24

Анонимен

преди 5 години

Добре, чее комунизма, та българския народоще издържа на дивия капитализъм. Колкото и да плюете комунизма, колкото и пропаганда да леете, вашия банкрут на грабителите на българския народ се вижда.

23

Анонимен

преди 5 години

,,Чернилката",така са наричали Евгения заради странно тъмната си визия и сините венци.Един по-особен етнос е известен с това. И с тарикатлъка си !!!

22

Анонимен

преди 5 години

А жената на Бибитко коя е? Или е мафиотско-държавна тайна? Все пак Баневне е премиерминистър

21

Анонимен

преди 5 години

Магии, а? Сещам се аз кой си пада по магиите, гледането на боб и карти таро и т.н. Банева да не се окаже, че е шведка?

20

Турски ятаган

преди 5 години

До ЯстребаЯстребе,много си еднопосочен в словоизлиянията си.Колко ти плащат от "Позитано"?

19

До 14

преди 5 години

Естественно е да я харесваш повече от русокосата поетеса Дочка Банева.Вие от Столипиново се познавате по боята

18

Анонимен

преди 5 години

До Ястреб ОсманлиятаТи не говори, че като и гледам тена на Банева, май е от вашите!

17

До 14

преди 5 години

Когато някой е действително Т.Ъ.П ,това няма как да му бъде обяснено.Момче,момче ,блъскай ,,чирака"и не разсъждавай Това може да го изрече индивид с мозъка на три годишно дете .Ти не си виновен,просто природата се е подиграла с теб и те е лишила от онова сиво вещество което оикновенно ,,пуска" в черепната кухина. Като прочетял той........боже прибери си вересиите!!!Много ли са такива бе,наистина ли 80% ???

16

Анонимен

преди 5 години

Любовта с ромка си е фатална. Лошото е, че Любимец 13 ще го отнесе, като тази ще го обвини, че само е изпълнявала. Да не забравяме, че е той е един шлосер! Нищо против шлосерите, но не стават за бизнесмени!

15

българин

преди 5 години

Мисля,че е редно тук,да бъдат споменати и заслугите на Драгалевския Ай дук!

14

Михаил

преди 5 години

И на децата им е ясно какъва"бизнесфамилия"са Баневи!Класически безскрупулни нагли и безочливи крадци.на които не е необходимо да се обръща толкова внимание и да заемат ежедневно място в новините.Просто е необходимо пълна конфискация на всичко крадено и лежачка в затвора 30 год.за да се върне вярата в правораздавателната система.Те не са единствени и това се знае.

13

Анонимен

преди 5 години

Като гледам как са се нахилили и двамата, хич не са се притеснили, защото знаят, че ще им се размине. Питам колко хора ще прежалят няколко години в панделата, като навън ги чакат милиарди в недосегаеми сметки!?

12

Анонимен

преди 5 години

Тая Евгения е много секси. Радва окото. Малко мъже биха й устояли.Дочка не съм я виждал, ама само като й прочета името и ми става ясна.Сигурно е била някоя дебела ***.

11

тя

преди 5 години

Бяха супер лъскави, а сега са такива , каквито са били!

10

ПЕНКО

преди 5 години

ЩО ЗА ДИВОТИЯ Е ТОВА ??? СИНЪТ НА АРАБАДЖИЕВИ Е ЗАДЪРЖАН , НЕ СИНЪТ НА БАНЕВ !!??!! БАНЕВ Е ПО- ГОЛЯМ ПРЕС... ОТ АРАБАДЖИ.. , НО СИНОВЕТЕ ИМАТ РАЗЛИЧНО УЧАСТИЕ И НИКАКВО В СРАВНЕНИЕ С НЕЛЕГАЛНАТА ДНЕС ДС И ЛИЛОВИСТИТЕ /НЕЛУКАНОВИСТИ / !!! ВСИЧКИ " БИЗНЕСМЕНИ " С АГЕНТУРНО МИНАЛО -"ПОД НОЖА" -ОСОБЕННО БКП ПАРТОКРАТИТЕ УНИЩОЖИЛИ В МОЯ ГРАД ПЕРНИК: ЦИМЕНТОВ ЗАВОД ; СТЪКЛАРСКИ ЗАВОД ;ЗАВОД ЗА ЗАВАРЪЧНИ МАШИНИ; ЗАВОДИТЕ: "КАМЕТ";"СТРУМА"; ТОКОИЗПРАВИТЕЛИ; ФЕРОМАГНИТИ И ... !!!!!

9

тя

преди 5 години

крадаха , крадаха,крадаха ! Кой им позволи?

8

дедо Ташунко

преди 5 години

Ако имаме закони и правосъдие, трябва да им лепнат по 20 г. затвор, без право на обжалване, както и конфискация на цялото имущество. След 20 години да се озоват без всякакви средства на улицата и анатема до девето коляно! Хиляди бедняци пострадаха грозно от тези двамо мо.шен.ни.ци.

7

Сата НАТО

преди 5 години

Каква поетеса може да бъде жена с името Дочка, питам аз и добавям WTF! И с дъщеря Раиса...

6

Додо

преди 5 години

Ако Баневи запеят, става зле за много от сателитите на властта, така , че едно е ясно - цялата работа намирисва! Яко при това! Очаквайте скоро да ги пуснат с мярка и случая да се размие и изтече в канала с времето, както всички подобни случаи и дела досега - с Черепа, с Маргините, с Маджо, с Пашата, с Христо Бисеров, с Пеевски и т.н. кръвопийци на Българския народ!

5

Teo

преди 5 години

Тези бяха участници в една схема на едни дрогаре, чиято цел бешв унищожението на около 1000 крупни предприятия по времето на Костов. Единствената им грешка беше, че се помислиха за толкова важни и не се отчисляваха на ръката, която ги хранеше. За това сега ги дадоха на кучетата. Но освен тях има още хиляда бушона и техните кукловоди! Те защо не са в затвора?