478

До Анонимен 513

преди 5 години

Славната Българска армия даде свидни жертви за разгрома на немските фашисти на териториите на Югославия и Унгария. Не ти разбирам въпроса. Да не са защитавали Москва? Или са освобождавали Ленинград от 900-дневната обсада? Тези мъже загинаха в битка с фашизма и са главната причина България да не бъде третирана като победена страна и гръцките граничари да не брояха от вишките минувачите по пловдивските улици!Но съм видял филм как ген. Стойчев марширува с гола сабя по Червения площ на Парада на По

477

москвич бракма

преди 5 години

45 години бяхме под руско робство само заради един виц против динтатора сталин или живков отиваш на смърт във Белене

476

Предлагам на НС

преди 5 години

БСП да бъде забранена

475

Анонимен

преди 5 години

До анонименКак няма да са 9М... Защо като отвориха границата всички се изнесоха?щото много обичат комунизЪма и ссср :)))

474

До Анонимен 425

преди 5 години

В центъра на Виена стои величествен паметник на Червената армия, освободила Австрия от немските и собствените им фашисти. Паметникът е в чудесно състояние, цял в цветя. А там е имало двегодишна окупация, за разлика от България, където окупация въобще не е имало!В Трептов, Берлин има огромен паметник на съветския войн. Не мога да си представя някой немец да вандалства над него!Там е разликата! Диваците, които до вчера ревяха френетично "Бйе-Ка-Пйе! Ка-Пйе-йеС-йеС!" сега мърлят паметниците!

473

Анонимен

преди 5 години

Тъ...нгери

472

лично мнение

преди 5 години

Да драскаш паметник не е изкуство, а про*стотия.Братушките може много да пият,но ако Русия не беше ни освободила щяхме да сме турци. Никоя друга сила нито Англия, нито Франция,нито Германия е искала България да бъде освободена, а са християни като нас. Може би някои от пишещите тука искат да си сложат по един фес,да четат корана и да се кланят на Ердоган?? Така че смятам,че паметникът трябва да остане,както и този на Цар Освободител. Него впрочем искат ли да се маха също,защото е руски??

471

Предлагам на НС

преди 5 години

съветските паметници да бъдат демонтирани и предадени на Русия.

470

Предлагам на НС

преди 5 години

Улица Козяк да се преименува на Димитър Списаревски

469

Анонимен

преди 5 години

Абе някой виждал ли е паметника на българската армия в Москва или Ленинград, която даде над 30 000 свидни жертви за победата над хитлеристка Германия !?

468

Анонимен

преди 5 години

Съветските паметници нямат оправдание за съществуването си на българска територия !Като стане въпрос за тези паметници на комунистическото раболепие към руския окупатор русофилите започват да говорят за рускотурската война, при положение, че тя няма никаква връзка с Втората световна война !

467

Жоро

преди 5 години

До Анонимен 505 Не знаеш колко МНИГИ си прав.Извода е ------БГ няма шанс за оцеляване.

466

Анонимен

преди 5 години

Русия е поробител и смъртен враг на България!

465

До 507

преди 5 години

Вече повече от десетилетие, като дойдат избори, нагледно се доказва, че сме болшинство! Никога вече с русия! България е в ЕС и НАТО! Въпроса е приключен!

464

до 510

преди 5 години

май нещо ти се иска да е така, а то реално е точно обратно, има няма 1000 калпака знаещи се поименно които лаете като гладни ***.сове по всичко що е свързано с Русия.

463

Анонимен

преди 5 години

Нормалните българи не са русофили. Има една малка група маргинали, ***, алкохолици... общо казано утaйката плюс разни сенилни старци от селата, които може и да се пишат русофили, но те са под 1 %. Хората с нормално умствено развитие не се интересуват от това.

462

Анонимен

преди 5 години

Така е, България споделя общи ценности с Русия, като православие, комунизъм и масов алкохолизъм. Също така и масова бедност. И съветски паметници. Само още бояришник не сме пропили, но дайте още 10 години власт на ГЕРБ и това ще стане. Нямаме нищо общо със Запада нито като култура нито като манталитет или демократични традиции.

461

Темелко

преди 5 години

Българина МРАЗИ Запада. Мрази го! Мрази "джендърите", мрази политиците, мрази сoросоидите, мрази всичко. Българина единствено обича Русия и Красноармейските паметници! Направете референдум! Бъдете мъже! Дайте на овчоглавите това което искат! Приемете България в Евразийския съюз! Вовеки и навеки! Союз нерушимьiй, республик свободньiх, сплатила навеки великая Русь! Да здравствует созданньiй волей народов, единньiй могучий Евразийский Союз! Нали, бре??

460

до 499

преди 5 години

Валири ти ли си бе патриоте ? Мааам ви фашистка ... ааах ***....

459

Анонимен

преди 5 години

Червената армия е поробила България. Затова този "паметник" е огромен срам за всеки истински българин патриот.