84

Анонимен

преди 5 години

Колониите в Сибир са многоправилни институции създадениза предатели и слуги на америка .Трябва да се поддържат защото и американци се заселват в Русияи да знаят какво ги чака ако решатда действат подривно .

83

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 78: Хайде, остави тези т'ролски шаблони за "путун и путинизма". Ако на венецуелците не им харесва Мадуро, да си го свалят сами - това е тяхно право. Да наричаме нещата с истинските им имена. Правителството във Венецуела е легитимно, докато народът на Венецуела не го свали, със или без избори. А това, да се признава някой самообявил се за президент се нарича намеса във вътрешните работи на суверенна държава.

82

Анонимен

преди 5 години

предлагам президентите да бъдат директно назначавани от Вашингтон за да има мир и демкрация .. Ама призовавам Бойко също да свика избори,,уморихме се от Герберската "Ало Бане и ало суджука мафия "

81

Анонимен

преди 5 години

До Първо един път--Ти май за Русия говориш. Нали Герб изгубиха изборите за президент. Къф ти е проблема с честни или нечестни избори в България?Нагълтал си се с лозунги като гъска с горещи айна.

80

Анонимен

преди 5 години

Бойко Борисов американският прислужник е пътник .

79

Анонимен

преди 5 години

Кажеш ли за оня нисичкия че е диктатор и на първия етаж да живееш веднага скачаш някъде от високо--защото се разкайваш и неможеш да живееш с мисълта ,че си говорил така !Някой се и самоотравят от носталгия в чужбина..Трети са в Сибир --много хубава и девствена природа ,кристален въздух --романтика...

78

Анонимен

преди 5 години

Никога досега американци не са живяли толкова злеколкото при мистър Путин .

77

Анонимен

преди 5 години

Главорези ? От много гледане нахоливудски помии се стига до загуба на връзка с реалността . Щом чуяв някой американски филм за рускамафия веднага сменям канала .

76

Анонимен

преди 5 години

До До 67, re: 55,56"И да подДържам законно избрани правителства."Господин подДръжник на Путин и путинизма, т.е. на държавния бандитизъм какви са ти критериите за законност на едно правителство? Ясно че основният ти критерий е да не може да бъде сваляно по никакъв повод пък ако ще да унищожи народа си да го ограби до шушка, да търгува с наркотици да ги изпраща със самолети и кораби в Русия лично до руските законно избрани бандити. Ето това са твоите критерии за законност.

75

ГЕРБАДЖИЙСКИ ЛОПАТИ

преди 5 години

се назначават във ВЪНШНО, защото са важни послушанието и готовността да лижеш ботушите на Генерал-Губернатора от САЩ. Имаше един Николай Младенов даже събираше в СОФИЯ брадати ТЕРОРИСТИ като ПРИЯТЕЛИ НА СИРИЯ. Бяха събрали коалиция от 60 страни като КОЛОНИЯТА РБ да дадат видимост на окупация на СИРИЯ. НО. Правиха си сметката без РУСИЯ. Сега се чудят как да замажат гафа, обаче Младенов го уредиха американците с добре платен пост в ООН

74

Първо един път--

преди 5 години

--и ние да направим честни избори ,после да даваме акъл на другите, НО за там незнам как ги правят нещата ама тука който държи списъците с населението къде и колко Е и управлявя ,ако иска винаги печели а герб искат !

73

До Спиро Киров

преди 5 години

Бе хора, информирайте се поне малко, преди да пишете глупости ! Каприлес почти беше спечелил президентските избори, при това организирани от чавистите - официалната разлика между него и МЪдуро беше около 1%, а доколко беше реална при такива "коректни" организатори, които обикаляха с колове да бият опозиционерите, е друг въпрос ! После го сринаха и орязаха политически !

72

Анонимен

преди 5 години

А защо не прибавиш и Асад ?Май нещо не се получи .

71

Анонимен

преди 5 години

Мадуро е пътник и никой не може да предотврати това, най-малко пък главорезите на Путин от Вагнер. Венецуела не е Сирия която винаги е била кланово разделена и което племе е идвало на власт е подтискал останалите т.е. винаги е имало хора които да воюват помежду си, така че тези които очакват гражданска война във Венецуела няма да я дочакат. По-скоро ще дочакат всенародно веселие след падането на социалистические диктатор и наркобарон на Путин Мадуро.

70

До 67, re: 55,56

преди 5 години

"Ха-ха-ха, виждам колко ти е интелекта щом си подръжник на Путин т.е. на шайката бандити управляваща Русия ми е ясно що за интелект имаш. "ПодДръжник, а не "подръжник" - до такива неграмотници ли опря ЦРУ и НПО-тата.И да подДържам законно избрани правителства.В превод, ако утре САЩ господарят ти реши да свали ББ - законен премиер на БГ, ще съм първият излязъл в негова защита, това е основата на ДЕМОКРАЦИЯТА.Отново се излагаш, спри се бе човек, не вървиш, слабичък си да коментираш Л. Амер

69

Анонимен

преди 5 години

Мистър старбъкс в задънената уличка ,времената на сащ отминаха в историята ,но той още не е схванал горкият и размахва някакво шалче .

68

В СИРИЯ

преди 5 години

не им се получи, скоро и от ИРАК ще ги изхвърлят въпреки ТРИЛИОНИТЕ долари похарчени там. Не вярвам венецуелците да им клекнат като нас българите

67

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 61: "Целият цивилизован свят обявява Мадуро за нелигитимен". А представи си, Италия не го признава, имат си съображения. И затова няма обща декларация на ЕС.Дали италинците не са станали "путинофили"? Въпрос с повишена трудност.

66

ХАЙДЕ СЕГА

преди 5 години

поискайте и дъртофила МАКАРОН да свика предсрочни избори, защото жълтите жилетки вече 2 месеца му свирят по прозореца. И колко бити има , излезте с декларация, че ДЕМОКРАЦИЯТА във ФРАНЦИЯ е в опасност

65

Анонимен

преди 5 години

До До 55 и 56Ха-ха-ха, виждам колко ти е интелекта щом си подръжник на Путин т.е. на шайката бандити управляваща Русия ми е ясно що за интелект имаш.