16

ОТ РЕНЕ

преди 5 години

АЛО АЛО ЩИ АВАКУИРАМИ ПИЛОТИТИ

15

123

преди 5 години

Били Велика Британия, били са някога. Ще се оправят но повече ще загубят, но понякога човек трябва да изживее мечтите си за да разбере какво наистина си е пожелал.

14

Анонимен

преди 5 години

До Ха-ха Не е бленувано от всички място, но по - добре в него, отколкото извън него. И това ВБ ще го проумее, но късно. И не се знае сдали вече ще е ВБ а не просто Англия. ( вече не кир Михалаки а просто Михал - справка: Христо Ботев)

13

Изкуфяли дъртаци

преди 5 години

Докато в Англия вотът на подобни изкуфяли дъртаци има "релевантност" няма да ги чака нищо добро....

12

шматка

преди 5 години

Айдеее и бабите от битака започнаха да разбират от политика.Тази Валъри сигурно не знае в коя посока е Брюксел ама и тя акъл дава.

11

Wc

преди 5 години

ТЕ СА ИДВАЛИ.ПРАВИЛИ СА ДЕСАНТИ В ЕВРОПА НО МНОГО БЬРЗО СА СИ ТРАГВАЛИ КЬМ ДЯВОЛСКИЯ ОСТРОВ ПОСРАНИ И УНИЖЕНИ.

10

Ха-ха

преди 5 години

Обаче наистина в Брюксел са стресирани от Брекзит-а!И не за друго,а защото сериозно подкопава вярата в мита,че ЕС е бленуваното от всички място....

9

Ха ха ха !

преди 5 години

Това наистина е виц на деня! Ами защо не си тръгвате ?

8

АнонимеН

преди 5 години

КАКТО СЕ РАЗПАДНА СЪРБИЯ ТАКА И ВЕЛИКОБРИТАНИЯ!!!ШОТЛАНДИЯ НЕ Е ЗАВЛАДЯНА С ВОЙНА ОТ АНГЛИЯ И Е В ПЪЛНОТО СИ ПРАВО ДА СЕ ОТДЕЛИ!

7

АнонимеН

преди 5 години

ДО КОЛКОТО ПОМНЯ ЕС ВИ ИСКА ВЪН ОТ ДОСТА ВРЕМЕ!!!!И ТЕ НЕ НИ ИСКАТ И НИЕ НЕ ГИ ИСКАМЕ ЗНАЧИ ИМАМЕ РАЗБИРАТЕЛСТВО :DОТ 30 МАРТ 2019-ТА ГОДИНА СА ВЪН БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ ИМ ХАРЕСВА ИЛИ НЕ!

6

европеец

преди 5 години

*** как?! Велика Британия сте тъй ли? Вече няма колонии не сте както в миналото първа морска сила.Времената се менят.Смятам че времето на Британия е отминало и почива на стара слава.И дивиденти отпреди.

5

Анонимен

преди 5 години

Така са уплашени, че вече само с десант ще могат да влязат отново в Европа. Дано се спасим от тях.

4

Анонимен

преди 5 години

Страшно нагло, ужас! Не мога да разбера какъв е това отвратително чувство за превъзходство, с което се кичат тия. Аз бих отговорила: Ходете се перете, няма Брекзит без сделка! И то яко - връщате всичко! До стотинка! Да видим тогава кой от кого се страхува. А ако тия хора считат е това ще ги спаси от нещо много се лъжат - няма да спре нито миграцията, нито тяхното положение ще се подобри. Факт е че тях ги тресе най - големият страх. и някой много удобно се възползва от него. Нищо ново.

3

Анонимен

преди 5 години

Този който е уплашен е Брюксел. Тия *** ги е страх че и други страни ще напуснат. То бива вмешателство, но чак такава тирания не бива. Тия искат Европейска държава само че сметките им ще излязат криви. И те за седят в Брюксел и да командват. Българите като "лош материал" на времето никой не ги пита искат ли , не искат ли. Все едно нямяме акъл да се ръководим сами.

2

Анонимен

преди 5 години

We want our country back.Искате си обратно вашата страна, но ще получите само една четвърт от нея. Време е да забравите за Шотландия и Северна Ирландия.

1

Анонимен

преди 5 години

дам всички са безкрайно уплашени от това какво могат да направят... като си посегнат англичаните!