не лъжат хората, че са социалисти.

52

АНТИ

преди 5 години

Колко да се мобилизират партии(те) ?!Колкото развържат кесиите, та хитрибайганьовци да вземат пари за гласа си,и от едните, и от другите и т.н.

51

Анонимен

преди 5 години

Сънародници, осъзнайте най - сетне, че нямаме никаква полза от евродепутати! Нямаме европейски доходи, нямаме европейски условия на труд, нямаме европейско здравеопазване! От ЕС и неговите програми се възползват само властимащите и техните прибижени " бизнесмени ", които си поделят помежду си парите.

50

Анонимен

преди 5 години

Погледнете какво се нарича "младежка дейност": дискотеки, спорт, арт инициативи. Младежите съзнателно, според законите, се държат далеч от пазара на труда. Докато един човек не започне сам да се издържа ( поне наполовина) , рядко има реален интерес от политика и законодателство.

49

Анонимен

преди 5 години

Братя обединие

48

Анонимен

преди 5 години

Верно тъкмо да изгоним тоя път ромите обиденение между двете партии евала

47

О С Т А В К А !!!

преди 5 години

Всички заедно срещу ГЕРБ !Няма по-голямо зло за България от слугите на чужди интереси ГЕРБ. Няма по-организирата мафия от ГЕРБ. Няма по-големи българоубийци от ГЕРБ.

46

Анонимен

преди 5 години

Другари да не би на трети да има манифестация за един другар питам

45

Анонимен

преди 5 години

И едните и другите са мас Кари .Затуй само мажоритарни избори . Ама не щат . Щото ще гризнат баура.

44

Анонимен

преди 5 години

Ще има наказателен вот и от него се страхуват. Затова мобилизират, т.е. плащат на онези гласоподаватели.

43

Анонимен

преди 5 години

Кой пляска карти с Валентин Златев? Не е Нинова, нали?