164

Анонимен

преди 5 години

"Напротив, много хора (не се разбира мъже или жени) споделят възгледите"Важно ли ти е дали са мъже или жени?

163

Анонимен

преди 5 години

Продължение от 175 също гледат да са плешиви ако не са плешиви не ги и поглеждат.Желания от татуираната силикова жена мъж татуирана мутра с пари над 120 кила или стар чичак с пари всеки ден да я тормози .Ако е някой сваляч два-пъти по-малко кила и беден или безработен интересен и умен мъж не го поглеждат.Те искат тормоз и това получават.

162

Анонимен

преди 5 години

Продължение от 174 също гледат да са дебели над 120 кила ако са два-пъти по-малко не ги и поглеждат

161

Анонимен

преди 5 години

Това което си търсят татуираните жени с по 100 1000 бивши татуирана мутра с пари и чичак с пари си го намират.Ако избираха девствени. умни, безработни, с малка заплата готини пичове нямаше да стават такива случай .А и не се пише много за жените убили мъжете си а има също толкова случай ако не и повече.

160

Скитник

преди 5 години

До 17290%

159

до Ghost

преди 5 години

Толкова сте прав /а в заключенията си , че ме побиват тръпки!!! Да оправдават убийство!! Това говори, че мозъците на 80% от българите не са еволюирали и в развитието си са останали в средновековието. Всеки ден срещам такива примери и се ужасявам от примитивното мислене на повечето!

158

Анонимен

преди 5 години

Жени изневерявайте на дебелите татуирани мутри с лекички свалячи

157

Ghost

преди 5 години

Никой не оправдава нищо!Напротив, много хора (не се разбира мъже или жени) споделят възгледите, че момичето си е виновно, дори си позволяват да я наричат с имена и да правят предположения каква е била, че трябвало да си държи ФБ отключен и че отказът ѝ да покаже ЛИЧЕН смс е достатъчно основание онзи да я убие!Това е скотско!

156

Ghost

преди 5 години

Но все пак тя си е направила избора сама.Какво искате да кажете с това? Направила е избор и е сгрешила! Трабва ли да загуби живота си за това?!?А този може да е изглеждал нормален! Това никой ли не го отчита?

155

Анонимен

преди 5 години

Жена ми се опитваше да ме кара да ревнувам, аз щото съм си комплексар, и доста страдах. Накрая като си намерих любовница, почна да се хапе, ама вече късно. Бесня, бесня, и накрая се примири, че си имам собствен живот. От много мерак да манипулират, така става.

154

Анонимен

преди 5 години

Това е бил неин избор. Сигурен съм че и други мъже са я харесвали, но тя ги е разкарала. Повечето жени наистина не умеят да си изберат мъж. А после я реват я ги убиват. Не е хубаво това. Жалко за младата жена. Но все пак тя си е направила избора сама.

153

Анонимен

преди 5 години

До GhostНикой не оправдава нищо! Тук основно се дискутират разсъжденията и моралните възгледи на някои коментиращи от женски пол.

152

Emin

преди 5 години

Ей това българският мъж за един СМС души. Много българки се оплакват от него. Всичко е от комплекси. Българино, ако жена ти иска да е с друг с душене няма да я спреш и по-добре или си върши работата или я пусни да си ходи. Аман.

151

Ghost

преди 5 години

Коментарите на повечето хора са потресаващи! Как може въобще да оправдавате убийство?!? Убийство! Независимо какво промитият мозък на това момче е смятал за реалност! И защо всички веднага излизат с тезата, че момичето е изневерявало, та затова си е заслужило наказанието? Вие нормални ли сте? Никой няма право да отнема чужд живот. Дори не се казва какъв е бил смс-ът! Може да е бил незначителен, от приятелка, по работа или каквото и да е. Всеки има право на ЛИЧНО пространство!И никому не е длъжен

150

Анонимен

преди 5 години

"Сега живее с друга. Алкохоличка. И той с проблеми с алкохола и наркотици в миналото. Приятели ми казват, че я тормозил. Е, няма да е първата. Даже пребил две бивши.. Аз се отървах невредима, но се махнах. Да живееш с насилник е равносилно на смъртна присъда."И кво ни интересуват твойте премеждия?Ти си имала гадже (мъж, квото и да е), който те е тормозил. Ами Гошо, Сашо и Кольо пък са имали жени, които са ги тормозили. То тормозът не е само физически. Те пък търпяха наркоманки и алкохолички

149

Кучкар

преди 5 години

Дано тоя *** получи дълга присъда.

148

Анонимен

преди 5 години

Сега живее с друга. Алкохоличка. И той с проблеми с алкохола и наркотици в миналото. Приятели ми казват, че я тормозил. Е, няма да е първата. Даже пребил две бивши.. Аз се отървах невредима, но се махнах. Да живееш с насилник е равносилно на смъртна присъда.

147

Totenkopf

преди 5 години

Тоя ми се струва, че родителите са му някакви големци, от червената партия. Ще си покаже дали ще го измъкнат, като се позабрави случая, доста такива убийства станаха напоследък и явно ще има бая от същия филм. Пропаднала, жалка държава, благодарим ви алчна червена номенклатурна върхушка вие загробихте България.

146

Анонимен

преди 5 години

Не знам защо, но тук е пълно с жени, които се опитват да убедят мъжете, че едва ли не, е нормално, да се чукат с няколко едновременно, и ако мъжете не са съгласни с това, то значи живеят в средновековието или са лабилни. Не че нещо, но малко ми напомня на ЛГБТ пропагандата.

145

Анонимен

преди 5 години

Аз живях с един с един ненормалник. Естествено , всички в началото се прикриват и след месец, два си разкриват тъмната страна на характера. Аз като заживях беше мил, усмихнат , загрижен, а бе ако не го познаваш добре ще си кажеш какво прекрасно момче, любезно, усмихнато.. такъв беше пред приятели и познати, като бяхме двамата ставаше друг мрачен, ядосан, дребнав, нервен. без да му давам повод.Аз само мълчах и стоях в ъгъла докато тръгне за работа. После си отдъхвах, че го няма. Разделихме се.