85

българин

преди 5 години

по турско няма българско село да не е клано и палено.позаинттересувайте се и се замислете какво е турчина.сега си колят кюрдите по липса на друго.като дойде Кюрдистан-ще почнат сами да се колят.абе турчин....какво да го правиш.

84

Анонимен

преди 5 години

До българин 90Сгреши като при "освобождението"! От кой си свободен бре чиляк? :)))))))))Виж сега, ако си от "дебилтатите" е съвсем друга мярка. Ако си обикновен българин си свободен колкото Крали-Марко е венецуелец!

83

ВНИМАНИЕ !

преди 5 години

тУК СЕ ЛЕЕ ТУРСКА ПРОПАГАНДА.и ТОЗИ САЙТ Е СЪМНИТЕЛЕН.нАИСТИНА-КАК НАМЕРИХА ТАЗИ ЛОКВА В КРАКАТА НА ГВАРДЕЙЦИТЕ?АКО НЕ ВИЕШ С ГЛУПОСТИТЕ НА ДРАСКАЩИТЕ ТУРЦИ ТУК СПИРАТ ТИ КОМЕНТАРА.ДА ЖИВЕЕ СВОБОДНА И СИЛНА БЪЛГАРИЯ.ДА СЕ ПУКАТ ДУШМАНИТЕ!

82

до 88

преди 5 години

Дали сме свободни зависи от самите нас. Ако ИМА български политици да се противопоставят на чужди мераци - сме свободни. А българските политици са българския народ. Щом ги търпим такива, значи си заслужаваме това дереже.никой НЕ МОЖЕ ДА НИ НАПРАВИ ПО-СВОБОДНИ ОТ САМИТЕ НАС.Крайно време е да спрем да се оплакваме и сами да си подредим къщата.

81

Анонимен

преди 5 години

Оказа се че БКП то е по-лошо и от най-лошия турски бей!

80

българин

преди 5 години

До Анонимен 80ИЗРОД ТУРСКИ

79

Анонимен

преди 5 години

до 87при цар Боко. мноо големи българи - без винетки по тангентите му на гърба на останалите по малки българи

78

Анонимен

преди 5 години

В'ервайте че сте свободни! Първата снимка е показателна - "свободните" почти газят в локва с дъно жълти павета!

77

българин

преди 5 години

До АнонименДа -софия е била в центъра на българските земи.Средец.Затова е избрана за столица на България.Половината Сърбия е българска територия -подарена от руския император на сърбитеПирот,Ниш и т.н. хората там са българи.Четете историята и не слушайте дежурни турски ***.

76

анонимен

преди 5 години

Гражданите на София са изклани от турците още при идването им.Кланета и събаряне.Останали са само селяните наоколо -шопите които не са биели много турците и са давали як отпор.Къде с хитрини къде с некастрени сопи. Шопите са печенеги заселили се преди много векове и приели българска вяра и религия.Както мого други етнически групи.Забравих при кой цар-но от тогава са едни от най големите българиНа турчин като кажеш че си шоп се едно му бъркаш в задния двор без вазелинМного бой е ял от шопа

75

Мда

преди 5 години

Според сегашните "демократи"-шороши от рода на Инджевци и Коритаровци,Русия е постъпила най-подло,като ни е освободила изключително в свой интерес.Явно смятат,че е огромна грешка и може би трябва да се поправи,като се върнем в лоното на Турция.Където впрочем си имат вече и султан,така че реституцията ще е 1:1!

74

Анонимен

преди 5 години

София се еосвобидла когато е изгонен руския губернатор Алабин от Великите сили, който се държал към българите както кремълския КГБ поп в Президенството !

73

Анонимен

преди 5 години

София е избрана за столица, защото според границите на Санстефанска България, се е падала приблизително в центъра на държавата. Когато Берлинския конгрес орязва жестоко България взимат и Македония и Северна Добруджа, София вече не е в центъра.

72

Браво!

преди 5 години

С празнично биене на камбаните на централните софийски храмове, благодарствен молебен и литийно шествие беше отбелязана годишнината от навлизането на руските войски под предводителството на генерал Йосиф Владимирович Гурко в София и освобождението на града от турско робство.

71

Скептик

преди 5 години

През турско цялата собственост е била на бейовете. Масово Българите не са имали земи, а са усвоявали сечища и блата за земеделие и да изкарат някоя пара. Най много да са имали овце и селски пасища. Ако е имало богати чорбаджии те до един са били туркофили. То така си е и днес. Богаташите се турчеят и гърчевт

70

Анонимен

преди 5 години

"Турците са прогонени без насилия, без пожари, без избиване"И на тяхно място дойдоха истинските български родолюбиви изедници! Значи сме направили грешка! Веднага да се връчи 'короната' на Ердоган, да се махне падащата българска ограда от по границата ни и да станем Турция! Хем минималната турска пенсия е 752 лева, хем истинска армия ще ни пази, хем безплатно (истинско) здравеопазване! Едно е факт: Патриот-ИдеотЪ = държава Компот!

69

българин

преди 5 години

Ами няма коренк софиянци-не е имало.Като са дошли турците са изклали гражданите на Средец,съборили са куде що имало сгради и дворци и с материала са градили само джамии .След турчина остава само кирпич и джамии .Безпросветност.

68

анонимен

преди 5 години

До дедо ТашункоА турците как са дошли и за какво са дошли.И какво са вършили в българските земи?И откъде са вземали тия имоти и имане?От честен труд?Или са си ги донесли от Анадола имотите?

67

българин

преди 5 години

До АнонименНещастник.тия може да ги разправяш на малките помачета.Не на нас.Присъствие.Права.Я се скрий някъде надълбоко.Не ми се влиза в спорове с турски пропагандатори.

66

дедо Ташунко

преди 5 години

Отново "нежна революция". Ама са им прибрали имуществото. Това е в гените на българина, да оневинява даже престъпленията си. Пак задълбахме "в славното минало."