29

Зелев

преди 5 години

Алкохолизма/наркотиците започват с лъжа и се коренят в детството обикновенно и отношението на родителите. Но има примери за хора оито са се справили със сериозни травми от психологически тип които бавно ги тласкат към наркотиците заради липса на любов както е най-често от страна на родителите.Сега нали човек като разбира янкой има тенденция да му прощава, но тяхната групичка си е безогледна и не й пука че са публични личности, те си оправдават алкохолизма къде с метъла, къде с нещо друго

28

Ужас

преди 5 години

Ако утре почине ще започнат да се вайкат, колко бил хубав, колко бил добър, как не познаваме истинския Ласкин. Алекс ще пореве при Гала и готово.

27

Зелев

преди 5 години

До 30 АнонименДа бе, не знам, не искам да се изказвам все едно темата е приключена с моя опит но си е реален опит който е донякъде културно обуслован но не го прави по-малко валиден освен ако човек не е суер добър в борбата с добри/лоши културни влияния които са ти част от психологията макар и полу-естествена.Има мъже които се справят така, не искам да отричам това, просто и за моя изненада аз бях крайно афектиран и имах крайни негативни реакции от ситуацията и трябваше да се измъкна ASAП

26

Анонимен

преди 5 години

Зелев, аз познавам един човек, който го издържа жена му (взима голяма заплата банкер) и не му дреме от това. Даже напротив...отивам на работа сутрин и се засичам с него и той ми вика:-- Къде отиваш, бе комшу? - На работа...-Стига с таз работа, бе! Взел съм едно домашно бяло вино и две приятелки и отиваме на Цонево язовира, аре с нас.... докато носи въдиците към колата.- Взел

25

Зелев

преди 5 години

Какви са тези стихове доста са добри кой го е писал това

24

Анонимен

преди 5 години

Ако човекът е алкохолик, сам е виновен за състоянието си.Най-силните съумяват да се преборят със зависимостите си.

23

Зелев

преди 5 години

Иначе Фънки, Гъмов, Ласкин все такива пропадняци дето Гала и гостите й трябва нон-стоп да ги чешат и да казват кви са "готини" и колко са супер, цялата тая групичка алкохолици и "готини" хора по рецепта от 70-те/80-те т.е да си загубеняк надявам се да бъдат отмити от времето колкото се може по бързо. Особено ултра лекето Фънки.

22

Герберастката кочина

преди 5 години

Депутат, софра, запой. Преход, пасмина, застой. Болни, доктори, рушвет. Кмет, корупция, разцвет.Безпорядък, рев, искри. Алкохол, жени, псувни. Цици, интернет, Айфони. Бизнес, спонсор, милиони. Обир, банка, далавера.Ред, полиция, химера. Път, поръчка, магистрала. Катастрофа, вой, раздяла. Улици, ремонт, павета. Кражби, сеч, екодървета. Фирми, призраци, офшорки. Евро, сметки, уговорки. Избори, елит, управа. Шок, пародия, държава. Изход, бягство, терминал. Народ, история, финал.

21

Зелев

преди 5 години

Тея дето казват какво му е, той е добре жена му го издържа, освен ако не съм разбрал нещо, не е така! Не мисля че един мъж може да е 100% добре ако жена му го издържа. Случвало ми се е! За периода в който това се случи доста комплекси започват да избиват които са на границата на контролируемото, някъв тих мини-ужас е вътрешно. Някои мъже знам че са по-толерантни към тези състояния други не са но, спорно е дали е естествено състояние.. аз не съм много традиционалист, но природата си е природа

20

Анонимен

преди 5 години

Ами как няма да влезе в болница, като той сам си признава в интервюта, че го играел детегледачка на собственото си дете и по цял ден се ровил в интернет докато Сърчаджиева ходи да се блъска в театъра и по Брадъри. Да не мислите че пред компютъра цял ден е на лимонада?

19

Анонимен

преди 5 години

Гъмов, Станимире...и ти си тръгнал натам, брат!

18

Анонимен

преди 5 години

до 19 Нали се сещаш, че има трансплантация на черен дроб? Само че някои хора дори след две трансплантации продължаваха да шорат като невидели. Пример великият играч на Манчестър Юнайтед Джордж Бест, който преди да умре казва себеиронично: "Парите си ги дадох за жени, коли и алкохол, останалите за глупости."

17

да

преди 5 години

тоя алкохолик кога стана пък и актьор:-):-):-):-)има една роля в детски сериал преди 30 години и стана звезда:-):-):-):-)

16

Анонимен

преди 5 години

Ми той вече и да не пие, цирозата я е направил, белята е станала. Имах такъв съсед, спря да пие накрая, ама... беше късно.

15

Анонимен

преди 5 години

Да имаш толкова готина жена, която те обожава и да се пропиеш до неузнаваемост. Не го разбирам това.Все съм виждал хора да се пропиват защото са самотни или защото са сами...но тоя?

14

Анонимен

преди 5 години

до 15 Знам как умря Чочо, бе. Нали това ти казвам- бързо се отърва, а иначе се пропи заради оная *** Йоана Буковска дето го напусна и той не можа да го понесе.

13

професионален пияч

преди 5 години

До 14: "Интересно че в Брадъра като беше Ласкин все с чашата уиски го гледахме, но не го видях един път пиян. Те алкажите не им личи. Батето също винаги беше на 3-4 уискита сред хората ,но един път не го видях пиян, спрямо примерно като оня Жан Клод Юнкер дето го подпираха на едни стълби.))" То е като фитнеса - колкото повече пиеш толкова по-трудно те хваща трябва практика

12

до 12

преди 5 години

Добрияр човек Чочо умря след като мъртво пиян се изтърси на главата.

11

Анонимен

преди 5 години

Интересно че в Брадъра като беше Ласкин все с чашата уиски го гледахме, но не го видях един път пиян. Те алкажите не им личи. Батето също винаги беше на 3-4 уискита сред хората ,но един път не го видях пиян, спрямо примерно като оня Жан Клод Юнкер дето го подпираха на едни стълби.))

10

Анонимен

преди 5 години

Едва ли ще му помогнат.Все пак докторите са от ГЕРБ, а Ласкин открито критикува партията на Суджуците.Тива в Тикволандия е недопустлмо.