25

Факт

преди 5 години

Маркс е евреин и това е ключово!Нека се върнем 2000 години назад-евреите създават християнството,а 500 години по-късно -исляма.1800 години след това са положени основите на комунизма.Хич не са случайни тея неща!Става въпрос за целенасочени действия,целящи да подчинят определени групи от хора на някаква догма,с цел лесно управление и последващо противопоставяне едни на други.Общо взето успешна стратегия,характерна за ционистите!

24

Убитите!

преди 5 години

1947 г. България - 6.7 милиона1989 г. България - 8.9 милиона2017 г. България - 5.4 милиона

23

Анонимен

преди 5 години

много убити за каузата му тежат на този Карл Маркс

22

икономист

преди 5 години

До ИвановМаркс е посочвал недъзите на капиталистическата система в трудовете си, и като цяло не е бил оптимист за бъдещето й! Никой не обича да го критикуват, и може би затова са тези набези над гроба му...

21

Анонимен

преди 5 години

Само армията на Господ може да събори камъка, който няма Божията армия на своя страна... тежко му! Покайте се грешници!

20

Анонимен

преди 5 години

"Създаването на пари, които не могат да се трупат, ще доведе до нов вид, по-истинска собственост" - Алберт Айнщайн."Гезел е създал антимарксически модел на социализма и отговорът за бъдещето трябва да се търси именно в тази посока" - Джон Кейнс.Случило се така, че по стечение на обстоятелствата теорията на Гезел била проверена в експеримент, отговарящ на всички изисквания на науката - Чудото от Вьоргл.

19

Гробар

преди 5 години

Корнелия Нинова се е обадила на Тереза Мей ,че сега спокойно могат да поставят нейното име на надгробната плоча.

18

К.Маркс

преди 5 години

1.Маркс е велик философ и икономист!2.Маркс е само теоретик, други след него са практиците на марксизма!3.Маркс няма нищо общо с Русия, той е немски евреин!4.Марксизма и комунизма доста се различават.............ако си мислите, че са едно и също нещо..............много грешите!!

17

Анонимен

преди 5 години

Всеки знае за Карл Маркс, всички пишат и говорят за Карл Маркс, но почти никой не е чувал за Силвио Гезел и за чудото от Вьоргл. Случайност!

16

Анонимен

преди 5 години

Нов срам! Този път за Хиншелвууд, който не е оставил последователи и поне един що годе сръчен бомбаджия. Духът на бездарността броди из все още европейски земи!

15

К.Маркс

преди 5 години

Идеите и философията на Маркс и Енгелс ще надживеят драскачите на тези коментари!Левски и Ботев.............най-големите българи, за тях не знаем къде са им гробовете............но те са светиня за всеки истински българин!По целия свят има много марксисти, а философията на Маркс се изучава и в най-реномираните западни университети!!!Кое не разбрахте??

14

House M.D.

преди 5 години

Сега е моментът Нейно величество Елизабет ll да удостои извършителя с рицарско звание и място в Камарата на лордовете.

13

Накратко

преди 5 години

Идеи от един алкохолик който никога не е работил и издържан от жена си ,не мерси.

12

До №12

преди 5 години

Македонецо, част от българите са много диво племе, щом англосаксонците ни водят за носа вече 30 години. И ние си затрихме държавата си за да им угаждаме. Само гледай какви дивотии пишат за Маркс.

11

Гост

преди 5 години

Почти като Женята с Мавзолея

10

Анонимен

преди 5 години

А гроба на Ленин и Сталин кога?

9

К.Маркс

преди 5 години

Карл Маркс е велик философ, колкото и да квичите демократите, освен това не е руснак той................за да не ми кажете, че съм русофил!!!Да унищожиш гроба му, няма да унищожиш идеите му.............ясно ли е??

8

Иванов

преди 5 години

Първо мислех да репликирам писачите тук, но не ! Вижте какво уважаеми лумпенпролетарии, или може би дребни буржоа. Манталитета ви е по-лош от на капиталистите каквито са били и Маркс, и Енгелс. Това което Маркс е написал е безсмъртно защото е записано м умовете на милиарди хора, и то е истина. Това което е написано на надгробната плоча е унищожимо, но може лесно да се възстанови. Но увредените ви мозъци няма да се възстановят. Толкова стига!

7

Бож.

преди 5 години

Браво,поздравления!

6

Додо

преди 5 години

Ясно е, че от Independent ще реват за партийния си идол и вожд. Но за нас, нормалните хора, това е хубава новина! Дано още такива дойдат скоро!