21

Анонимен

преди 5 години

аааааааааааааааакой говори за свободен пазарза открити границиза свободно движение на стоки и хораза краваршингтон това означава да си отвориш пазара за техните стоки и да си оставиш природните богатства да ти ги вземат за без парии да осигуряваш евтина работна ръка за да богатеяттака е в доброволната колония българия

20

Анонимен

преди 5 години

Само наглоста на американското правителство, може да се мери с простотията на нашето

19

Анонимен

преди 5 години

Малеееее ! Ща ревна сига ча нема да приказвам с сша

18

Анонимен

преди 5 години

В България огромна част от телекомуникационната структура е изпълнена от Hiawei. От 1999г по търговете на бтк печелеше hiawei. Печелеха, защото са добри.

17

Паметлив

преди 5 години

Още през 70-те старата ми баба разправяше,че жълтата раса ще завладее Света,пишело го в Библията.Попът на село го бил казал.Тя впрочем беше неграмотна,но в сметките никой не можеше да я излъже.Тогава си мислех,че ако има нещо такова наистина,то става въпрос за Япония(която точно тогава излезе на второ място след САЩ).За Китай и дума да не ставаше-митът за паничката с ориз на ден беше актуален.И какво стана накрая-приказката излезе вярна!Въпросът е откъде са знаели тия,дето са я пуснали????

16

бай х

преди 5 години

никой не ще да купува нагризаната ябълка и е най добре да забранят конкуренцията ....

15

Един от село 6

преди 5 години

Американците ще казват какво да си купуваш, какво да ядеш, как да се облича, с кого да се наевеш. Ние сме *** сякаш. Все едно друг друг да ти обуе панталоните.

14

гфдгфд

преди 5 години

Демокрация по американски. Не ни харесва Иран и петролът му? Ще наложим санкции на всеки който търгува с него. Не ни харесва Китай с неговата електроника? Ще наложим санкции на всеки който търгува с него. Не ни харесва президента на Венесуела? Ще санкционираме всяка държава която подкрепя Мадуро.

13

татул

преди 5 години

Когато акъл за политики свърши илилипсва ,идват ръбести камъчета.С тозиподход битката е загубена и помпео ев самоизолация, и Тръмп ще преглъща.Нямат качествен дипломат.Искат да секупува само ябълката,но и тя недавадобри информ.решения.Ние пък сме гозакъсали откъм информация.*** сър.

12

Анонимен

преди 5 години

Отивам да си закупя Хюавей с кеф ,да ги е яд краварите.

11

Мда

преди 5 години

Явно само с печатане на долари и принуждаване на другите да ги ползват просперитет не се постига!Да си бяха внесли поне кадърни бели(и жълти) хора,та да им развият сектора,а не да се пълнят с лош материал от Латинска Америка,Африка и Близкия изток!Сега,като не върви тяхното,ще спират чуждото....

10

Shark

преди 5 години

Пак ли Путин ще ви бъде виновен.

9

Българин

преди 5 години

Пазарна икономика по американски. Не с конкурентни цени и технологии, а със заплахи и санкции...

8

BG

преди 5 години

Поредният китайски *** !

7

Анонимен

преди 5 години

Тия наглеци са на път да се "сварят"в собственият си идиотизъм!

6

Хм

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААОбаче "Хуавей" хич не е майтап работа!Децата имат такива телефони и работят та пушек се вдига.Бяха купени като силен компромис,обаче с времето се доказаха.Не бих казал че са много пазени,щото си знам наследниците.Е не ги удрят в земята,де,ако това е критерий.

5

Мартин

преди 5 години

Да да, само американскан техника ще купуваме, защото тя е най-добрата. Казвам ви го като служител на хпе сега дикси, който отива на работа в момента.

4

Анонимен

преди 5 години

Това ли е същността на пазарната икономика ?

3

Анонимен

преди 5 години

КИТАЙСКИТЕ ХАКЕРИ ВЕЧЕ ПОТРИВАТ РЪЦЕ.В САЩ ПАК ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА ВИЯТ НА УМРЯЛО.

2

Анонимен

преди 5 години

Чакаме САЩ да разпоредят и нашите наведени да въведат китайското ембарго.Няма по-нагли монополисти от американските мошеници.И по-наведени изпълнители от нас.