21

Анонимен

преди 5 години

Ако и мъжете си лягаха с шефките всеки щеше да е с 4000 заплата а не едната с толкова а хлебаря с 800 а моята заплата е ок но е добре да се вдигнат всички заплати.Сега всяка жена проституира по един или друг начин и живее по-добре от образован мъж.

20

цената вдига краката

преди 5 години

Какво мислите работят,палави камериерки на Морето,в свободното си време ?

19

Анонимен

преди 5 години

Другарката Йотова е пример за жена със звездна кариера. От една говорителка по новините стана депутат, после евродепутат, а сега и вицепрезидент. Тя най-добре знае как стават тези работи, така че да ни ги разясни (не че не знаем), а не да се прави на утрепана.

18

Анонимен

преди 5 години

Аз Радева все я мисля за фирст лейди а тя се оказа вайс.

17

Анонимен

преди 5 години

Eдна секретарка 4000 а хлебар 800 и на жените са им нарушени правата и са им малки заплатите

16

Врабче

преди 5 години

До Анонимен 13Тая кокона да увеличи заплатите на работниците ( имам предвид мъжете), а не да си клати ( а може и да си и вдига!) краката.Жалко, много амбицирани кокони, отрекли се от женската си същност - малко са свястните момичета и жени днес...А тая кокона има ли деца? защото ако има такава висока заплата и няма деца ( защото не иска да ги има, а не поради заболяване), значи положението при тая какичка е много лошо. Такива жени губят и то много.

15

морски

преди 5 години

До Дедо ви ШишаркоНа морето има жени работещи кранист(ки).Строят хотели на мутрите !

14

Врабче

преди 5 години

Жените трябва да бъдат жени,а не феминизирани мъжемразки в панталони! Днес рядко се виждат жени, които носят женски дрехи (поли и рокли с прилична и дълга дължина),повечето жени, уви, са все с панталони- а такъв вид само ги погрозява. Жената като цяло е призвана да бъде майка на няколко деца, да бъде домакиня и нежна жена и добра съпруга,а не амбициозна бездетна кариеристка.Мъжете трябва да бъдат мъже, а не мачовци или простаци с широки и големи тумбаци.Феминизмът е проказа за едно общество

13

Анонимен

преди 5 години

Аз пък познавам една секретарка взема 4 000 лв заплата работи в хлебарска фирма а хлебарите отдолу дето са все мъже вземат по 800 лв заплати и тъй тая безполезна пръдла взема колкото 5 човека от които има реална полза за цялото народонаселение наречено за кратко матрял.

12

До 1

преди 5 години

Точно де, Йотова за същото се бори. Нека има повече ръководни длъжности за жени и тогава и ти ще можеш да си лягаш с шефката и да ти се вдигне заплатата, щом тоя начин те влече.

11

Дедо ви Шишарко

преди 5 години

Много странно обаче, че жените никак не се напъват за квоти и заплати в професии като миньор, пожарникар, работник на нефтена платформа, кранист, моряк. Да им се невиди на тия гадни мъже с тяхната склонност към рискови, дори животозастрашаващи професии!

10

До 4

преди 5 години

НПО активистке, gender pay gap е показател за отношението на средното заплащане на мъжете и жените, а не на индивидуалното такова. Ако жените получаваха по-малко пари за една и съща работа, работодателите щяха да наемат само жени, така че не е хубаво да лъжеш. Второ, на ЛГБТИК+ организациите много ви пречи патриархата, защото няма как да прокарвате джендър пропагандата си!

9

Анонимен

преди 5 години

Няма равенство между половете мъжете са всячески ощетени,, вършат тежката работа а получават само незначителна сума пари отгоре над жените. Отделно мъжете са манипулирани всячески чрез секуалени увлечения и фалшиви силиконени кифли с други думи мъжете са жертва на сексуалните си желания и пластичната хирургия къде е тук справедливостта.

8

Да

преди 5 години

Аз не съм съгласен с тези твърдения. Бях в една служба, която яко се феминизира и жените са 80 процента, само тежката работа е за мъжете.

7

Анонимен

преди 5 години

Йотова беше съвсем обикновена говорителка в БНТ. После се сближи с Гоце... Та жените имат и тази възможнот.

6

До 4 От 1 и 2

преди 5 години

Това са истини твоето са глупости жените се продават като стока на мутри за пари а нормалните мъже физици археолози биолози и тнт емигрират за нормални заплати.

5

Анонимен

преди 5 години

Йотова ми е силно омразна личност!Такива хали не трябва въобще да бъдат допускани в политиката!

4

Анонимен

преди 5 години

До 1 и 2Айде стига глупости, в повечето случай мъжете получават повече пари от жени на същите позииции в България поради две причини:1.Мъжете се пазарят по-добре2.В България, като патриалхална държава, все още се смята, че мъжа има да гледа семейство пък жената работи едва ли не за кеф. Ако си няма мъж проблема си е нейн.

3

Анонимен

преди 5 години

Добре се е угоило вицето, явно си похапва мазни, руски пелмени.

2

Анонимен

преди 5 години

Жените също така проституират и изкарват много хиляди на месец