12

За плана Маршал

преди 5 години

Първа точка от плана е да се обесят всички !!! "демократи" които разрушиха създаденото по селата, създадоха ликвидационните съвети, окрадоха фермите, изклаха животните, разрушиха помпените станции и каналите, събориха консервните фабрики, парчадисаха земята и я дадоха на арендатори за да направят монокултурно земеделие и да изгонят селяните да берат гъби във Финландия... Народен Съд!

11

Анонимен

преди 5 години

Няма модерно общество, в което да има значително селско население. Празни приказки са това за възраждане на селата.В САЩ със земеделие и животновъдство се занимават под 3% от населението, а бълват ГМО продукция засищаща местния пазар и 40% отгоре отива за износ.В Западна Европа 6 -7% се занимават със селско стопанство и са предостатъчно. В много страни по същество няма села.Забравете за възраждане на селата. Времето им е отминало!

10

bolbov

преди 5 години

Какъв План Маршал трябва ни нова червена,а може би гърмящата вече жълта революция.Да се махнат тези консултанти,комисиони, ка питали стига и всякакви други ***,които паразитират и ограбват реалния човешки труд

9

Анонимен

преди 5 години

До +Я ми обясни защо трябва някакъв църлвул да плаща 50% от тока и водата, а аз да плащам 100% от моите + 50% от на някакъв цървуул? Не стига че живеещите в селата и малките градове посмъртно не могат да си платят инфраструктурата и услугите които ползват и са на издръжката на големите градове, а сега и за още ламтят.Я у лево!

8

Анонимен

преди 5 години

Бабооо не е ли малко късно да се възраждат селата. Тази по всичко личи че говори с оная си работа. С бабите и старците ли ще възраждаш селата. Защо не отидеш в северозападна БГ да видиш на какво се казва пущинак. Къде си отишла при макетата те си имат мая. Отиди там където само кучета са останали. Отиди там където некролозите са повече от хората. Отиди там където няма един млад човек. Тогава ще те питам как се възражда село без хора. Тези пред изборни лакардии ги слушаме 29 години бабо.

7

баба мара

преди 5 години

нали има евросубсидии за какво ни е план маршал кои ги взема и за какво гивзема и какъв ми е на мен келепира от това

6

Анонимен

преди 5 години

Тежката индустриализация изкара хората от селата още преди 70-те години, са да ги връщаме обратно. А някой пита ли гражданята дали иска да ходи на село, да гази кал и рие гюбре?

5

+

преди 5 години

Селата да се възродят ,трябва жителите на селата да плащат по 50% от електроенергията си,вода....фирми .....по селата 50 % намаление на данаци,такси,осигорвки ...,да се разреши самотбрана в къщата си и по улиците.... .

4

Анонимен

преди 5 години

Комунистите ограбиха земята от селяните и ги натириха като роби в ТКЗС. Те унищожиха България!

3

Не се ли върне

преди 5 години

живота който беше преди 89 година, всички села ще се затрият, че и малките градчета. Сега все още се връщат по малко пенсионери на село, но след тях селото умира. А Иван Костов трябва да бъде съден, защото той унищожи поминака на селяните. Лично съм го чувал да казва, за българското село да не мислиме, хората си имали дворове и могат да си произвеждат храната. Той ликвидира и селското стопанство, а с това прогони хората от село!

2

Анонимен

преди 5 години

Села не ни трябват. Три града по 2 милиона души са достатъчни. Останалото ще е резерват за диви животни. Ето, Африка цялата е резерват на Европа и САЩ.

1

Анонимен

преди 5 години

Тая знае ли въобще какво е плана Маршал? Какви глупости бръщолеви, излага се... Да не остане и тя по-назад от шефа.