70

Анонимен

преди 5 години

Че къде са лекарите? Нали на Запад емигрираха само необразованите?!Вчера цяла статия публикувахте, че умните и красивите оставали в Бг, пък само неграмотните емигрирали.

69

песимист

преди 5 години

До Бай Тошо от ПравецПърво копривата се вари в тендера под налягане.Ако я ползват по твоя начин ще се повредят.

68

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Ще мреме !! и без това сме много .Тъкмо и за другите ще има повече свободни апартаменти да купуват

67

Наблюдател

преди 5 години

То хора няма, вие искате са има лекари

66

Анонимен

преди 5 години

АМЪ КАК КОЙ ШОФЬОРИ С КУРСОВЕ. СЛЕД КАТО БИХМЕ, ОБИЖДАХМЕ И УНИЖАВАХМЕ ЛЕКАРИТЕ СИ, ТЕ СИ ХВАНАХА ПЪТЕКАТА И В ЕВРОПА, ТАМ СА МЕД СЕСТРИТЕ И АКУШЕРКИТЕ И ВЗИМАТ ЗАПЛАТИ В ПЪТИ ПО ВИСОКИ.

65

Иш

преди 5 години

Че те какво лекуват личните кекари? Най-голямата мафия фармацията насочи този си клан медиците към частния сектор, факт е че държавните болници и заведения са във фалит, ското ще се предложи закон здравниете фондове да се насочват директно към частни болници и кабинети (така и така ги има и са много и са на нивод над държавните- така ще кажат) и оп готово. ти си работи и си плащай данъжи такси и подсигуровки!

64

Факт

преди 5 години

Нямаш ли пари в Бг, мизерстваш и умираш.

63

Бай Тошо от Правец

преди 5 години

Аз като ви казах да не си давате лекарите и мозъците на САЩ и да се заградите със една бодлива тел де бхте да чуете, лекувайте се със билки! Копривата е полезна против запек, редовно си търкайте задниците със листа от коприва.

62

Лека корекция

преди 5 години

До F-16Така ни освободиха от социалистическото робство, че най-големите социалисти сега са най-едри "капиталисти" (с партийна подкрепа).

61

червен шпионин

преди 5 години

До ДървелатаКолко му е, еврейските банкери да финансират една война.Няма да им е за първи път ... нито за последен !!

60

F-16

преди 5 години

Слава на САЩ спасители на човечеството и на БГ, вечна слава! САЩ ни освободиха от социалистическото робство Тръмп национален герой. Цвинокио да дoкара сега лекари от САЩ да ни лекуват.

59

Дървелата

преди 5 години

Току що др. Мадуро разпореди разполагане на войски по границата с Колумбия!Ще бягате от светлия и щастлив, най-хуманен социалистически строй, а?

58

Боже направи чудо !!

преди 5 години

Българинът,трябва да се излекува отнай-долното си качество винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.

57

пецата

преди 5 години

Винаги може да стане по зле , това е дивиза в Бг

56

Анонимен

преди 5 години

Шамани ще ви лекуват! ШАМАНИ!!!

55

Анонимен

преди 5 години

- Добър ден, безплатен лекарю!- Добър ден и на вас, безнадеждно болен пациенте.

54

баба мара

преди 5 години

за пореден път пиша няма нужда от тази институция личен лекар тя ни разболяваот висене пред кабинети в мръсни и прашни коридори няма направления не назначават мед сестри за икономия и с часове висиш само за рецепта освен товаимат много възрастни пациенти изнервили са се покраи тях и те овикват непрекъснатос книжката да се ходи при които искаш специалист или болница

53

АНТИ

преди 5 години

Боледуванто - строго забранено !!Пенсионната възраст се вдига, ище работите с памперси ако трябва,но държавните дългове ще върнете.

52

стефчо

преди 5 години

в Англия началната заплата на млад лекар специалист е 2,500 паунда седмично. Айде сега обяснете за какъв ще стоят тези дето се дипломират тука. За да ги бият ромите за 800 лв на месец ли? Смях голям .........скоро тук няма да има нишо освен диви роми

51

Гарантирано от ГЕРБ

преди 5 години

Бойко да ви лекува. Този гигант на мисълта прати програмистите да стават овчари, те всеха, че се махнаха от ***. После лекарите, учителите... накрая няма да остане никой с IQ над 80-90. В *** Бойколенд ще има само аскер, ромове и гербери.