6

Непозната

преди 5 години

В Канада една медицинска сестра взима колкото двама компютърджии, а тук... Докато е такова отношението към медицинския персонал в България, няма да има качествено здравно обслужване.

5

Анонимен

преди 5 години

Да напускат!600 лв.е обидна и унизителна заплата за работата,която вършат.Ама на кой управник му дреме.Те нали си актуализират заплатите на всяко тримесечие,а обикновените хора кучета ги яли.А после искат да им гласуваме.Да,ама-НЕ!

4

Анонимен

преди 5 години

Никои не трябва да работи за 600 лв. Партията ГЕРБ прави глобите по 1500 лв. а иска да им работиш за 600 лв.

3

доволен селянин

преди 5 години

правилно човек трябва да си цени труда аз лично под 2000 юро месечно не се фащам

2

м даа

преди 5 години

Преди години ходих да бера грозде и ни плащаха 40-45? за 6 часа, после като сервитьор 10?/час+ осигуровки, сега като 'общак' 1200/1300? месечно и то в испания. А на тези им актуализирали заплатите на 600лв, не смея да попитам колко са им плащали преди Нова Година. Да не говорим че към мен на строежа се обръщат с повече уважение отколкото , в Бг към хората спасяващи животи... Както казал Бай Г. "Живи да ви оплача"

1

Жо

преди 5 години

МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ, рехабилитатори и др. среден медицински персонал със завършено полувисше образование, по сегашните определения за образование, трябва да се зачитат за персонал с висше образование. Това са високосвалифицирани и необходими за медицината кадри и не е редно да получават по-малко от чистачките от Факултето.