32

Лондон Умря

преди 5 години

150 паунда ще струват 1лев .И картофи няма да имат за ядене в Англия !Дето са правят на велики и с големите притенции .Всички световни фирми си дръпнаха офисите от Лондон .Вече са им в Берлин ,Париж и Рим и така се самоунищожиха само с един ход .От най-голямата столица на търговията станаха най-голямата дупка на *** на географията .Ще пукнат от глад ви казвам само в Лондон са 20 милиона без внос са обречени . Да живее Дъблин !

31

Анонимен

преди 5 години

В Ирландия виждат ? и отписват £. Шотландия и тя след не коя година минава на ?

30

Анонимен

преди 5 години

Празни магазини може да има в България, но не и там.

29

Европа е номер 1

преди 5 години

Европа показа на света че е силна със своята валута която ще стане още по-силна от долара и паунда !Инвестирайте в ЕВРО долара и паунда ще се падат тепърва !Европа става самостоятелна бойна и икономическа единица *** и ужаст за Америка и нейният слуга Англия .Европа никога не е била толкова силна и обединена както сега !Тепърва ще влезнат и скандинавските държави като силни сътрудници каквито са и днес .

28

Анонимен

преди 5 години

Точно по средата дамата във черно няма лице и прилича на призрак или демон и ръцете и едва ли са мъм ръкавици и са също скрити облечена е със нещо каго шлифер, а пред нея един дъртак е заспал с глава към тавана.

27

Анонимен

преди 5 години

ако не друго поне Путин тайничко се кефи. Дали има заслуги за брекзита не знам но резултата е в негова полза.

26

Робовладелец

преди 5 години

Очаква се бежанска вълна от острова да навлезне в ЕС .Моля сложете визи на всички с английйски паспорти да не влизат в ЕС без виза .Освен това се радвам че като станат по бедни от българите ще има по-бедни от нас .Българите ще станат втората по сила държава в ЕС с търкане на билетчета и лотарии .Всеки трети ще е милионер а всеки втори милиардер .Никой няма да работи нищо само аляк пред компа и така англичаните ще са ни робите .

25

Анонимен

преди 5 години

ЕС искат да направят всичко възможно ОК да напусне защото тогава останалите ще видят, че не им трябват брюкселските търтеи за да търгуват и просперират.

24

Ром"с

преди 5 години

Нима може да се живее само в ЕС ,КОЛКО ДЪРЖАВИ са извън ЕС и си живеят добре,та и Британия ли ще се страхува от излизането й от ЕС. тРЯБВА ДА СЕ СТРАХУВАТ ОТ бРЮКСЕЛ,ТЕ ПРАВЯТ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО Британия да остане в ЕС,ИНАЧЕ ЩЕ СЕ РАЗВАЛИ ЕССРа.

23

Брька ча ча

преди 5 години

Колко по скоро напуснат евро сьюза толкова по бьрзо ще можем да разберем дали ингилизите ще бьдат с празни рафтове и високи цени на пресни дефицитни ягоди и картофи! Тьй че, изгарям от тампение!

22

А бе

преди 5 години

До Анонимен"Когато ЕС се разпадне ще генерира трус...."По-скоро ще генерира въздишка на облекчение.

21

ционист

преди 5 години

да запалиме Хануката братя и да се помолим, плана ни е разкрит и системата ни е пред разпат.

20

Анонимен

преди 5 години

Британците ще фалират немедленно след Брексита, без ЕС няма живот от небето на ЕС валят вафли, а от реките тече мед и масло. Cлънцето дори изгpява със 1 час по-рано над ЕС отколокото в Япония. Вервайте ми!

19

Анонимен

преди 5 години

Юнкер да обяви Мей за противоконституционна и да обяви Джереми Корбин за премиер на Великобритания. Също да обяви и Тръмп за противоконституционен и да пазначи Нанси Пелоси за президент на САЩ.

18

Europe N1

преди 5 години

Какво е Англия само един остров .Без Ирландия които са баш корените жители там енгилизите ще останат гладни и жадниза отминатото време в ЕС .Много се радвам че Англия сама си избра пътя да се махне от ЕВРОПА .ЕВРОПА е силна без тези предатели и измслени кралства посред 2019 година .По важното е че Тръмп им го заби и каза аз няма да търгувам с вас а със ЕВРОПА .Защото ЕВРОПА прави света красив БМВ,Мерцедес,Пежо,Рено,Ламборджини,Порше,Адидас,Пума,Сименс и други фирми всесилни от ЕС .

17

Анонимен

преди 5 години

Помнете ми думата един ден ЕС ще възтанови демокрацията и върховенството на закона във Великобритания.

16

г0йрбачев

преди 5 години

Еврейският, пардон, Европейския, Съюз се разпада и нищо не може да спре тоталният крах!

15

до8

преди 5 години

искаш да кажеш че сега сме купували насила британски *** да не умрат гладни. бла бла. Споко за качествена стока винаги има пазари....

14

Анонимен

преди 5 години

абе кви празни магазини, къв фалит на Великобритания сънуват брюкселските милионери? това че им се иска, не значи че ше стане!!!

13

Анонимен

преди 5 години

Когато ЕС се разпадне ще генерира трус с магнитут по-голям от този при разпада на римската империя, което ще доведе до нови тъмни векове и упадък.