125

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияГютверенче, да си обърнал Фнимание на факта, че освен няколко умопомрачени българи като коппеллдака 'Типичен турчин" и пр. балканска ***, никой друг не ти се връзва?! Аз живея в Турция от 1989 година и знам кое какво е, и не ми трябват съветите на един тсзиганяк от кърджалийската махала, живеещ в Аламаня на социални, и мастурбиращ пред гледката как нигерийци му поррят жената ... благодаря за загрижеността ти, но ... хайде ... ананън амъна ...

124

привет от Германия

преди 5 години

До ТурчинаПреди преврата, защо не даваше да *** срещу Ердоган?..............................Защо ме питаш за втори път , след като ти или някй " турчин " като тебе ми изтри отговора ?! Нали ти казах , че всеки истински турчин с мозък в главата си трябва да *** понеже Ердоган тъпчи турците ! Трябва да си голям тюркофоб за да си фен на Ердоган ! Можеш пак да триеш ,няма да копирам и да пейсмам ,не съм на кеф да наказвам триячите на коментари !

123

Българин

преди 5 години

Само уважение към турците! Много умни хора и много ценни съвети за живота съм научил от тях! И лошо от турчин никога не съм видял!

122

Бай Али

преди 5 години

До копувач.Ще се разберем комшу.Изгодно ще ти го дам.Само кажи дали ще може да ме уредиш с малко месо от домус, че откакто на власт е султан Ердоган по нашите магазини вече няма месо от домус.

121

Уууу!

преди 5 години

Нещо не ми е ясно на какви се делят.Гюленистите гюлета ли имат в главите?

120

купувач

преди 5 години

Каква е цената на лука в BG и TR. И откъде е по изгодно да се купи праз.

119

привет от Германия

преди 5 години

До ТурчинаАбе вие разградските роми станахте по-големи турци и от нас турците бе !От коя ромса махала си , от Исперих ли си / Кемаллардан мъ сън ?

118

Анонимен

преди 5 години

Квиченето на туркофобите и гюленистите е като симфония за моите уши! Затова моля да го оставите Гюбрето от Аламаня да си поквичи!

117

Анонимен

преди 5 години

едно нещо забелязвам,който лидер застане срещу диктуващите му западни сили,оправя страната си,защото те не искат силни и оправени страни.От друга страна,ако прекъсне напълно диалога с тях,му правят майдани.Така,че ако сме пълни послушковци,ще бъдем все обслужваща държава,ако си защитаваме твърдо интересите,но не прекъсваме диалога и правим поносими компромиси,ще дръпнем напред,а и ще ни уважават повече.Сега сме в позата на поклонен слуга,и така и се отнасят с нас

116

китайска поговорка

преди 5 години

Българина си ***, турчина си върви! Затова днес докато турците произвеждат оръдия с обсег 40 километра, българите все още дълбаят черешови топчета!

115

Анонимен

преди 5 години

До ОсманКолегата Гюбреджия от Аламаня е - по неговите думи:- гюленист е до мозъка на костите си,- открито прави призиви към тероризъм в публично пространство.Tочно кратко и ясно

114

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияДонякъде разбирам защо българите *** срещу Ердоан, но не мога да разбера какъв може да му е проблема на един тзсиганяк от кърджалийската маала като тебе, и той да се е разквичал срещу него?! Можеш ли да ни обясниш защо е така?

113

реалността

преди 5 години

Истинските черни ,грозни и неграмотни турци си стоят в Турция !Бягат само "предателите" , белите, красивите и образованите турци ,които всъщност не са чисти турци , а са смесица от други културни и образовани нации

112

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияЕрдоган спечели с 52% от гласовете в изборите. Нали ревеш, че той е бил диктатор и ти си искал демокрация, това какво е?! Когато кемалистите с 20% от гласовете формират правителство и управляват страната това се нарича демокрация, но когато Ердоган печели с 52% и управлява, тогава става диктатура?! Ще видиш на 1 Април за себе си дали турците подкрепят Ердоган или не! Отсега си поръчай един камион салфетки, да си бършеш сълзите и сополите!!

111

Алманиядан селямлар

преди 5 години

Ходжата с фалшивата диплома за висше образование съсипа Турция !

110

Анонимен

преди 5 години

Да живее Султана! Бойко да вади лист и химикал и да записва!

109

привет от Германия

преди 5 години

Интересното е , турците в Турция не са доволни от режима на Ердоган , а някакви си турчеещи се роми от Бг . са доволни от режима на Ердоган ?!

108

Анонимен

преди 5 години

До Типичен турчин------------------------------Никой не е срещу България така си мислите защото подсъзнанието ви е таково, напротив аз винаги съм помагал на българи с каквото мога а вие....?

107

Неразбрал

преди 5 години

Абе някой да е чувал положителна новина от Турция или за турци някога?

106

Анонимен

преди 5 години

Ех,турски народе!Вместо да висите като свински черва по българските вестници цял ден,си вижте до къде сте я докарали вие!1 левче-5 продънени лири!Цялата интелигенция в затвора,а министри са Зетьове и Снахи на Султана!Гледайте си в тенджерката,къде няма дори лук,а не да плюете там,където бял хляб сте яли!