62

хаха

преди 5 години

чак пък майсторско хахахахахах

61

Анонимен

преди 5 години

И в ЕС е така. Нормалните хора биват наричани "антиевропейци", "популисти" и "крайнодесни". Зад "европейските ценности" се крие едно огромно извращение- населване на континента с араби, налагане на хомосексуализъм и трети пол като нещо "нормално"...

60

Анонимен

преди 5 години

Тоя пък - че кой те кара да живееш в краварника.

59

Пешо

преди 5 години

Айде сега със това си изказване като се докопат до него медиите в Америка и ще го нарекът расист, нацист и още няколко ист-а и познай кой няма да спечели оскар. Не че греши с нещо, но тези дет говорят срещу системата обикновенно си губят работата. Тия в Америка са полудели и нормалните хора там са се кротнали и чакат всичко да свърши.

58

Анонимен

преди 5 години

За да видите колко е прав гледайте новата реклама на Жилет - бели мъже се мъчат да свалят бели жени, а разни църни ги спират и им обясняват, че това не е редно..

57

До Бау

преди 5 години

НПО активистче, тук говорим за лобистка промяна на съществуващите закони в нечия полза, така че едни да са привилегировани за сметка на други. Например квоти за наемане на работа, квоти за следване в университет, специални закони за едни хора, държавни субсидии за определени НПО-та.

56

Анонимен

преди 5 години

Тоз май е фен на *** културата.

55

Бау

преди 5 години

До ShefaЗащо мислиш има толкова русофили или американофили? Народа знае, че е от малка слаба държава и се опитва да се присламчи към силните. Много е патриотично :D

54

анонимен

преди 5 години

бялата раса, която е създала тази цивилизация се самоизяжда, благодарение на една върхушка отгоре, която рано или късно ще се обърне срещу тях, защото този контрол, който искат да наложат е невъзможен и историята го е доказала.

53

браво Мите, каза го

преди 5 години

И кой го пробутва това ? Пак леваците. Нито тукашните разбраха, за какво е комунизма, нито тамошните разбраха до какво водят идеите за равенство, наследство от болшевиките. И така тая група си остава най-долнопробната, самоунищожителна и склонна към разваляне на своите държави.

52

dtrumpp

преди 5 години

пьлни глупости говори тоя

51

БайпасНаДемокрацията

преди 5 години

Демокрацията,драги Мите е като пролетарската революция и нейната цел е богатите(вождовете) да стават все по-богати,а бедните(пролетарийте) все по-бедни.Има няколко средства за това:1.Вниманието да е приковано към гласуващите(не към гладуващите и ония с голям IQ);2.Всеки с принос към БВП на страна да изхранва още пет:дете2 старцибезделник не бял;3.Медиите регулярно да промиват "мозъците" на масите;4.Безстопанственост и кражба да вилнеят свободно;5.Разврат;6.Беззаконие;7.НЕПУКИЗЪМ

50

Анонимен

преди 5 години

В Европа също вече е така! Превърна се в практика левите извратени либерални партии да си самосложат титлата на морално и интелектуално превъзходство! Истината е само една, и е тяхна! Другите които не са съгласни с извратени закони, трети полове, мултикултурални общества, ислямизиране, политически корекции итн... са наричани расисти,хомофоби, варвари и популисти! Сорос дава милиарди за това масово зомбиране! Добре че има хора които си дават сметка за истината

49

...

преди 5 години

А какво ни интересува това нас нормалните хоpа ?

48

Иван

преди 5 години

Добре де, стига мрънкали, последните 250 години най-добре беше да си бял мъж в Америка, еми сега малко се променят нещата, но въпреки това пак не е никак зле да си бял мъж, където и да е по света.

47

Анонимен

преди 5 години

Този откри топлата вода. В американската образователна система от над 20г. учебниците, изпитите и тестовете за тях се гласяха за нивото на най-глупавите, защото ако едно дете получи 6, а друго 2 това щяло да доведе до стрес и други проблеми в неуспялото дете. Дори двойкаджиите не се наричаха двойкаджии а "лица с отложен за в бъдеще успех". САЩ вървят усилено по пътя към варварството- има ли някой, който още да не го е разбрал? Да му мислим ние като техни васали.

46

Анонимен

преди 5 години

Абсолютна истина! Политическата корекция и масовата истерия на малцинства, колективи на хомосексуални, феминистки, вегани и какви ли не, превърнаха свободата на словото в еднакво тоталитарно и наложено мислене! Всеки който дръзне да излезе от там, бива жестоко линчуван, хулен и в някой случай съден! Това не е случайно и както винаги Сорос има пръст! Прекрасен начин за зомбиране и контролиране на масите. Това е новата диктатура на извратените леви либерални партии! Добре че има хора като Орбан

45

Цецо

преди 5 години

До Gogo 44Почти гапълно съм съгласен с теб, само с последното не съм - че тая мода залива Запада... мисля, че залива целия цивилизован свят, включително и нас!

44

Анонимен

преди 5 години

Ми хората са като автомобилите.Има Мерцедеси има и Трабанти.

43

Горан

преди 5 години

Върнете си териториите не индианците и се разкарайте от там, дето не ви е мястото! Така, няма и да ревете, че да си бял човек се е превърнало в проклятие!