134

Анонимен

преди 5 години

Открадна 5 милиарда пък се вайка сега! Му.траф..онест на.гл.ец!

133

истината

преди 5 години

е, че се се съсипа от хвърчене насам-натам с правителствения самолет, да се целуваш и прегръщаш с кой ли не и да си тъпчеш търбуха на кьор софра с парите на българските данъкоплатци.

132

Господ Б. заповядва

преди 5 години

Не ме гледай умно българино!!!Аз Бойко съм твоят Господ.Аз съм и Слънцето(не ми дреме за глобалното затопляне),Аз съм въздухът( не ми дреме,че София от Европа я глобиха,че ни е мръсен),Аз съм и водата( е,има малко Уран,във водата дето не е в Банкя). И така де,докато не съм забравил.Да нямаш други богове освен мен.... Твой единствен Цар, Император и Господ. Това ще пише в новото евангелие... Само патриархът да го одобри...

131

дяда Бо остарява

преди 5 години

хубавата новина е че старее и че скоро ЦеЦо ще му тегли един як шут в лакомия гъзръб, та да му остави лилаво петно в което Сретен Джосич да се цели със сол натъпканат пушка буюклиъ.Мъ шъ има да га чешъъът и да гъ драпъъът та после кът иде да им ги играе лебедовото езеро в Соленоицка Ахпатия ке да му накацат къ мухи връз гръзоба.Дано га Цецко непомачка и потроши нозете да мое да оди итселф по ахналните лекари

130

Анонимен

преди 5 години

Не стига , че крадлив и страхлив ами и нагъл.

129

Анонимен

преди 5 години

До Ха-хаИ кой е този остров?

128

Анонимен

преди 5 години

Пак ще те изберем Бойчо...Тия ш'матки по форумите нямат думата...

127

Анонимен

преди 5 години

Бойко, оставка и съд за тебе! Съсипа живота на милиони българи, раздели цял един народ. Докара до просия и емиграция милиони хора! Но помни едно. Колкото и да си нагъл, колкото и да си гаден и да се правиш на шеф. Над теб има Бог! Той забавя, но не забравя! И ти ще си получиш заслуженото! Всички народни клетви ще те застигнат! Помни ми думата и се покай!

126

Анонимен

преди 5 години

"Борисов се съсипвал от работа да прекара страната през иглени уши"---Ало, "днесбегето"! Не се подигравайте на премиера! :)

125

БАБА КУНА

преди 5 години

ВСИЧКИ ЗНАЕМ, ЧЕ БОКО СЕ СЪСИПВА ДА КРАДЕ И ЛЪЖЕ, НО МУ ИДВА КРАЯ !!!

124

гробарят

преди 5 години

От работа е станал 200 килограма и насреща едно голямо нищо.самохвалство без капка покритие!

123

Ха-ха

преди 5 години

Баце,гръцкият остров те зове за заслужен отдих!То се видело,че колкото и да се напиняш,няма да наближиш Орбан,ами хващай пътя,докато не се е стигнало до грозни сцени.Ако се натискаш-ще се наредиш в алеята на славата до Луканов,Костов и Доган-най-мразените от българите политици.

122

Анонимен

преди 5 години

Тежка е царската корона, дори поставена на дебела и празна глава! Утрепа се от работа, горкият! А президента само мърмори!

121

Кордела

преди 5 години

Г-н Борисов! Ако ви дотяга и тежи, и не можете да се справите, пътя го знаете и вече сте го отрепетирали дваж! Чакам вашата оставка! Да се разберем като мъже!

120

Анонимен

преди 5 години

Мернах го по телевизията! Говореше за подкрепата на ,,новоизбрания" президент Гуайдо! Кой и кога го е избрал не стана много ясно, но щом Баци казва, значи е избран!

119

12345

преди 5 години

Хотелось бы лучше, получилось как всегда

118

offf

преди 5 години

Колко нагъл човек, колко семейни съдби са съсипани и колко семейства разделени заради него. Хората около него крадат като за последно, той ни хвърга трохи от тези евро средства и само говори простотии колко сме добре. Колко хора избягаха или измряха заради немотия. Далеч сме дори от ръмънците. Дано има възмездие някой ден!

117

бай х

преди 5 години

жал ме за човека колко се е преработил след изборите ще го оставим да почива

116

д-р Дрее

преди 5 години

АМИ ЗАКОН ЗА ЛУСТРАЦИЯТА, КОГА? СЕНКИТЕ ОТ ЛОВЕЧ, СКРАВЕНА И ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОТЕСТ ИСКАТ ОТГОВОР ?

115

ехх

преди 5 години

Кошницата ми е оплетена през туй ми е за кого ще гласувате.