21

Анонимен

преди 5 години

От диктатурата на ГЕРБ няма по - голяма... Самият Борисов заплашва сибствените си хора с лампички, да не говорим за останалите, на които нарежда какво, кога и как да правят.

20

баба мара

преди 5 години

както се очакваше пик се оля изобщо не го гледах не може да бъде модел за нищоизтрива коментари и не допуска коментари под определени статии и в каквавръзка го канят по студията явно всички са на една и съща хранилка и сеподдържат

19

Байфидан

преди 5 години

А бе Пиргова, а бе коза червена, каква силна реч е направил резидента, като 90% от думите му са неверни констатации и размишления, които тотално се разминават с действителността.

18

истина е

преди 5 години

Радев бомбандира шайката герб , и вече са изпаднали в умряла кома !!

17

до 15

преди 5 години

И други качества трябват освен коремни!

16

Байфидан

преди 5 години

Ама то ако всеки шапкар, който се мисли за велик и истина от последна инстанция, тръгне да сменя властта, по-добре да обявим военна диктатура.

15

до..

преди 5 години

Точно това му харесвам, че никога няма да стане политик и ще си остане достоен офицер!

14

Радев за смях...

преди 5 години

Ако бяхме избрали гимнастика Йордан Йовчев щяхме да имаме по-добър президент, защото прави повече коремни...

13

до 3

преди 5 години

Точно обратното! Учудвам се на нервите му, въпреки специалния подбор за изтребител! Представи си някой тиквак на неговия пост! Впрочем, примера го имаме - кучета, къси каишки, матреал, тези да ми се махат от дебелата главъ....! За Патриот Симеонов да не говорим - той се владее напълно и е изискан в пледоариите си!

12

Изнервен

преди 5 години

Радеф нарушава собствените си изявления, че демокрацията е застрашена, с противоконституциоония си призив за смяна на модела по неясен начин. Защото българските избиратели са си казали думата кои искат да ги управлява с техния модел. Ако радеф иска да сменя модела да се яви на избори и ако хората харесат неговия модел и го изберат, тогава да го сменя. Другото се нарича преврат.

11

Анонимен

преди 5 години

Като не знаеш значението на думата, не я използвай, защото ставаш смешен.

10

Радев=бай Тошо

преди 5 години

Радев за жалост прилича на бай Тошо - срича, мънка, мрънка, чете трудно, няма ясна и собствена мисъл, не може да говори добре, използва кухи заучени фрази и произнася неправилно много думи. Жалко е, че не вървим напред, а се върнахме много, м ного назад

9

Анонимен

преди 5 години

Примитивния мозък на българите не може да разпознае гения на Борисов.

8

Анонимен

преди 5 години

Този имаше уникалния шанс да стане политик,но явно и на него не му е писано.

7

Анонимен

преди 5 години

и каква партия ше създаде Президента, визия за България 2 ?! президетшата какво ли ше постне у фейсо...........?

6

Анонимен

преди 5 години

Нерез Недялков - Герп! Президента бил жалък! А ти какъв си бе, кюфте!?

5

Анонимен

преди 5 години

Сложете един пън за президент, няма да е по-скован от Радев.

4

Анонимен

преди 5 години

Преди 80 години в Царство България е било по престижно да си в армията, отколкото в полицията! Сега е обратното!При Тошо бе балансирано!

3

Анонимен

преди 5 години

Това е президент пред нервна криза. Той иска да свали легитимното правителство, за да прокара своята марка изтребители. Той превишава законните си правомощия. Каза, че няма да работи с легитимното правителство. За 2 години той не е стъпил в парламента. Той обвинява властта в корупция. Подкопава авторитета на прокуратурата. Той бламира властта. Той разпространява фалшиви новини", отбеляза шефа на Пик Недялко Недялков.

2

Анонимен

преди 5 години

Тиквуна има ли нещо да каже за свое оправдание?Надали.