78

Анонимен

преди 5 години

До 97За да просперира !

77

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЩом като Сибир е пуст като вакуум, защо американците казват, че не е справедливо той да принадлежи само на Русия?

76

Бонобо

преди 5 години

Защо квичите, когато Русия покаже ново оръжие, а мълчите, когато Щатите демонстрират свръхмощна ядрена бомба, уж способна да унищожи най-дълбоко скритите в скалите на Урал руски тайни обекти? Щели да ги хвърлят от "невидимия" В-2 Spirit. Бомбата се нарича GBU-57 (Massive Ordnance Penetrator).Каква е разликата? Ще ви обясня просто - В-2 е видим, бавен и е жертва на руските ПВО! Авангард е хиперзвуков, маневриращ и от него няма отърваване! Едните са още в миналото хилядолетие, другите - в бъдещето

75

Анонимен

преди 5 години

До АнонименГлупости, Сибир е пуст като вакуум, даже път няма през неко, освен царската ж.п. линия

74

Анонимен

преди 5 години

До АнонименВиж цените на жилища, храна и облекло и т.н.Пък и числото не ти е баш точно.

73

Анонимен

преди 5 години

До читател"Всички новини от Русия само за оръжие. Защо ли?"Защото някой така иска. В Русия се случват много интересни и позитивни неща, но тук се говори само за оръжия. Може би това е то свободата но словото.

72

Анонимен

преди 5 години

Само да ви кажа, че в Москва средната заплата на учител е 105 000 рубли1

71

Анонимен

преди 5 години

До читателЧитателю, освен четене се иска и малко мислене. Ако Сибир със своите огромни богатства беше на Бразилия, та щеше да има ракети. Щеше да и се наложи.

70

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДо 54Те ще се оправят, не се безпокой за тях. Те вече са много по-добре от нас. Пари за водка нямат, но имат за имоти по нашето черноморие. Нашата тъпотия е много по-огромна. Добре, че поне ракията си правим сами.

69

читател

преди 5 години

Русия има около 1 милион км. първокласни пътища, Бразилия, 1.8 милиона. + изцяло нова столица.Но Бразилия пък няма ракети.И харчи 25% от бюджета си за наука и образование, срещу няколко в Русия.

68

цц

преди 5 години

Ей някой не могат да пишат правилно, но плюят наред. Гледайте ние дали правим нещо, не кълнете когато другите имат нови неща. Каквито и да са.

67

читател

преди 5 години

Всички новини от Русия винаги са само за оръжие.Защо ли?

66

Анонимен

преди 5 години

Не се притеснявайте за бедните руснаци. В Кравария 40 милиона души са на купони.На вас краварите как ви плащат, със зелена хартия или с купони?

65

Анонимен

преди 5 години

"Яcтребе, като гледам колко руснаци дойдоха да живеят у нас, дали има толкова нашенци, желаещи да живеят в Русия, Украйна, Румъния, пък и в Турция?"А наясно ли си, че 90% от тези които са дошли да живеят у нас са пенсионери? И сега ги сравни с нашите пенсионери и тогава размишлявай къде и какви желаещи има... Те нашите пенсионери за жалост и до най-близкия град нямат пари да отидат на екскурзия, камо ли да купят жилище извън страната...

64

Анонимен

преди 5 години

Абе нещо по-така, що не измислят руснаците, да става за ядене, за пиене, за каране, за обличане...? Де да знам..., нещо полезно? Че тия ракети не знам къде ще си ги навират, но вероятно никога няма да ги използват, защото използват ли ги, всички загиваме. И ние, и те. Ще оцелеят само ***, че издържали на радиация.

63

Анонимен

преди 5 години

С това ли минаре на снимката Пурин ще плаши САЩ и запада?

62

Анонимен

преди 5 години

Яcтребе, като гледам колко руснаци дойдоха да живеят у нас, дали има толкова нашенци, желаещи да живеят в Русия, Украйна, Румъния, пък и в Турция?

61

До Горд Англосаксоне

преди 5 години

За кои англосакси говорите - за ония, които Хитлер за няколко седмици насмете, барабар с гордите франки, в чувала около Дюнкерк и по милост не издави като малки мишлета? За тях ли?

60

Анонимен

преди 5 години

Подадоха темата и дежурните веднага нададоха вой! Защо бе, плондири? Нещо ще промените ли? с тази ракета руснаците още веднаж показаха техническото си превъзходство над Запада и ... отложиха още войната! Тези няколко супероръжия, дето ги извадиха през последния месец-два ще накарат пентагонците да се замислят,преди да направят някоя глупост. А те бяха извадили военна доктрина за превантивен удар с няколко хиляди крилати ракети по командни пунктове, заводи, летища. Да, ама не! Руската РЕБ ще ги п

59

Анонимен

преди 5 години

До МитевАбе ти чуваш ли се. Кви лекарства, кви пет лева?!? То 40 % от руските училища са с външни тоалетни!