53

Иван Иванич

преди 5 години

Слава на алах , русия ще изчезне веднъж за винаги

52

Анонимен

преди 5 години

Няма да се наложи да живееш в бункер 10 години. След 2 - 3 години максимум нивото на радиацията в по - голямата част от земята ще е повече от приемливо. Освен това природата ще се е възстановила тотално - както сушата, така и океаните, та ще има какво да се яде. Разбира се, че има по - засегнати и по - малко засегнати региони. Русия е голяма и винаги ще има къде да се отиде. Европейската и част ще е негодна за живот, вероятно. Европа ще е зле. И крайбрежията на САЩ.

51

ПОДКРЕПЯЩИТЕ ПУТИН

преди 5 години

СТОКХОЛМСКИ СИНДРОМ,ПРИЧИНИ ,СИМПТОМИ ,ЛЕЧЕНИЕ.ЗА ПОДКРЕПЯЩИТЕ ДИКТАТУРИ И БОЛНИТЕ ОТ КУМОНИЗЪМ

50

Анонимен

преди 5 години

А питаш ли русняците какво ще ядат в техните бункери?Или те, както обеща Путин, ще отидат директно в Рая?

49

Анонимен

преди 5 години

Докъде стигнахме,.....рушките гЪзети да пишат по-смислено от МСМ гЪзетите???? Уаааау.

48

Вин

преди 5 години

Ядрена смърт, селски, 70% от световните разплащания са в долари, затова и преминават през американски банки-кореспонденти, мечтите на руските инфантили станаха много, прекалявате във фантазиите!

47

Анонимен

преди 5 години

До Вин 43Всъщност военния бюджет на САЩ за тази година е 700+ милиарда!

46

WINX

преди 5 години

Явно авторът на оригиналната статия е прекалил с водката и е пресолил шегите.Следващите избори основен опонент на Тръмп ще е Обама, като разликата ще е над 20% в полза на втория.

45

въпрос?

преди 5 години

Да питам оптимистите, които мислят, че в бункер биха живяли добре, оцелели от глобална ядрена война? Какво ще ядат след 5, 10 или 20год примерно. Някой ял ли е 20год замразен коч примерно? Аз съм ял и е отврат, но съм имал възможност да хапна нещо нормално после. А водичка откъде??

44

Ядрена смърт

преди 5 години

До ВинЯнките имат да харчат минус 23 трилиона долараТи как мислиш, само на Русия ли й омръзна янките да печатат долари в мазето а цял свят да им покрива инфлацията? Свърши се тая, никой вече не ще, даже и съюзниците им от Европа. След две години само лихвите по дълга им ще надхвърлят военния им бюджет.Всички умни държавници са заети с планове как да спасят икономиките си след краха на долара, а янките са заети с планове как да спечелят ядрена война.Хвана ли те шубето, или си ***?

43

Анонимен

преди 5 години

По-добре е направо Буш да управлява.

42

Rado

преди 5 години

На тези статии им липсва информация от коя руска газета са преписани. Звучат, сякаш са писани за руснаци.

41

Анонимен

преди 5 години

Клинтън и Обама бяха меки и затова Путин взе много да си позволява.Обаче дойде бай Днчо и работата загрубя.Путин да внимава, че накрая да не хване мазната опашка.

40

Анонимен

преди 5 години

Затова ли върнаха субсидираните на работа демек псевдоконтрола започна та да контролират останалите честно казано армия няма но внушение е че има и тия техни кадри явно си деистват с контрола и техния стандарт колкото до ние обикновенните знаем такава няма тя прикллючи има платена е това е и то така е платена че никои не знае какво се плаща реално а то сие

39

БГ

преди 5 години

то много зависи от бункера де с пари и цял подземен град може се направи така че едва ли ще дойде края на човечеството след ядрена война

38

Анонимен

преди 5 години

До АнонименИ в бункер няма да оцелеят,защото за радиацията са нужни хиляди години, докато се изчисти.

37

Вин

преди 5 години

До неразбралите елементарняци, САЩ имат за харчене 300млд.$, *** колко имат? Чувам, резервът им намалял, а?

36

БГ

преди 5 години

аз не съм казал че искат просто Путин след като види че сопата е по голяма от колкото изглежда ще използва ядрено оръжие

35

Анонимен

преди 5 години

До Иван ИваничСтига си писал глупости,Путин няколко пъти каза,че ако се стигне до там да му унищожат страната,ще загине целия свят. Каква полза има ЕС от това?Никаква.Най-много и европейците да си изпатят покрай техните далавери и интриги.

34

Анонимен

преди 5 години

До БГТи ядрено оръжие виждал ли се бе, Путин и Тръмп искaт ли живеят в един бункер до края на дните си ?