30

Сърбоман

преди 5 години

В лицето на Велика Сърбия, Русия винаги ще има приятел. Сърбия не е България! Никога не предаваме съюзниците си, никога не забиваме нож в гърба.Добре дошъл, г-н Президент!

29

Анонимен

преди 5 години

Ето това е типичната фалшива новина.

28

Анонимен

преди 5 години

До ДОБРЕ ДОШЪЛ И ТУК 14да заповяда ..И макар че яйцата поскъпнаха двойно, българите ще прежалим некой друг лев ... за посрещането ...

27

ей хора

преди 5 години

Ще дойде ден народа на България да моли Русия за помощ за освобождението ни от управляващата ни хунта която избива народа,няма ден без жертви заради безхаберието и некадърността на държавата,политиците убиват народа.

26

Анонимен

преди 5 години

И какво спечели Сърбия от русофилията си? Загуби много територия, излаза на море... Това трябва да ни е за урок, а русофилите да бъдат арестувани и съдени за държавна измяна.

25

Гоце

преди 5 години

Голям келепир ще видят сърбите от това *** Путин!

24

Анонимен

преди 5 години

Значи в Белград ще се напълни със селинджъри, защото там Путин не могат да го траят също както не могат да си траят президента.

23

Калеко Алеко

преди 5 години

И там ще се намерят местни "патриоти", които ще измерват любовта си към Родината с рушофилщината си ... Не случайно Балканите винаги са били най-забитото място в Европа и сцена за етнически конфликти, войни ... масови гробове и так далее ... Там където са намесени рушки интереси винаги е било така ... А "Вълците на путин" дали ще го съпровождат, като носители на "Панславянски ценности" ... ?!

22

Пирот

преди 5 години

Путин да внимава у картинката, СЪС СЪРБИТЕ майтап не бива! Живео МАРШАЛ ТИТО, ЖИВЕЛА ЮГОСЛАВИЯ! СЪРБИТЕ СА ГОРД НАРОД

21

Анонимен

преди 5 години

срещат се представителите на двете "братски" страни, едната - "освободителка" 8 години след "освобождението" дала картбланш на другата, да коли освободените, само защото са поискали да се обединят! Правете сметка каква "освободителка" е тази ?!

20

Анонимен

преди 5 години

Сърбите обичат Русия, защото са получили всички наши територии от Русия въпреки, че сме ги били като шкембе у дувар всеки път.И Западните покрайнини и Македония Русия ги е взела от нас, за да ги подчини Сърбия, чрез ГЕНОЦИД и пропаганда.

19

до 10

преди 5 години

Сърбите и руснаците говорят език, който има една и съща конструкция - падежна, за разлика от българския.Освен това сърбите и руснаците ползват един и същи календар за църковните празници, за разлика от българите, които и тук се на гъ зват с половината г ъз към запада.Та така.

18

Анонимен

преди 5 години

Интересно откъде знаят седмица предварително, колко души ще има. Сигурно на толкова е платено.

17

учуден

преди 5 години

Над 70 000 души посрещат Путин в Белград--От къде знаят предварително ? ))

16

Стана интересно.

преди 5 години

Путин - закрилник на Сърбия, а САЩ на България.Както се казва в китайското проклятие. "Да живееш в интересни времена".

15

Анонимен

преди 5 години

Всички сърбе на върбе! Винаги са били против българиските интереси. Адски долна и противна нация, а заедно с руснаците са винаги против България и интересите й!

14

ДОБРЕ ДОШЪЛ И ТУК

преди 5 години

в КОЛОНИЯТА РБ, под властта на БАШИБУЗУКА от Помощното училище във Вършец - ЦЕЦО - АМЕРИКАНСКИЯ АГЕНТ и ТИКВАТА - бандит от СИК

13

Анонимен

преди 5 години

Нека отиде, но е малко вероятно. Ще го освиркат заедно с Вучич.

12

Анонимен

преди 5 години

А ти да не мислиш, че Путин не го пазят снайперисти? Да не мислиш, че свободно се движи в тълпата?

11

факт

преди 5 години

Не 70 а 200 000 Сърби от цялата страна пристигат в Белград за посрещнат надеждата за мир и разум на света Путин.....