130

Факт

преди 5 години

Хе,хе! Че къде другаде може да отидат всички останали комунистически чудовища когато ги погне народа им ? Как къде, в Русия! Там е останал последният комунистически бастион,поддържан от КГБ и там ще се "подслонят" и този Мъдуро ,и кореецът Ким , и кубинския маймун.... Има ли още страни ,останали под комунистически терор? Май тия са последните ,още не разбрали,че има и деуг живот .

129

Анонимен

преди 5 години

Където е има пръст САЩ - там е мизерията: България, Украйна, Либия, Афганистан, Ирак...

128

Анонимен

преди 5 години

АРМИЯТА И НАЦИОНАЛНАТА ГВАРДИЯ НА ВЕНЕСУЕЛА ДНЕС ОБЯВИХА ПЪЛНАТА СИ ПОДКРЕПА КЪМ ЛЕГИТИМНИЯ ПРЕЗИДЕНТ НИКОЛАС МАДУРО .СЛЕД ВЧЕРАШНИЯ ОПИТ ЗА МЕТЕЖ И УЛИЧНИ БЕЗРЕДИЦИ ОРГАНИЗИРАНИ ОТ СЛУЖБИТЕ НА САЩ ДНЕС ВЪВ ВСИЧКИ ГОЛЕМИ ГРАДОВЕ ИЗЛЯЗОХА МАСОВО И ИЗПЪЛНИХА УЛИЦИТЕ И ПЛОЩАДИТЕ ПОДДРЪЖНИЦИТЕ НА ПРЕЗИДЕНТА МАДУРО О ОБЯВИХА ,ЧЕ НЯМА ДА ДОПУСНАТ ПРЕВРАТАДЖИЙТЕ ДА ПОЕМАТ ВЛАСТТА.С ЕДНА ДУМА ВЕНЕЦУЕЛСКИЯ МАЙДАН НЯМА ДА УСПЕЕ ,САМО КИНТИТЕ ХВЪРЛЕНИ ОТ ЩАТИТЕ ЗА ТОЗИ МЕТЕЖ ОТИДОХА НА ВЯТЪРА

127

Анонимен

преди 5 години

Под управлението на Китайската комунистическа партия Китай за 30 години от от бедна страна се превърна в първа светован икономика. Под американско партньорство след 30 години евроатлантизъм България е бедна стран от третия свят без икономика и първа по смъртност в света.

126

Анонимен

преди 5 години

От руското външно министерство днес обявиха ,че всяко външно вмешателство във вътрешните работи на Венецуела е абсолютно недопустимо и,че Москва ще се противопостави на такова вмешателство по най категоричен начин ,дори с военни средства.Китай и Турция също обявиха пълната си подкрепа за легитимната власт на президента Мадуро.Тирция същи е изявила готовност да прати военна подкрепа на Каракас. Днес армията и службите за сигурност на Венецуела обявиха пълната си подкрепа към Мадуро

125

Анонимен

преди 5 години

Те хазарите са в кремъл Нищо чудно че и дори Евреите ги мразят

124

Реалноста

преди 5 години

Е и китайците са с нашия стандарт. и малко над руския А от трите само ние ще имаме някаква пенсия

123

136

преди 5 години

"аман от Еврейски" не се казват еврей а хазари ако имате предвид ротшилди рокфелери моргани шифове барухи истенските евреи са били по различни

122

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТия дето дават пример с Китай и Комунистическата партия могат ли да пояснят какво комунистическо има в Китай освен името на бандата престъпници дето са перманентно на власт?

121

Анонимен

преди 5 години

Китай е типичен пример какво се случва, когато Китайската комунистическа партия управлява. На всички стоки пише: Произведено в Китай.

120

Анонимен

преди 5 години

По времето на Тодор Живков нямаше дамски превръзки по магазините, а жените ползваха парцали и тоалетна хартия. По-възрастните дами със сигурност си го спомнят. Даже имаше интервю с икономически съветник на Тодор Живков, който му дал пример точно с липсата на дамски превръзки като основание Стоичков да бъде продаден в чужбина. Защото 3 милиона долара щели да влязат в хазната. Интересно как 40 години по-късно на другия край на света социалистите постигнаха същото. Мизерия и унижения.

119

Накратко

преди 5 години

Които и да го е свалил ,добре е направил.Знам как се живее с 12 долара заплата.Страна с толкова много нефт е грехота да живее толкова бедно.

118

Анонимен

преди 5 години

Социалистите са паразитурници. Венецуелците отдавна го знаят, но като във всяка социалистическа държава властта се пази от армията. Е, в един момент и на тях им писва.

117

Анонимен

преди 5 години

До Еврейски *** !3 милиона избягаха от комунизма и Андрей Луканов, Любен Беров и Жан Виденов.Най-гладна и мизерна България беше по времето на Жан Виденов. Социалист от Пловдив. Аман от празни скандирания

116

Анонимен

преди 5 години

Венецуела и типичен пример какво се случва със социалисти на власт. Гласувайте на БСП и ще се бършете с левове, защото ще са по-евтини от тоалетната хартия.

115

Еврейски Троле !

преди 5 години

До Анонименти много ли си сит в България след 30 години "просперитет", "демокрация" и "пазарна" икономика !?3 милиона Българи избягаха от България от глад и мизерия!!!тая еврейска "демокрация" и толерастия е по-отвратителна от всякакъв комунизъм !!!

114

анти-раша

преди 5 години

Просия дава защитита на човек убиец като мадуро.Тоя е изгонил над 2 милиона граждани на Венецуела от глад и мизерия в съседни държави.Това е икономически геноци.Всеки ,който помага на този диктатор трябва поеме отговорност.Нато трябва нападне комунистичестото блато всичките им лидери в затвора.Империята на злото прусия няма шанс.И тази държава я изгубих те + либия,ирак и други.

113

Анонимен

преди 5 години

До аман от ЕврейскиНе батко. Лилипутин и Лукашенко си преправят конституцията за да умрат докато са на вляст. Защото пуснат ли властта ще влязат директно в затвора. Останалите са демократично избрани и като им изтечат мандатите ще напуснат властта. Действие непознато за комунистическите лакомии.

112

Анонимен

преди 5 години

Естествено че повечето латиноамерикански държави ще признаят новия президент. Нали заради стария 3 милиона венецуелци избягаха и плъзнаха гладни из съседните държави. (явно не е имало вътрешни войски и "съоръжение" за да не ги пуска да излязат от соц рая)

111

аман от Еврейски

преди 5 години

До Анониментролове !!!!"Диктатори са Лилипутин и Лукашенко."а фашиста Порошенко не е ли диктаторевреиското бабе Меркел и перверзника Макрон не са ли диктатори !?само преди 2 дни тези двамата подписаха договор за оказване на военна помощ в борбата с "национализма" в Европа.2012 във Венецуела бяха открити петролни залежи по-големи от залежите на Саудитска Арабия - да обяснявам ли защо евреите организират 2-ри преврат във Венецуела !?