56

До т.р.о.л 44

преди 5 години

"простите и некадърните пенсионери роват в кофите" - учители, икономисти, мед. сестри по на 80-85 години получават 200-250 лв. пенсия. Със сигурност са по-образовани от тебе.

55

Анонимен

преди 5 години

Стига с тоя соц бе,*** .....

54

С

преди 5 години

Тока е скъп. Не е реална цената, както и на горивата. Грбят ни.

53

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПри соца пенсионерите "не ровеха в кофите", а сега освен че ровят, но и оставят до тях хилядарки за Ало-апашите !А защо тогава при демокрацията България е първа по смъртност в света като имат хилядарки пенсионерите. А при соца България беше 9 милиона, сега при демокрацията се стопи на 5 милиона.

52

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 49При соца нямаше толаетна хартия и банани а сега имаме тоалетна хартия и банани и пенсионерите фърлат пачки с хилядарки от балконите.Което е истина си е истина.

51

Е

преди 5 години

Много упорито и злобно пишеш небивалици за соца явно не си живял през соца щото си млад или си от помилваните престъпници или пък някое НПО изгарящо от желание да заработи някой цент с пропаганда. Соца беше справедлива система. В България имаше всичко необходимо за спокоен и достоен живот. Нямаше глад. Хората работеха за да живеят, а не живееха за да работят. Погледни докъде я докараха сега и престани да плюеш.

50

Анонимен

преди 5 години

До СВ соца, освен че цените бяха реални, хората имаха пари за всичко необходимо и ако не харчиш неразумно се спестяваше , затова нямаше ровещи ***. Всичко беше на световно ниво.Всички стоки бяха субсидирани от държавата.Реално цените са били такива, че със 100лв заплата , с която и без това мизерствахме щахме да изпукаме от глад.Пари за всичко необходимо?Какво по-точно, че то нямаше нищо в магазините?Баси световното ниво.Сол, лютеница, веро, брашно и компот на световно ниво.Хахахаха ...

49

Анонимен

преди 5 години

При соца нямаше толаетна хартия и банани а сега имаме тоалетна хартия и банани и пенсионерите фърлат пачки с хилядарки от балконите.

48

Анонимен

преди 5 години

Не измествайте темата,питат ви реална ли е сметката за тока,ами реална е,като си го навъртял естествено че е реална.

47

Експерт

преди 5 години

Българите са прости и не могат да си правят сметката за тока и го прахосват, за това са високи сметките, а цените на тока са си ОК, цените се определят от пазара.

46

Анонимен

преди 5 години

При соца пенсионерите "не ровеха в кофите", а сега освен че ровят, но и оставят до тях хилядарки за Ало-апашите !

45

до 42

преди 5 години

До АнонименТи сериозно ли!? И къде ги видя тези кордони!?

44

Анонимен

преди 5 години

При демокрацията само простите и некадърните пенсионери роват в кофите, умните и кадърните пенсонери взимат големи пенсии и живеят добре.

43

Българка

преди 5 години

До Анонимен 29Щом майка си наричаш "*** бабичка"....... Без деца да си е останала по-добре, да не храни неблагодарник като тебе!!

42

Анонимен

преди 5 години

При соца беше забранено на пенсионерите да ровят в кофите и до всяка кофа и до всяко посолство имаше кордон от агенти на държавна сигурносто които не допускаха хората до кофата и до посолството и пенсионерите не можеха да роват в кофите и да се хранят. А при демокрация хората са свободни да бегат на запад и пенсионерите да роват в кофите и да се хранят културно. Свободата Санчо е най-висшето благо дадено на човека.

41

Евро Атлантик

преди 5 години

Айде бе, бедни били българите. Платиха 3 милиарда за 8 стари самолета, нямали да платят хиляда лв за една сметка.

40

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 38Да, при демокрацията богатите извхърлят много храна в кофите и пенсионерите ровят и намират огризки от да се хранят защото като платят тока и парното не остава за храна.Кои пенсионери ровят в кофите бе?Аз такива не съм виждал.Да не ги бъркаш с тези които оставят по кофите десетки хиляди левове?Само тази седмица има четири случая, а това трае вече няколко години.Тази седмица случаите са с 90 000, 100 000, 21 000 и 7 000лв.

39

С

преди 5 години

В соца, освен че цените бяха реални, хората имаха пари за всичко необходимо и ако не харчиш неразумно се спестяваше , затова нямаше ровещи ***, освен това се ползваха стъклени бутилки, а не пвц и имаше пунктове за изкупуване. Всичко беше на световно ниво. Лошо говорят само НПО, реално това беше единствения светъл период на България след Иван Асен 2.

38

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДа, при демокрацията богатите извхърлят много храна в кофите и пенсионерите ровят и намират огризки от да се хранят защото като платят тока и парното не остава за храна. А при соца хората гладуваха и всичко си изяждаха, нищо не изхвърляха и песнионерите не можеха да ровят в кофите както сега при демокрацията.

37

Анонимен

преди 5 години

Човек като не знае какво говори веднъж му е естествено, после нямало естествено, вместо да провери цените за бита и за фирмите и да не се излага кое било вярно и невярно.