88

И ДА

преди 5 години

И ДА МУЧИТЕ, ПРИЕМАМЕ ЕВРОТО! КАТО НЕЩЕТЕ- РЕДОВНИ ПОЛЕТИ ПОСТОЯННО ИМА ДО МОСКВА!

87

абе

преди 5 години

МНОГО НЕЖЕЛАЕЩИ ЕВРОТО ТУК... ТЕ ЖЕЛАЯТ РУБЛИ, ЗАТОВА:)))

86

Анонимен

преди 5 години

Ха честито малки хорица!

85

ЛЕЛЕ

преди 5 години

ЧЕ КОЙ ГО ПРИЕМА ЕВРОТО, ОСВЕН ВЛАСТТА?

84

Анонимен

преди 5 години

Е, ЩЕ СТАНЕМ ЗА СМЯХ И НА ЮЖНА РОДЕЗИЯ С ПЕНСИИ ОТ 80 ЕВРО!!!

83

Православен славянин

преди 5 години

До ЕВРЕЙСКИ ЛЪЖИ !Така е! Подкрепям ви изцяло и се радвам ,че намирам у вас такъв пламенен привърженик на идеите ми!Не трябва да са подчиняваме на такива рязaни евреи ,а на истински мъже като руснаците!Слава на Русия!

82

Анонимен

преди 5 години

Колко трябва да си плосък или колко трябва да платят, за да купиш чертеж на самолет за 1.8 млрд и да заложиш валутния резерв в ЕЦБ завинаги? Загробването загрубява и "сделките" опасно зачестяват!!! Хора, НЯМА ВРЕМЕ!

81

ЕВРЕЙСКИ ЛЪЖИ !

преди 5 години

евреите пропуснаха да ви кажат че "приемането" на еврото означава влизане във фонда за банкова стабилност а това означава че бедна България ще плаша около 350 милиона евро на година за "спасяване" на еврейските банки, които купуват бондовете на фалиралите Американски компании за кракинг ...."приемането" на еврото означава че БНБ минава на пряко подчинение на ЕЦБ - т.е. България окончателно губи независимостта си !това обаче евреите не ви го казват и няма да ви го кажат

80

Анонимен

преди 5 години

Горанов, вие наистина сте като онези, които си купуват фабрика на 8 септември! Ако и това направите, ще искаме връщане на смъртното наказание! В Наказателния кодекс няма достойно за вас наказание!

79

До 87

преди 5 години

Пишеш опорни точки от Позитано на другарката. Словакия прие еврото, има МРЗ 500 евро и е на първо място в свеат по производство на автомобили на глава от населението. Литва, Латвия и Естония също го приеха и икономиките им вървят. За нас приемането на Еврото няма само икономически смисъл, но и цивилизационен. Това е стъпка към по-тясното ни интегриране в ЕС. Не на последно място контролът на ЕЦБ над банките ни ще е доста по-добър от този на БНБ, така че бъдещи случаи като КТБ са изключени.

78

Анонимен

преди 5 години

Сега България е най-бедната страна в Обединена Европа.Ако България приеме еврото, Българите ще обеднеят още повече и бързи темпове.Тази монета е нагодена за германската икономика, всички други европейски страни виждат как колкото им е останала икономика се срива или изнася в Китай, Пакистан, Бенгладеш.....Погледнете етикетите на нещата, които носите, употребявате. Все по-малко и по-малко неща се произвеждат в Европа.

77

МРЗ 1000 лева

преди 5 години

Приемането на еврото и влизането в Шенген са уникален шанс за България да стане част от ядрото на ЕС. Еврото ще намали цената на кредитите, няма да се налага да обменяме и губим пари при пътувания в чужбина, намалява таксите за междубанкови преводи. Еврото със сигурност ще привлече инвеститори, както и обявяването на английския за втори национален език наравно с българския. Това би услеснило чуждите инвеститори, ще увеличи чуждестранните студенти в страната и да изстреля нагоре икономиката.

76

Анонимен

преди 5 години

2011г. - Измазваме една сграда и сме в Шенген!

75

Анонимен

преди 5 години

ЛИТВА ВЛИЗА В ЕВРОЗОНАТА 2015Г С МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА 280ЕВ, 1.2018Г ЛИТВА Е С МИН ЗАПЛАТА 400ЕВРО.

74

Православен славянин

преди 5 години

Това е ерес!Няма да приемем американо юдеистичната валута.Трябва да приемем рублата. Нищо ,че сме в ЕС - сугурен съм че начин може да се намери.Русия е наш брат и сестра на Беларус и трябва да ги подкрепим. Както те са подкрепяли гърбът ни и в други неща са ни подкрепяли.Рублата е по-силна валута защото дава достъп до несметните природни богатсва на Русия. Със рублата ще поемем белият топъл поток от блага извиращи от Русия.Слава на Русия!!!

73

Анонимен

преди 5 години

Единствената разлика като влезем в евро зоната е че пенсионерите ще започнат да хвърлят на ало апашите ? през балконите. Не смятам че ще се повиши сигурността или ще намалее криминогенната обстановка

72

Циркаджии

преди 5 години

До 2022 баце че ърли пешкира поне 2 пъти!

71

Анонимен

преди 5 години

НКво стана с проверката за апартамента от кума.

70

ГАДОРЯН

преди 5 години

А 2025 край с ЕС и еврото! Обречени са.

69

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 58Добре че не питат народа! В от УК показаха какво се получава при това положение. Простия си е ***!