18

IYI 681 IYI

преди 5 години

Леле разплаках се, че никой не ще турция в ЕС защото били мюсюлманска държава... Е все пак ЕС все още не е изклупял до такава степен, че да ги приеме турските талибани и джихадисти... Това е все едно да поканиш Ислямска Държава ...

17

Анонимен

преди 5 години

Всъщност само 3% от територията и е в Европа.

16

Анонимен

преди 5 години

Да,де.А ти досега какво си мислеше?

15

Анонимен

преди 5 години

Да влизат в евразия бе путин веднага ще ги вземе

14

Анонимен

преди 5 години

Кво толкоз па тея искат да влезнат в европа като даже повече от половината територия и не е в европа

13

Мда

преди 5 години

Ако в Европа познаваха добре историята,никой нямаше и да си помисли да кани Турция....

12

Анонимен

преди 5 години

Турските Скакалци да си се обичат с руските богомолки,а нас нормалните хора ама въобще да не ни закачат.

11

бай Иван

преди 5 години

Реджепа е с диагноза.Веднъж казва,че иска ЕС,втори път ,че не иска.Когато икономиката на зет му тръгне надолу,Реджеп иска помощ от ЕС ,като види,че има добри показатели,прегръща Путин.....

10

бай Иван

преди 5 години

Нашият поет Пейо Яворов в стихотворението "Арменци" е възпял геноцида на турците към арменците.Ердоган е или полуграмотен,или нагъл лъжец,изкривяващ историческата истина.За зверствата над българите да не говорим,но той ще каже,че това е било през "Османското присъствие".

9

баба мара

преди 5 години

султанът няма работа в Европа смени се конституцията зачеркна Ататюрк инсценирапреврат изби маса народ арестува хиляди вкара танкове в сирия избива кюрдитене сваля парцалите от главите на жените и не ги вкарва в училищата ка какво давлиза в ес да смуче пари както изнудва сега уж за бежанските лагери

8

Никола

преди 5 години

До Анонимен 11Проверих и има, но искат бойкот на избори в Германия! Но в Германия не са съжителствали 5 века с тях,иначе нямаше да има турска партия там. Не обичам да се обръщам към историята за да коментирам неща през 2019г. но тази наглост на диктатора Ердоган да казва на някой да чете история за да бъде приет в ЕС ми идва повече! Не съм против това какви националности живеят по света нито каква религия изповядват, но такава наглост не мога да трая!

7

Факт

преди 5 години

До Анонимен"В Германия няма ли турска партия?"Засега няма,ама натам вървят нещата.Виж в Холандия има и е представена в парламента.

6

ай сиктир

преди 5 години

Точно историята показва, че с такива като тоя компромиси не трябва да се правят. Когато са слаби се правят на кротки овчици, когато са силни колят наред.

5

Анонимен

преди 5 години

Кой ще приеме някакви талибани?Викащи тъмнокожи мъже с вид на ориенталци и шишкави кадъни обути в шалвари...Тия луди ли са?Какви европейци?

4

Никола

преди 5 години

И другото което ми направи впечатление е как Макрон трябва да учи история! Да прочете как Турци са изнасилвали Българки и са избивали бащи и са изтръгвали малките им момченца за да им промиват мозъците да избиват собственият народ! Ето това да прочетат! И също за съжителството ни с тях само 5 века! Благодарим Ви приятели турци! И само не съм сигурен къде другаде има турска партия в парламент на демократична държава, независимо колко турски граждани има в страната?

3

ШахинКараЕшчинсел

преди 5 години

Веднъж и Ердо да е прав! Впрочем това е оправдана мярка на ЕС.

2

Анонимен

преди 5 години

ЕС не те приема защото си диктатор, а точно за това те приема Путин !

1

Хари

преди 5 години

И правилно