24

Анонимен

преди 5 години

до 19 Ти колко човека познаваш на 50- 60 години умрели от амфети и екстази, брачед? Аз познавах 2-*** 3-*** умрели от екстази на 30 години. А познавах обаче доста хора умрели от пиене на 60-70 години понеже.)))

23

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До Анонименнито имаш брат, нито си виждал отблизо коз, чиче. медицински е доказано, че алкохолът в една светла бира ти намалява способността да реагираш точно 50 процента. а заради такива отприщени като тебе, човек неможе да замеси едни мекици, що содата в нонстопа е изкупена.

22

Анонимен

преди 5 години

до 20 А мога да ти кажа, че на 3 ракии ми се отприщва мозъка, а на 2 цигари марихуана аверите до мен забиват в една точка и само се хилят като маллоумни. Искам да ти кажа: Има два вида хора- едни които чрез алкохола мозъкът им се отприщва на още 20 % и други които завлачват думите и говорят несвързано при едно и също поето количество алкохол.Същото и е с марихуаната...моят брат ако удари една цигара марихуана( аз не пуша трева) става големият професор в кавички, а други пък се хилят само.

21

Хм

преди 5 години

Алкохол или наркотици-все тая,важното е раята да е замаена и да не усеща какво правят с нея.

20

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

къв канабис кви пособия за релаксация, у нас най големия мъж се качва на кило ракия на жигулата, отива на лозето и умира от високо кръвно с пръскачката на гърба. тоя манталитет за да се измени, требва половината налични ядрени ракети да паднат върху стара планина.

19

Анонимен

преди 5 години

Смесването на алкохол и канабис е често срещана грешка при много млади хора.Те двата наркотика са напълно противоположни. Алкохола е депресант които води до нарушена кординация на движенията и замъглено съзнание.Канабиса е стимулант който води до изостряне на сетивата, засилено въображение и креативно мислене. Също канабиса и релаксант тъй като разширява кръвоносните съдове и позволява на кръвта в тялото да се движи по свободно. Много световни атлети ползват канабис. Защото работи!

18

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 14Виж сега накратко казано.Имах съсед.Умря от пиене.И още един от цироза.И още няколко от болести свързани с много пиене.Как па един не умря от употреба на трева,амфети,екстази? За хероинът съм съгласен че е отрова ама на него предназначението му е било да е силно обезболяващо и да се приема само при абсолютна нужда не да се боцкат за добър ден.Както и да е той е силно отровен.

17

до 12

преди 5 години

Цели държави и то не бавноразвиващи се като България, се замислят и виждат, че употребата на канабис е възможно най-лекото, което може да употреби човек. Но нали българите сме по-умни, затова винаги ще ти донесат от 10 кладенци вода, за да докажат нещо. Държави, където е разрешена тревата са далеч по-развити и напреднали. Но всяко нещо с времето си. Ние обикновено сме на опашката.

16

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До Анонимен11чиче, я вземи отвори произволен руски форум петък вечер и виж кво става, а не седи да даваш тон за песен, докато женка ти я мандръса кабелджията.

15

Еврейските монополи

преди 5 години

които 100 години ни тровеха с тютюн сега ще ни тровят с коноп !

14

Анонимен

преди 5 години

от 12 Значи ако пушиш марихуана и ти се замъглява мозъка не е наркомания, но ако пиеш само алкохол си е алкохолизъм?Кефите, наркоманчета!

13

Анонимен

преди 5 години

Е,руснаците не пият много-само по около 15 литра водка средно на човек на година.Едва на трето място в света са.Освен всичко останало има само около 100 марки водка които се правят в Русия :))) Усмихвам се когато пиша това защото наистина имат много добри и качествени водки дори и в България ги продават например Белуга.Шедьовър.Или добре обичаната ни Столична още от едно време.Зелената марка е също много добра с кисели краставички..А има и чисти отрови бутилирани с бандерол.Канабис?..-аматьори

12

Анонимен

преди 5 години

до 7 Обаче замислял ли си се какво става с мозъкът ти, ако употребиш марихуана+ алкохол? Става ей като оня варненец с разбитото чело. Аз не пуша марихуана, но пия. Тия наркоманчета дето са го били до припадък даже само на трева + алкохол биха го направили това..не говорим за твърди наркотици даже..на каквито са и били впрочем. Аз и на колкото и алкохол да съм, няма да скоча без причина срещу някой.Хайде сега се замисли аз ако пия само мога ли да бия така човек без причина,а наркомана го прави?

11

Анонимен

преди 5 години

Да наистина митът за руския алкохолизъм вече почти се изчерпа. Сега новите поколения руснаци нямат нищо общо със онези от соц времената. Младите руснаци днес са доста начетени, говорят чужди езици интересуват се от технологии и се стремят да живеят биосъобразно. Даже в момента в Русия има мания по здравословното хранене и активния начин на живот. Руснаците днес спортуват много, и карат велосипеди. Малко хора знаят че Русия е най големия пазар на велосипеди в Европа.

10

Анонимен

преди 5 години

до 9 Младите руснаци не пият водка, а шампанско. Това съм го забелязал като ходих миналата година в Москва и Санкт Петербург на екскурзия. На 10 руснака 1 да пие водка.

9

аман от клишета

преди 5 години

До Анонимен 4В Русия отдавна не се пие както през комунизма!Особено младите пък хич!Казвам го от личен опит!

8

Анонимен

преди 5 години

Че то и сега е забранена домашната ракия да се продава без документи за бизнес с нея, но аз си купувам нелегално. Мисълта ми е че аз като не съм тревоман, но пияч...мога да си намеря винаги хубава домашнярка нелегално продавана от някой чичак, както всеки който обича да пафка тревица винаги ще си намери нелегално тревица. Т'ва е.

7

Анонимен

преди 5 години

Човечеството все по-добре разбира, че канабиса е по-безвреден от алкохола и тютюна. Лошото е, че докато това се случи у нас на много млади хора им се затри живота от това, че употребяват марихуана. Влачат ги по съдилища и по затвори. Вместо да се занимава с истинските престъпници полицията предпочита така да отчита дейност.

6

другото е бял къхър

преди 5 години

Важното е да не пушат!

5

Анонимен

преди 5 години

Ако в целия свят се легализира канабиса, гъбите, LSD и ДМТ смятайте че поне половината от фармацевтичната индустрия ще фалира.